-
[quote=selçuklu;260705]ahanda sayım spn durm ..
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3480/adszcj.jpg[/IMG][/quote]
patron bu sayımı takip ediyorsan c dalgası içinde short olmamalıydın aslında değil mi.Çünkü c ler biraz agresif ve soluksuz ilerliyor sanırım.Peki hedef neresi olmalı c için.Cahillikten soruyorum, ewden anlamam.
-
375 çanağını kapadık..
tüm periyotlarda olumluluk devam ediyor..
-
71400 de yanlış hatırlamıyosam ING nin seri alımları gelmeli.. bakalım hafızam ne derece kuvvetli... yada elemanlar ne derece aynı strateji ile oynuyo :))
-
cümleten selamlar
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/cyjssrgakl.png[/IMG]
-
[quote=a.kaya;260707]patenti ni aldıysan telif hakkın elindeyse ver mahkemeye bakalım ,vermiyorum kardeşim Allah Allah zorlamı malına sahip çıksaydın sende :mad: 2009 nire 2010 nire 1 yıl geçmiş üzerinden yahu :D :D :D :D :..: :..: :..:[/quote]
Ben şahidim Mareşal Selçuklu patron... O avatar senin... Ama itiraf edeyim Kaya patrona da çok yakışmış... Sizi uzlaştıralım patron... Mahkemeye falan düşmeyin astetro patron hemen anket açar sonra... üvvvvv... :)
-
astatin nerde :D sistem görüntüsü alsak :D
-
[QUOTE=hpy;260714]patron bu sayımı takip ediyorsan c dalgası içinde short olmamalıydın aslında değil mi.Çünkü c ler biraz agresif ve soluksuz ilerliyor sanırım.Peki hedef neresi olmalı c için.Cahillikten soruyorum, ewden anlamam.[/QUOTE]
abi her yerden alınır satılır bence ... yani .. o konuda çok müsterihim ...shorttan 125 point kar ettim .. .. unmüsterih olduğum konu long olamadım orada sorun oldu yani .. hedefi ben bilmiyorum abi .. stro patron söylesin hedefi ... :D:D
-
[QUOTE=a.kaya;260707]patenti ni aldıysan telif hakkın elindeyse ver mahkemeye bakalım ,vermiyorum kardeşim Allah Allah zorlamı malına sahip çıksaydın sende :mad: 2009 nire 2010 nire 1 yıl geçmiş üzerinden yahu :D :D :D :D :..: :..: :..:[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;260722]Ben şahidim Mareşal Selçuklu patron... O avatar senin... Ama itiraf edeyim Kaya patrona da çok yakışmış... Sizi uzlaştıralım patron... Mahkemeye falan düşmeyin astetro patron hemen anket açar sonra... üvvvvv... :)[/QUOTE]
tamam o zaman akaya patrona hediye ettim gitti boğayı .. hayırlı olsun akaya patron iyi bak boğama ... .brv.brv
-
[quote=selçuklu;260725]abi her yerden alınır satılır bence ... yani .. o konuda çok müsterihim ...shorttan 125 point kar ettim .. .. unmüsterih olduğum konu long olamadım orada sorun oldu yani .. hedefi ben bilmiyorum abi .. stro patron söylesin hedefi ... :D:D[/quote]
Patron bugünü 5 haneli rakamlarda kapatırsak çok şaşırırım... 16:00 sularında 100.000'li rakamların görülmesini bekliyorum sayın patron... Fibonacci 161800% oranına göre kapanış tahminim 150.000 civarında.... üvvvv.... :..:
-
[QUOTE=Kennym;260719]71400 de yanlış hatırlamıyosam ING nin seri alımları gelmeli.. bakalım hafızam ne derece kuvvetli... yada elemanlar ne derece aynı strateji ile oynuyo :))[/QUOTE]
iiki yazdim he hemen oraya gitti piyasa.. euehueh test ettiydim olm n, ING ne arar la VOB da..
neyse 325 shortuda 400 den kapattım .. yeter bugun piyasayı doyurdugum :) biraz da dinleneyim ...
-
[quote=selçuklu;260727]tamam o zaman akaya patrona hediye ettim gitti boğayı .. hayırlı olsun akaya patron iyi bak boğama ... .brv.brv[/quote]
eywallah ha şöyle ol ciğerimi ye ,merak etme yeri geldiğinde hemen keserim boğayı ,güzel yerinden de antrikot tarafından gönderirim sana hocam. :D :D :D avatarımı ayı olarak da tilki olarak da değiştireceğim zamanlar gelecektir.Herşeyin yeri ve zamanı var öyle değil mi :)
-
Oluşan son kv li dip olan 68.150 de 5.B dalgasının bittiğini düşünüyorum ,oradan sonra yukarı yönde 5.C itkisini beklemekteyim.:rolleyes:
Şu anda 5.C.1 içinde olmalıyız ve bunun hedefi 72.800 civarı bir yer olabilir,bugüne sığacağını zannetmiyorum,yarın bu çıkış devam eder gibi...:)))
72.800 den aşağı düzeltmeden sonra ,hareket yukarı sertleşmeli...:confused:
tahminim böyle ama sistemlerimle devam,şu anda yukarı diyolar...:)