merkez bankasi sende faizleri 3 puan yukselt kura cipa getir iyice nakavt olalim
1 yil olup dirilcegimize 1 gunde olelim dimi :):)
Printable View
merkez bankasi sende faizleri 3 puan yukselt kura cipa getir iyice nakavt olalim
1 yil olup dirilcegimize 1 gunde olelim dimi :):)
makası sıfırladı nerdeyse babalar.
Devletler, Hükümetler veya MB ler ne yaparsa yapsınlar bu güne kadar yapılanlar birşey değiştirmediği gibi bundan sonra yapılacaklarda birşey değitirmeyecektir.
Kriz demek bazı insanlardan maddi varlıklarının geri alınması olayıdır ki, bu duruma insanların müdahalesi söz konusu olmaz.
Sonuçta ne olacaksa o olacak. Belki pazartesi herşey düzelecek, belki uzun süre böyle devam edecek.
Allah sonumuzu hayır etsin...
[QUOTE=VOBiX;55789]Döviz pozsiyonu olumlu etki yaratıyor.[/QUOTE]
sisecamda dovizin yukselisinden olumlu etkileniyor ama ilk seans tabandi.
[QUOTE=parderi;55787]Milli bankamız dediğimiz şu iş bankasının tahta hareketlerini görüyomusunuz, dsı ile efg ile el ele vermiş milletini soydurtmaya çalışıyor. fon yöneticisine tebrikler.[/QUOTE]
hep yaptigi sey yenimi goruyorsunuz. kotu gunde vur bakalim. ky bitince dugun yaparlar.
Ubs, Garantı Bankası ıcın Fıyat Hedefını 4.8 Ytl'den 3.1 Ytl'ye Dusurdu, Tavsıyesını Al Olarak Belırledı
[quote=parderi;55787]Milli bankamız dediğimiz şu iş bankasının tahta hareketlerini görüyomusunuz, dsı ile efg ile el ele vermiş milletini soydurtmaya çalışıyor. fon yöneticisine tebrikler.[/quote]
banka kendi hisse senetlerini mi alıp satıyor? bu kanıya nereden vardınız?
bu konuda bir açıklama yapıldı mı? malum açıklama yapmadan hisselerinde kendi namına işlem yapamaz. iş yatırımın müşterilerine isc işlemlerini yapmıyorum demesini beklememek lazım...
10.10.2008 15:43:28 VOB'DA ENDEKS SÖZLEŞMELERİ GÜNLÜK FİYAT HAREKET LİMİTİ YÜKSELTİLDİ
Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda(VOB) 22 Eylül 2008 tarihinden
10 Ekim 2008 tarihine kadar geçici olarak ±%15 uygulanan endeks
sözlesmeleri günlük fiyat hareket limiti, 2008/74 sayılı Genelge ile
sürekli hale getirildi.
VOB'dan yapılan açıklamaya göre, 2005/10 VOB-İMKB-30 Vadeli İslem
Sözlesmesi ve 2005/24 VOB-IMKB-100 Vadeli İslem Sözlesmesi Genelgesi
uyarınca uygulanan günlük fiyat hareket limiti ±%10’dan ±%15’e
çıkarıldı.
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=bien;55799]banka kendi hisse senetlerini mi alıp satıyor? bu kanıya nereden vardınız?
bu konuda bir açıklama yapıldı mı? malum açıklama yapmadan hisselerinde kendi namına işlem yapamaz. iş yatırımın müşterilerine isc işlemlerini yapmıyorum demesini beklememek lazım...[/QUOTE]
Sayın Bien benim bahsettiğim spot borsa değil, Vobtaki hareketleridir. Alım satımdaki saçmalıklarıdır. Diyelim 37000 e kadar 36850 ort.ile almış olsun. Bakıyosun 36000 e kadar 36500 ort. ile mal vermiş. İşlem montanına bakarsan bu işlemler KY işlemi değil , Bahsettiğim kurumlarla karşılıklı işlemleri. Hep bunların bu hamlelerine bakıp kazık yemiyomuyuz. Diyceksinki liberal rejim para kazanmak için herşey mübah ama gönül isterdiki keşke bu yolları İşBn. dışındaki özel bankalar yapsalardı. Büyüklüğüne yakışmıyor dimi.
[quote=parderi;55801]Sayın Bien benim bahsettiğim spot borsa değil, Vobtaki hareketleridir. Alım satımdaki saçmalıklarıdır. Diyelim 37000 e kadar 36850 ort.ile almış olsun. Bakıyosun 36000 e kadar 36500 ort. ile mal vermiş. İşlem montanına bakarsan bu işlemler KY işlemi değil , Bahsettiğim kurumlarla karşılıklı işlemleri. Hep bunların bu hamlelerine bakıp kazık yemiyomuyuz. Diyceksinki liberal rejim para kazanmak için herşey mübah ama gönül isterdiki keşke bu yolları İşBn. dışındaki özel bankalar yapsalardı. Büyüklüğüne yakışmıyor dimi.[/quote]
pardon yanlış anlamışım...
söylediğiniz konuya gelince; eğer bir yanlışlık varsa vob yönetimi ve spk'nın bu konuda düzenleme yapması, suçlu varsa cezalandırması lazım... bir aracı kurum eğer kural dışı değilse müşterisinin işlemlerini yapmıyorum demez...
ya dışardaydım şekerbanktan euro bozdurucaktım fazlada degıl 2300 euro falan ... acele tl lazımdı .
yahu 1,960 dan satıyorlar euroyu ama bozdurmaya gelince 1,880 de bozduruyorlar ne is bu ya
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/10/2990.bmp[/img][/url]
9/9 50850/SHORT
18/9 43475/LONG (+7375)
18/9 43475/LONG
23/9 43975/SHORT (+500)
23/9 43975/SHORT
23/9 44625/LONG (-650)
23/9 44625/LONG
24/9 44475/SHORT (-150)
24/9 44475/SHORT
24/9 44650/LONG (-175)
24/9 44650/LONG
25/9 44325/SHORT (-325)
25/9 44325/SHORT
25/9 44700/LONG (-375)
25/9 44700/LONG
25/9 44500/SHORT (-200)
25/9 44500/SHORT
25/9 44900/LONG (-400)
25/9 44900/LONG
25/9 45100/SHORT (+200)
29/9 45100/SHORT
9/10 39850/LONG (+5250)
9/10 39850/LONG
9/10 38800/SHORT(-1050)
9/10 38800/SHORT
10/10 35900 fiyatla bekliyor şuan+2900( toplam12900)+ şuan...
beğenilirse komutları yayınlarız...Saygılar.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Pazartesi $ beklentisi olan var mı?
suan durum nedir arkadaslar yazabilicek olan varmi
[QUOTE=bien;55802]pardon yanlış anlamışım...
söylediğiniz konuya gelince; eğer bir yanlışlık varsa vob yönetimi ve spk'nın bu konuda düzenleme yapması, suçlu varsa cezalandırması lazım... bir aracı kurum eğer kural dışı değilse müşterisinin işlemlerini yapmıyorum demez...[/QUOTE]
SPK yı kim cezalandırsın? Bu hafta içinde hiç olmadı ise 8-10 kere seans içinde çılgın gibi alış 2-3 bin puan yukarı akabinde aynı hezeyan içinde bir okadar aşağı
hemde hiç sebepsiz, Filler hula hop oynarken olan küçük böceklere oldu. kime ne soruldu. Bu işlemler belki kural içidir oda ayrı ama bu 1930 mafya tangolarının içinde gurur duyduğumuz bankaların olması üzücü.
dövizde müşteri lehine en iyi fiyat akbnk dadır..
[quote=parderi;55809]SPK yı kim cezalandırsın? Bu hafta içinde hiç olmadı ise 8-10 kere seans içinde çılgın gibi alış 2-3 bin puan yukarı akabinde aynı hezeyan içinde bir okadar aşağı
hemde hiç sebepsiz, Filler hula hop oynarken olan küçük böceklere oldu. kime ne soruldu. Bu işlemler belki kural içidir oda ayrı ama bu 1930 mafya tangolarının içinde gurur duyduğumuz bankaların olması üzücü.[/quote]
haklısınız ama sizinle ben ortak olsak, farklı kurumlardan işlem yapsak kurum bunu nasıl tespit edecek? üstelik kurumun görevi dedektiflik değil...
vob varyo tahtasına döndü sorumlular seyrediyor... diğer taraftan, geceleri dji takip ediyorsanız bizdekinden daha beter o da ayrı konu...
S&p: "gm, Ford Ve Chrysler Yavaşlama Nedeniyle Iflas Edebilir"
Standard & Poor's Analisti Robert Schulz, Katıldığı Bir Tv Programında
General Motors, Ford Ve Ve Chrysler'in Yavaşlayan Ekonomilerin Abd
Otomobil Satışlarını Etkilemesi Nedeniyle Iflas Riski Taşıdıklarını
Söyledi.
Analist, "bazı Noktalarda Makro Faktörler Bu şirketleri Boğabilir"
Diye Konuştu. Gm, Bugün Yaptığı Açıklamada Iflastan Korunma Başvurusu
Yapmanın Opsiyonları Arasında Olmadığını Söylemişti.
S&p Dün De Ford Ve General Motors'un Notlarını Daha Fazla
Indirebileceğini Açıklamıştı.
*** ıbs Haber Merkezi ***
sozun bittigi
civinin ciktigi
filmin koptugu noktadayiz.
Dowa bak 7882den 8260a toparladı. 380 puan hem de 5 dk içinde. .boks.
Bugün tüm işlemler 36.000 +- 500 de.
Ne yaptı peki bu adamlar?
Buradan aldılar mı sattılar mı?
biz kımlıdamyoruz dow takla atyor
şimdi okuduğumda daha anlamlı geliyor bu yorum ....özellikle de 1000 puanlık kayıplar kısmı
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=38511&postcount=311[/url]
[COLOR="red"][B]Ben piyasaların içine girmiş olduğu bu tedirginliğin, piyasalardaki bir aşağı bir yukarı basma tulumba misali sert hareketlerin daha da artmasına neden olabileceği kanısındayım[/B][/COLOR]. Yani piyasalar sert hareketler ile iki gün yukarı sonra yine sert hareketler ile aşağı yönlü dalgalanmalarını devam ettirebileceklerini düşünüyorum. Bu da şu soruyu iyice ön plana çıkarıyor; acaba ne zaman piyasalar orta vadeli bir sindirim dinamiği içine girip düşüşlerin dengelenmesi başlatacak? Bu gerçekten de zamana kalmış bir şey, fakat piyasaların böyle bir dinamiği oluşturabilmesi için, küresel dinamikteki olumlu haberin değil olumsuz haberin şiddetini artırması gerektiği kanısındayım. Böylece piyasalar tam anlamlı bir dengelenme hareketini hiçbir olumlu beklenti olmadan, doğal olarak başlatabilir. Ayrıca bence böyle bir sindirim hareketinin başlaması için, piyasaların [B][COLOR="Red"]Dow Jones‘u bir günde 1000 puanlık kayıplara sürükleyecek bir dinamiğin içine girme olasılığı da çok yüksek. [/COLOR][/B]
35.650 yı asagı kırarsa short, 36.300 yukarı kırarsa long, aksı takdırde geceye flat gırecegım...
Bugunku fıyat duzeyi,ada formasyonu (tükeniş ) oldu gibi.Tepki başlar mı dersiniz.
Tepki dedikçe tükenmedikmi?
[QUOTE=teo;55820]Bugunku fıyat duzeyi,ada formasyonu (tükeniş ) oldu gibi.Tepki başlar mı dersiniz.[/QUOTE]
üçüncü boşluk net olmadı geçenki 35500 açılışı bozdu bana göre iki boşluk var dönüş için üçüncüsünün açılması lazım.
[IMG]http://www.bilgilik.com/images/image351.gif[/IMG]
37000-38000 geçilmedikçe yön aşağı...geçilirse yukarı.
35000i dipledik galiba??
Geçemedi, Geceye flat...
piyasaların dört gözle beklediği haber..
IMF HEYETI GELECEK BIRKAC HAFTA ICINDE PROGRAM SONRASI RUTIN IZLEME GORUSMELERI ICIN TURKIYE`YE GELECEK - CNBCE
jELİBON FARKIIIIIIIIIIIIIIII....................
[QUOTE=jelibon;55829]jELİBON FARKIIIIIIIIIIIIIIII....................[/QUOTE]
8500 altında 7882ye kadarlık %7lik bir standart sapması var ama olsun.
.brv
Son dakikalarda şortçular için pozisyon kapatma fırsatını tepsiyle sundular resmen. kaçıran varsa yazıklar oldu.
Dow bu gün 9,000 üzeri kapatabilir. Bu şu demek; bizim piyasa açık zamanına göre % 10 yukarı demek. tavan açarmıyız o zaman pazartesi?.
[QUOTE=VOBiX;55831]8500 altında 7882ye kadarlık %7lik bir standart sapması var ama olsun.
.brv[/QUOTE]
o olmasa para kazanılmaz. %10 olsa iflas ediyordum, en sanalından. he he.
vix tepe = 70.90
60 olmasıyla 80 olması arasında hiçbir fark yoktur.
ralli günü hala salı -1,+1.
neyse 35000 den mal kaptım. en gerçeğinden. şimdi push konuşuyor ne olacak bakalım.
sevgiler.
Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları
[QUOTE=demir;55835]Güniçinde stresli sinirli ortam olduğu için yazmadım.
Forumda bu tip tartışmalar olmasa iyi ama olmuyor. bazen sinirlere hakim olunamıyor.Burayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum gözlemlediğim şu, burada bir guruplaşma gördüm. gurubun dışındakiler mesaj yazsada,soru sorsada cevap verilmiyor. birde gurup dahilindeki kişiler kendi aralarında canım cicim. aliciiim, ayşeciim...
eğer isimle hitap edilecekse neden nick kullanıyorsunuz?
bugün burada mbm,ve selcuklu değilde başka arkadaş o küfürleri etse üyeliği iptal edilirdi. üstelik moderatorler göre göre gözyumdu buna.
bazı kişilerin diğer forumun yöneticine rintintin diyeceğine kendini sorgulaması lazım.bu olay diğer forumda olsaydı gereken yapılırdı.
neyse herkese iyi haftasonları[/QUOTE]
Sn hellim gokhanın namı deger ensfb nin ne küfürlerini sildi de uyeligini iptal etmedi. Artık en son haddinde üyelik silmek zorunda kaldı. Şimdi bu durumda yapılırmı sizce ?
[QUOTE=jelibon;55833]o olmasa para kazanılmaz. %10 olsa iflas ediyordum, en sanalından. he he.
vix tepe = 70.90
60 olmasıyla 80 olması arasında hiçbir fark yoktur.
ralli günü hala salı -1,+1.
neyse 35000 den mal kaptım. en gerçeğinden. şimdi push konuşuyor ne olacak bakalım.
sevgiler.[/QUOTE]
DOW üzerine bu akdar yorum yapıp yüksek tutarlılığa sahip olduğunuz için tebrikler .brv NY ve Chicago borsaları Pazartesi açıkmış bu arada.
[quote=Nohamura;55836]Sn hellim gokhanın namı deger ensfb nin ne küfürlerini sildi de uyeligini iptal etmedi. Artık en son haddinde üyelik silmek zorunda kaldı. Şimdi bu durumda yapılırmı sizce ?[/quote]
En azından karşılıklı sataşmalar başladığında ilgili kişilerin yazma hakları bir süre askıya alınmalı sinirler yatıştıktan sonra tekrar bu hak verilmeli. burayı binlerce kişi okuyor diyorsunuz her fırsatta. 1000 lerce kişiye saygılı olmak lazım.
kimseyi eleştirmek değil amacım. gördüğüm bu
[QUOTE=VOBiX;55837]DOW üzerine bu akdar yorum yapıp yüksek tutarlılığa sahip olduğunuz için tebrikler .brv NY ve Chicago borsaları Pazartesi açıkmış bu arada.[/QUOTE]
sağolasın, belki bunun yeri burası değil.
ama o kadar birbirine bağlı olu ki bu aralar.
belki bir fikir veriyordur diye yazıyorum.
ralli hala salı -1, +1
değişen bir şey yok.
bakalım dip tam nerde olacak. böyle değip çıkması değilde biraz orada oyalanması lazım.
sevgiler.