Gökhan
Anlaşılan geceye shrt kalacaksın .Durumun değişirse son dak.larda sana ters poz.da kalmak istemeyenler var,son durumunu söyle
Printable View
Gökhan
Anlaşılan geceye shrt kalacaksın .Durumun değişirse son dak.larda sana ters poz.da kalmak istemeyenler var,son durumunu söyle
[quote=YAVUZHAN;118683]ne datası gelecek ?[/quote]
kesinleşmiş konut satışları verisi....
[quote=sancaktar;118690]kesinleşmiş konut satışları verisi....[/quote]
ben o veriyi tanırım
kötü gelir :)
garan da savaş çıktı..
emirler havada çarpışıyor..
Vışşşşşşşşşş
beklemeye deymez çıkıyorum 225 kısalarla geceye devam.
şeytana uyma, şeytana uyma.....
[quote=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/quote]
Gönder Hs numaranı Gökhanımm 15 mly da maaş olsunnn senin canın sagolsunnnn Tek istedıgım EFG nın ipini Çekk :::.lelele
Deutche çıktı piyasaya
Gökhanın niyeti başka, amaç 2 trılyonla para kazanmak değil, bır gun tavan bırgun taban çektirmek piyasa, maksat yeşillik olsun, değil mi Gökhan:)
Hiç zar atmayacaksınız.Basacaksınız shortu.Oturacaksınız aşağı.Yarın gidiyorum geçen geldiğim de gidemediğim Pattaya ya.Full short.
[QUOTE=tuareg;118698]Gökhanın niyeti başka, amaç 2 trılyonla para kazanmak değil, bır gun tavan bırgun taban çektirmek piyasa, maksat yeşillik olsun, değil mi Gökhan:)[/QUOTE]
sen 44800 demiştin demi ::: bende 45525 :::