bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha
Printable View
bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha
[QUOTE=selçuklu;118507]bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha[/QUOTE]
Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE!
Arkadaşlar hep beraber küfür etsek işe yarar mı acaba, ben sabhtan beri fürediyorum ama yetmiyor galiba... :)
Hexen babanın bahsettiği yavaş hareket eden kitle ne yapıyor acaba merak ediyorum. Bu arada hexen baba nerde??
[URL=http://img294.imageshack.us/my.php?image=vobobb.png][IMG]http://img294.imageshack.us/img294/2618/vobobb.png[/IMG][/URL]
Full short düşer burası.Dow çok daha üstte vob 400 puan altta.
Gökhan
Garanti ve işc dışında nelere bakıp longa döndün.Pastaya bakıp poz. almadığını biliyorum.
Merrill lynch:'piyasalarda, bu yilin son ceyregine kadar imf ile bir anlasma yapilabilecegi izlenimi yok'
uluslararasi yatirim danismanlik firmasi
merrill lynch, turkiye'de enflasyonun bir sure daha dusmeye devam edecegini
bildirdi.
Merrill lynch tarafindan yapilan analizde, yarin aciklanacak olan mayis
ayi itibariyla, tufe cinsinden yillik enflasyonun yuzde 5'e gerileyebilecegi, ufe
cinsinden enflasyonunun da yine eksi duzeylerinde seyredecegi vurgulandi.
Dusuk faiz surecinin surdurulemeyeceginin vurgulandigi analizde, bu
nedenle, enflasyonun dusecegine dair beklentilerin cok yavas seyrettigi
kaydedildi.
Bu arada, piyasanin, bu yilin son ceyregine kadar imf ile bir anlasma
yapilabilecegi izleniminde olmadigina da dikkat cekildi.
-aa-
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
geldim patron ... 44500 kapatalım mümkünse bitirelim şu işi artık .. vay anasını ... ne ralliymiş .. üüü
hexen baba bizi diskoya götür,diskoya götür,diskoya götüüür!
hexen baba 35.400 yeresi üstesindeyiz şindi.bundan sonrası için fikrin nedir hexen baba?
teşekkür ederim,merci,thank you!
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa 1 eksik var deyodum sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma
[quote=barlas_ss;118449]ben akaryakıt sektöründeyim, bugün izn verdim kendime. daha önce de formu takip ederdim ama yazmamıştım hiç. bundan ibaret..[/quote]
Ustam sen de başka birşey var.Bu üye olma işi pek yemedim ben.Ok hoşgeldin.