Jerfın, allahını seversın üfleyıp durma şuna yaaa, alacaklar ama senden tırsıyorlar:)
Printable View
Jerfın, allahını seversın üfleyıp durma şuna yaaa, alacaklar ama senden tırsıyorlar:)
sanırım düşüş yönünde yine bir eksiklik oluştu ki satışlar sınırlı kaldı.
[QUOTE=SEYYAH;118619]yine aynı oyun oynanır mı acaba? gün boyu bekle gün sonu yukarı patlat...yaparlarsa şaşırmam nasılsa alıştık artık buna......[/QUOTE]
Beni uyuz edende endekse para girişi sadece garan var ama genede kıllanıyorum
SU GELİR GÜLDÜR GÜLDÜR GELDE YAR BENİ GÜLDÜR! Bu şarkıyı ve şarkıcıyı tanıdınızmı?
[QUOTE=VOBiX;118626]Yok yawf morali bozuk ondan öyle yazıyor. İki defa batıp çıktım diyen adam zarar ediyorum diye intihar mı edermiş. Çok istiyorsa bi sigara telendrisin. Binbir çeşit zehri aynı anda içmiş olur...
Bu ay her nedense kötü başladı bendeki sistemelr için de. Ne dert edeceğim ay sonuna daha çooook var.[/QUOTE]
Evet bunlar bişey değil, galiba müziğin etkisinden oluyor :) yaşan efsane cengiz kurtoğlu, dozajı kaçırdın mı yan etkisi oluyor galiba...
tuareg telefonun çalayor vahadan akrabaların gelmiş seni bekliyolarmış hadi yine iyisin gayri :::
pastayı dengelediler..
data falan varmı bugün ? iyi data hesabına çarpılmayalım yine :)
45150 altında kalırsak geceyede agresif kısa..
Çok ilginçtir benim bir Dayı var Ekmek Teknesindeki Cengiz karakterinin aynısı yıllardır bir baltaya sap olamadı. Geçen hafta sonu beni çağırdı, ölüm kalım meselesi diye. Gittim benden 1000 TL istedi, yok ev tutacakmış falan. Ben de vermedim, biliyorum ki iki günde harcıyacak. 100 Tl vardı cebimde onu verdim. Ah mı etti ne yaptı bilmiyorum o günden beri hergün zarardayım :)
[quote=fXci;118633]tuareg telefonun çalayor vahadan akrabaların gelmiş seni bekliyolarmış hadi yine iyisin gayri :::[/quote]
daha seans kapanmadı ki, dur hele, son gülen esaslı gülermiş,.dng
dünkü senaryo olacak gibi 125 tekrar uzun:)
aha da 200, aldılar, bir telefon sesı mı duydum ne, fxci, telefon telefonnn...
RedBull dan kokain çıkmış...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/url]