dolarda 1.5550 deki boşluğu doldurmak için bi hareket var bugün ve yarın bunun için uğraşacak gibi yani dolar hedef 1.5500
Printable View
dolarda 1.5550 deki boşluğu doldurmak için bi hareket var bugün ve yarın bunun için uğraşacak gibi yani dolar hedef 1.5500
[QUOTE=SEYYAH;118527]yok abi...hislerim temam demiyor valla şaka yapmıyorum...:o
fakat hakikaten BİŞEY EKSİK,tepe burası değil bence.
bi rakam var kafamda ama yazıpta kimsenin aklını karıştırmayalım.
pozisyonum kısmi SHORT bununda sebebi amansız bir dönüşte açıkta kalmamak.malum genelde ne yaparlarsa sabah GAP ile yapıyorlar.
al-sat-tut-hopla-zıpla tavsiyesi değildir![/QUOTE]
xu100 48500 mü?
[quote=delinda78;118523]Dünkü kapanışın mı 400 altında bunu mu söylemek istedin[/quote]
Eee ne olabilir tabiki.
petrol tam direncine geldi 68 bundan sonra her iki grup da çok dikkatli olmalıkırılma inanılmaz sert olacak . artık ne tarafa kırarsa gönlüm tabiki ayılardan yana
[quote=enorton;118525]Hexen baba bizi diskoya, gökhan bizi taylanda, clark bizi 47000 e götür :)[/quote]
Taylant uyar da 47000 i sevmedim pek.Yok mu 43000 düşünen.Biletler benden?.dng
[quote=fXci;118532]xu100 48500 mü?[/quote]
ben gidiym köprüden atlıym bari abi o zaman :::
Üstatlar daha iyi bilir ama bir direncin kırılması için 2 gün üst üste direncin üstünde kapanış beklenir. İmkb 100 bugün de 35800 üstünde kapanırsa çok önemli bir direnç aşılmış olacak...
[QUOTE=SEYYAH;118536]ben gidiym köprüden atlıym bari abi o zaman :::[/QUOTE]
aklınımı okdum yani ::: aneyy
[QUOTE=atlascepkenli;118530]3-5 hisseyle endeks kontrolü sağlıyor py,,,,, sen py olsan o kadar uzundayken,,,, ve de o 3-5 hissenin mali durumu iyiyken,,,,,, trışkadan haberlerden dolayı ve de indikatörlerin sat vermesinden dolayı,,,, piyasayı aşağı bırakırmıydın,,,,,,,,,,,,, çok zor be dostum,,,,,,,,,,,, :rolleyes:[/QUOTE]
ben py olsam şimdi 3000 puan basardım walla ... hahahhahahha :D:D
ahanda dowf 120 dk graf uyumsuz kabak gibi düşmesi lazım ...
[URL=http://img3.imageshack.us/my.php?image=adszxby.jpg][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/6858/adszxby.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=enorton;118537]Üstatlar daha iyi bilir ama bir direncin kırılması için 2 gün üst üste direncin üstünde kapanış beklenir. İmkb 100 bugün de 35800 üstünde kapanırsa çok önemli bir direnç aşılmış olacak...[/QUOTE]
3 gün kuralı deelmi o :::
[quote=fXci;118538]aklınımı okdum yani ::: aneyy[/quote]
ruh ikizimsin ondan sanırım hohohohoho (ayı gülüşü yaptım) :::
hayır abi 48.500 tamamen senin uydurman :::
XU100 e bakmam İŞC kaç para ondan bile haberim yok.du bakayım bi hatta DYHOL'üm kaç para olmuş ona da bakayım :::