-
[QUOTE=AMON RA;118508]Selçuklum kızanım nerde kaldın yav bende herşey temam ammaaa [B]1 eksik var deyodum[/B] sende geldin tam olduk! ŞELALE ŞELALE ŞELALE![/QUOTE]
aman bişey eksik deme şimdi seyyah gelir bişey eksik bişey eksik, uçurur buraları.dng
-
Bu günde 15 dk lıkları çarpma günü galiba sistemlerde şaşırdı bi sata bi ala geçiyor şimdide geçici satta 45400 altı tekrar sata geçer ama ondan sonra sıra saatliklere geliyor o zaman her yer kırmızı ama şu an top hala ortada
-
saat 14:47 şu ana kadarki eldeki veriye göre aşağı basmaları lazım daha fazla.
-
[QUOTE=selçuklu;118515]geldim patron ... 44500 kapatalım mümkünse bitirelim şu işi artık .. vay anasını ... ne ralliymiş .. üüü[/QUOTE]
Bu ralli benim gazımı fena aldı! Sancı filan kalmadı! Yani patron SHORT DEDÜK OYDULAR! İçinede bade koydular! üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
[quote=GOKHANFINDIK;118512]Full short düşer burası.Dow çok daha üstte vob 400 puan altta.[/quote]
Dünkü kapanışın mı 400 altında bunu mu söylemek istedin
-
[QUOTE=fXci;118517]Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;118519]aman bişey eksik deme şimdi seyyah gelir bişey eksik bişey eksik, uçurur buraları.dng[/QUOTE]
Ahanda Seyyah'ta geldi yok ben bişey demedim ööle sesli düşünüyodum! :rolleyes:
-
Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)
-
[quote=delinda78;118504]Gökhan geceye ne yapacağını son haliyle kapanışa yakın söyle[/quote]
Ben gece yüzde 100 shortum.Asla değişmez.Birazdan longlarım ama gece kesin shortum.Değişmez bu fikrim.46000 görsek de shortum.
-
[quote=fXci;118517]Seyyahın kafadaki eskik bişey hala gitmedi emma[/quote]
yok abi...hislerim temam demiyor valla şaka yapmıyorum...:o
fakat hakikaten BİŞEY EKSİK,tepe burası değil bence.
bi rakam var kafamda ama yazıpta kimsenin aklını karıştırmayalım.
pozisyonum kısmi SHORT bununda sebebi amansız bir dönüşte açıkta kalmamak.malum genelde ne yaparlarsa sabah GAP ile yapıyorlar.
al-sat-tut-hopla-zıpla tavsiyesi değildir!
-
[QUOTE=enorton;118525]Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)[/QUOTE]
beni niye saymadın ::: üzüldüm emma bak sindi benimde gotereceim yerler vardır elbet :::
ah ülen aste saa dime dedik okadder ... biraccıktan analiz eklerim çok geyik ettim gayri
-
[quote=delinda78;118513]Gökhan
Garanti ve işc dışında nelere bakıp longa döndün.Pastaya bakıp poz. almadığını biliyorum.[/quote]
İsc düştü vob düşmedi dow arttı o arada.İsc aynı yerde ama şimdi de dow artsa da vob artmıyor.O zaman ondan longtum şimdi ise shortum vob artamıyor.
-
[quote=selçuklu;118507]bol kazançlar .. 45475 taze short açtım .. kapanışa kadar endeksin kafasına sopayı geçireceğim .. yılanlara emir verdim .. yön aşağı şelale şelale şelale ... :D:D:D:D:D:D ne düşmez borsaymış va anasını . hahahahahhaha[/quote]
3-5 hisseyle endeks kontrolü sağlıyor py,,,,, sen py olsan o kadar uzundayken,,,, ve de o 3-5 hissenin mali durumu iyiyken,,,,,, trışkadan haberlerden dolayı ve de indikatörlerin sat vermesinden dolayı,,,, piyasayı aşağı bırakırmıydın,,,,,,,,,,,,, çok zor be dostum,,,,,,,,,,,, :rolleyes: