amerikadan olumsuzluk bekleselerdi şimdiye 45 altında kaçıncı kapanış yaparlardı flata devam kendi adıma.
Printable View
amerikadan olumsuzluk bekleselerdi şimdiye 45 altında kaçıncı kapanış yaparlardı flata devam kendi adıma.
[QUOTE=enorton;118635]Çok ilginçtir benim bir Dayı var Ekmek Teknesindeki Cengiz karakterinin aynısı yıllardır bir baltaya sap olamadı. Geçen hafta sonu beni çağırdı, ölüm kalım meselesi diye. Gittim benden 1000 TL istedi, yok ev tutacakmış falan. Ben de vermedim, biliyorum ki iki günde harcıyacak. 100 Tl vardı cebimde onu verdim. Ah mı etti ne yaptı bilmiyorum o günden beri hergün zarardayım :)[/QUOTE]
sen iş buldun mu ki senden para istiyorlar
[QUOTE=enorton;118639]RedBull dan kokain çıkmış...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/url][/QUOTE]
boşuna kanatlandırmıyormuş meret .dng
Burada yağmur başladı, alımları olumsuz etkıleyebılır, kapanış tahmını yaparkene yağmur yoktu işin içinde :)
[quote=enorton;118639]RedBull dan kokain çıkmış...
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194502[/URL][/quote]
Türk Gençliğinin enerjisi doğustan vardır. Taş fırın gençlik kaldı ise N bulurlar şerbet gibi sudan enerji ararlar hala anlamış değilim sadece dilimin ucunu degdırdım dilim yandı:::
[QUOTE=VOBiX;118641]sen iş buldun mu ki senden para istiyorlar[/QUOTE]
Güzel soru, işten çıktığımı bilmiyorlar...
[QUOTE=VOBiX;118479][B][COLOR="Red"]GM ve Citigroup Dow'u terk etti[/COLOR][/B]
GM ve Citigroup hisseleri Dow Jones Endeksi'nden çıkarıldı. Bunların yerine Travelers ve Cisco hisseleri dahil edildi. GM'in iflas korumasına başvurmasının ardından karar geldi. Citigroup'un da Hazine'den 45 milyar dolar destek alması endeksten çıkarılma kararında etkili oldu. GM'in yerini Cisco'nun almasıyla otomotiv yerini teknolojiye bıraktı. Sigorta şirketi Travelers, 1998 yılında Citibank ile birleşerek Citigroup'u oluşturmuştu. Bu birleşme, Citigroup'un Travelers hisselerini 2002'de halka arzla satmasıyla sona erdi.[/QUOTE]
Yani GM ve Citi batsa bile dün 8721,44 ten kapatan dowa etkis olmayacak. Bu yüzden artık GM ve Citi batsa da batmasa da VOBa faydası yok.
[QUOTE=enorton;118645]Güzel soru, işten çıktığımı bilmiyorlar...[/QUOTE]
Burayı okuyorlarsa mesajları silelim. Ben de işi olmayan adama daha yardıme dielceğine ondan ne diye para istenir ki diye düşünüyordum. Haberi yokmuş.
yok ya bence satış gelecek, uzunlar 225 kapandı tekrar kısa.
[quote=traderx;118648]yok ya bence satış gelecek, uzunlar 225 kapandı tekrar kısa.[/quote]
Yağmurun bereketi beni yakalar dedin dimi totem ayni:::.lelele
Larossian da yok bugün ortalarda..
02/06 16:23 YENİLEME-BANK OF AMERİCA, 33 MİLYAR DOLAR SERMAYE ARTIRDI
ABD'li bankacılık kuruluşu Bank Of America, 33.9 milyar
Dolar'lık sermaye artırımı planı kapsamında 33 milyar Dolar
düzeyinde sermaye sağladığıı bildirdi.
Kuruluşun açılamasında 08 Mayıs'ta 3 milyar Dolar'lık
5 yıl vadeli 28 Mayıs'ta 2.5 milyar Dolar'lık 10 yıl
vadeli tahvil satıldığının, 9.5 milyar Dolar'lık tercihli
hissenin adi hisse senedine dönüştürülmesi için anlaşma
sağlandığı vurgulandı.
Şirket, sermaye artırım heflerine ulaşma konusunda