pasta çarşamba pazarına döndü..mevcut seviyelerden sunum yapılıyor sanki ?
45 bine bi esneme bekliyorum..
geceye şimdiden short ! kayıtlara geçsin :)
Printable View
pasta çarşamba pazarına döndü..mevcut seviyelerden sunum yapılıyor sanki ?
45 bine bi esneme bekliyorum..
geceye şimdiden short ! kayıtlara geçsin :)
45200 altı kalışlarda şelale...bence...
pis alacaklar N zaman ekrandan TİRE satışları gecerse yuklu yuklu vob yukarı gidiyor uzun süredir deniyorum.lelele.lelele.dng
Full long.
[QUOTE=TIFIL;118496]45200 altı kalışlarda şelale...bence...[/QUOTE]
aynen 20 dklık bar 45250 altında kapanıs yaparsa short tersi durumda long
375 altına serçe sarkmadgı sürece short tehlikelidir bana kalırsa..
BREEEEHHHHH
Fatih Altaylı'dan ilginç iddia
02.06.2009 - 14:21
Habertürk gazetesi genel yayın yönetmeni, yazar Fatih Altay, bugün köşesinde ilginç bir iddiada bulundu.
Fatih Altaylı'dan ilginç iddia
"Size biraz Ankara dedikodusu aktarayım bugün. Dedikodular CHP'ye yakın yerlerden kaynak buluyor.
Dedikodulara göre Ankara'da, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nda yine bir faaliyet varmış.
Daha önce Adalet ve Kalkınma Partisi'ne açtığı kapatma davasıyla gündeme gelen Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın eline çok önemli bir belge geçmiş.
Belgenin içeriğiyle ilgili pek fazla bilgi yok.
Ancak yurtdışı kaynaklı bir belgeymiş bu.
Ve bu belgede iktidar partisinin finansmanı ile ilgili olarak Siyasi Partiler Yasası'na aykırı bir durum görünüyormuş.
Eğer bu belge gerçekse, Adalet ve Kalkınma Partisi büyük sıkıntıya girecekmiş.
Şimdi Abdurrahman Yalçınkaya, bu belgenin doğruluğu ve geçerliliğini araştırıyormuş.
Bu araştırma sonucunda belgenin gerçek olduğu kanaatine varır ve bunu kesinleştirirse Adalet ve Kalkınma Partisi hakkında yeni bir kapatma davası açacakmış.
Dedikoduyu yapan çevreler "Eğer bu belgeyle dava açılırsa, 11'e 0 kapatma kararı çıkar" diyorlarmış. (...)"
DENİZ FENERİ e.V DAVA DOSYASI
Fatih Altaylı'nın iddiası aslında boşuna değil. Keza, geçtiğimiz hafta Yargıtay Başsavcılığı, Ankara C. Başsavcılığı'ndan Deniz Feneri e. V davasının tercümesi bitmiş dosyasını istemişti. Başsavcı Abdurrahman Yalçınkaya'nın elinde olduğu varsayılan belgeye göre, AKP'ye yurtdışından maddi destek sağlanmış, bu aktarımında da Deniz Feneri aracı olmuştu. Altaylı'nın sözünü ettiği belge, Yalçınkaya'nın elindede olduğu varsayılan ve AKP - Deniz Feneri e.V bağlantısını açıklayan belge olduğu iddiası ile paralellik gösteriyor.
Fatih altaylı dedikodu dinleyeceğine gelsin burayı okusun. Cuma günü kapanıştan sonra ben dedim zaten bu olayı. Bu adam da gazetenin bilmem nesi bir de.
Savol AMRON RA ne etcek piyasa bakem... borsada genelde dedikodu evresinde hareketler başlar
Gökhan geceye ne yapacağını son haliyle kapanışa yakın söyle
[QUOTE=VOBiX;118502]Fatih altaylı dedikodu dinleyeceğine gelsin burayı okusun. Cuma günü kapanıştan sonra ben dedim zaten bu olayı. Bu adam da gazetenin bilmem nesi bir de.[/QUOTE]
he ya bende nerden okudum deyodum :::
son durum
[B]vobix [/B]2 [B]neremy [/B]1
mira bi lıcı bi satıcı pastada ilk 5 e giriyo..