eşhedü..hacılar lonk hissediyorum yaw..illüzyon mu yapıo pala acaba..du bakalım..15 lik aala geçsede lonklasak..
Printable View
eşhedü..hacılar lonk hissediyorum yaw..illüzyon mu yapıo pala acaba..du bakalım..15 lik aala geçsede lonklasak..
[quote=Astatin;432429]aha bu da şortları kavırlamamın nedeni..5 dklık sistem fiyat 99250 gördüğünd bile sat vermedi..yani daha aşşa gidecekse bile önce bir teperim dedi..15 ve 60 satta ama 15 de indikelr toparlıyor...ha tabiki şrak ddiyyeee verebilir ve 5 lik yine satageçebilir ama, bu olasılığa oynayacak nokta deildi..kar tatlıdır...mahi de..teprik ederim[/quote]
hacıfilesk, aklıma ne geldi bilionmu...meğerse, mtx **nelik yapmış oluyomuş eski günlerdeki gibi deyip, gorku ile verileri refresh et dedim..Allah dan aynı kaldı sinyal değişmedi:D
-10000 acık dg ye kadar yukselıs..
sonna -3500 e kadar flan kadar yükselen bı acıkdg ile cıtır volatılıte yukarda...
ve en son seans kapanışına dovru +,-1000 i aşmayan bir yükseliş daha..
eer bu olursa,lonklar içün şayne olur..
olmazsa da olmaz ne diim:)
[quote=ATHLON;432436]-10000 acık dg ye kadar yukselıs..
sonna -3500 e kadar flan kadar yükselen bı acıkdg ile cıtır volatılıte yukarda...
ve en son seans kapanışına dovru +,-1000 i aşmayan bir yükseliş daha..
eer bu olursa,lonklar içün şayne olur..
olmazsa da olmaz ne diim:)[/quote]
valla hacı Şeytan diyiki lonkla burdan :D yaz 100200 e kavırmaları...ama şort yapma..günsonuna doğru fiyat 100275 üstündeyse lonkkk altındaysa şort..ama köt yemiyi lonk açmaya..günlük sistem satta, fiyatta 100275 in altında..veri tırsıngen
nitelikli şerefsizlik yapıo bu hacı..ve iyi de yapıo namıssız..
[quote=Astatin;432432]bu da 15 dklık. satta.amma dikkat..TGG 3 e zıplamış..eğer kırmızı indik (99875) üzerinde 15 dklık kapanış olursa muhtemelen 15 dklıkda al verecek... eğer 5 ve 15 dklık ala geçerse bu graşışdan sonra, takılırım longa hacı..
PS: Kısmızı indik hareketli...Sonraki 15 lik bar açılışında bu muhtemelen 99725 e iner..[/quote]
indik 99725 e indi..15 dklık sistem 725 üzerinde al verirse longabilirim..Allah ım lonk açarsam günahlarımı affet..Çarpılacaksamda longda deil şortta çarpılmayı nasip eyle..Amin
400 den lonk açtım..1 galdıraç...afttloooo....üwww
[quote=Astatin;432443]indik 99725 e indi..15 dklık sistem 725 üzerinde al verirse longabilirim..Allah ım lonk açarsam günahlarımı affet..Çarpılacaksamda longda deil şortta çarpılmayı nasip eyle..Amin[/quote]
indik 99600 e indi..eşhedü...
aftlooo 425 den de açtım 1 galdıraç dah alonk....hakkını helal et
[quote=Astatin;432445]400 den lonk açtım..1 galdıraç...afttloooo....üwww[/quote]
uğur olsun ,hayır olsun hacı..ben lonk kapısında bayaa bi yoruldum gayri 2 gündür..
500 den bir posta dah alonk..etti 3..fazla ısrar etmeyin şincilik bu kaddar
yoksa?...