-
[quote=indregandi;228275]+ makas dün 300-800 puvan arasında seyretti, ağa yukarıdan shortlatıyor ve longlatıyordu, demekki bir yanı short ağanın, yani yukarıdan satıyor ve yukarıdan aldırıyordu, bu gün bu kapandı, bu şu demek 74084 ün geçilmesi sahte bir boğa atağı olacak, 75 lere kadar gidebilir, uzayabilir, bu bizim yatay py öngörümüzü doğrular, öte yandan 73300 tekrar test edilirse 72500 kesin ve hatta 70625 kapısı açlır,çünkü dün ve önceki günler bunun + makasıda cebinde ağanın,
sonuç :ağa yukarıdan satmayı seviyor,.....operasyonda...zaten up trend sonlanmış ve down trend almıştık, bunun istisnası fake dir, olduğunda söylerim, bu fuul long demektir,[/quote]
tam bende bununla ilgili yazacaktım....aynı düşünceleri paylaşıyoruz...benden cok yaşayacaksın...
-
[quote=indregandi;228280]10 luk aralık, 475-850 de ve sıra alışta,[/quote]
bu şu demk, 475 e kadar bir çekilme olsa dahi sıra alışta, taki 475 kırılırsa iş değişir, bu yüzden 650 long, 575 çekildi,....
-
bugün 74000 üzeri görülecek yolu yok...kolpa yapıyor vadeli....bilanco rakammının gelmesiyle yallah tazyik yukarı....
-
bircok avrupa ve asya borsası zirvede...abd zaten öyle...biz önce gören ve dünyanın en uyanık traderlarının oldugu borsamız dönuşü erken görür ve cortlar ...zirveden aşşagıdayız buda unutulmamalı....onun ücün bu cıkış sahte gibi....
-
[quote=eksper;228311]bircok avrupa ve asya borsası zirvede...abd zaten öyle...biz önce gören ve dünyanın en uyanık traderlarının oldugu borsamız dönuşü erken görür ve cortlar ...zirveden aşşagıdayız buda unutulmamalı....onun ücün bu cıkış sahte gibi....[/quote]
ne diyorsun exper garan uzmanı olarak, 7.65 e neler değişir,...
-
[quote=indregandi;228312]ne diyorsun exper garan uzmanı olarak, 7.65 e neler değişir,...[/quote]
7.65 önemli degil gandim....7.90 dan kitledigi malı alacakmı o önemli ...sokmuş bikere cıkartırmı???ben olsam eyi fiyattan sattıgım malı geri almam...burda önemli olan artık amiral...garan sokmuş bikere.....amiralde soktumu iş biter...
-
10 luk ta aralık, 850- 725, fiyat 850 de,
-
-
5 den 20 dahil aralıklar daraldı, 30, 60 , sakin, 120 su aygırı gibi ağzını açmış kuşlara parazit temizletiyor,...günlükte öle,......bu ikisi aynı göletteler,..
-
uşahlar hayırlı işler.
bugün palaya zitem ettim. dedim eşşeh herif beni dün niye ztoplattın dedim.
bah bah hele dedi. sen beni dinlemiysin forumdaki uşahları mı dinliisin dedi. cık cık cık hiç yakıştıramadım dedi.
beni biliisin dedi. Ben zıkıştımmı indiririm gandiririm bindiririm gandiririm dedi. bunu en iyi sizin forumdan indregandi bilir dedi. ismini de bundan almıştır o dedi.
Benim tarzım bu nedeyim dedi. Hee dedim tamam annaşıldı.
peki şimdi nolcak bu piyasa dedim. uşağım dedi. dün dediim gibi dedi. senin cörtçü uşahlar graldan çoh gralcı kesiliiler dedi.
ben bi veriim onnar iki verii dedi. bu beyle olmaz dedi. bunnarı iyi bi derbiye etmek lazım dedi. palaya galkan eller birgün olmazsa obirgün illaki gırılır dedi.
beyleyken beyle dedi.
peki dedim bu 75,500 nolcek dedim.
hee dedi o janinin ztopuydu demi dedi. onu şuraya biyere yazdıydım. onu bi ara şeedecem bakalım konjüktürü bi ayarlayalım hele dedi.
hem sen o kadar ince sorular sorma dedi. önümüzde bilançolar var dedi. bunnardan sana ekmeh çıkar o kadarını diyim ben sağa dedi. yarın ola heyrola dedi.
Hayırlısı olsun uşahlar.
-
[quote=sadberk22;228185]sizin beklentiniz hangi yön için sn. parite:confused: yükselişin devamı mı+. yoksa tepki yeter bi bu kadar daha aşağıya devam mı:dü: bilelim de ona göre önceden yol alalım.uyk:D[/quote]
yoktum yeni geldim.
beklentim daha aşagı devam yönündeydi ....
tabi o arayı kaçırdık seyredemedik
şu an ki görüntü tutunuyor diyor..
ikinci seans açılışı ve devamındaki ilk yarım saat önemli..
ilk yarım saat sonunda tutunmaya devam ederse..
yukarda yazılanları at çöp e:)
derken yukarı yöneldi....
-
[quote=eksper;228315]7.65 önemli degil gandim....7.90 dan kitledigi malı alacakmı o önemli ...sokmuş bikere cıkartırmı???ben olsam eyi fiyattan sattıgım malı geri almam...burda önemli olan artık amiral...garan sokmuş bikere.....amiralde soktumu iş biter...[/quote]
eğer sokmuşsa dediğin doğru.. bi daha ofiyata uzun süre uğramaz..
ya mal einde ve daha yukardan itelemek arzusundaysa..
eyi bakmak lazım..
günlükler al da devam ediyor..
bu saat itibariyle.. saatlikde al verdi...
daha yukarılar var gibi...
yada biraz daha git-gel yaptıktan sonra yallah aşağı olabilir..
takasa bakarsak alanın 2 katı satıcı oluşmuş..
bu ağanın yine yukarı sürmesi için yeterli..