-
[URL="http://img189.imageshack.us/my.php?image=screenhunter6.png]"][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9180/screenhunter6.png[/IMG][/URL]
Geceye şunlar için kısa kaldım yakın vade bakalım ne olacak.Çok kısa hareketleri algılayabiliyor yarın bakarız algılamışmı.
-
Enorton senin avatardaki sürekli gap yemiş gibi düşünceli duruyor..Avatar uğursuz gelmiş olmasın..
-
sanırım bugün AYI postunu giymeyen KY çok az sonunu dusunen kahraman olmaz yarın ola hayrola kazançlarınız boL ve bereketLi pozısyonlarının dogru yönde olsunnn....spor zamanııı....
-
[quote=delinda78;118726]Sende bu bilgelik ve farkındalık varken herzaman o aylığı kat kat geçersin Hiç uğraşma[/quote]
Çok talep var 4 trilyona çıktık.Düşüniyim.:D:D:D:D:D
-
[QUOTE=QUEEN;118738]Enorton senin avatardaki sürekli gap yemiş gibi düşünceli duruyor..[/QUOTE]
Aynen öyle... :)
-
[quote=GOKHANFINDIK;118736]Ada sanırım.Yarın bakacaz.:DTek gitmiyorum.Şu kızın annesi babası kızmasa kalacam da orada 1 2 gün.Ev kızı kendisi de 6 dan sonra eve gitmesi yasakmış.Tek de gidip kalmak istemiyorum.Gündüz sabah çıkacaz 9 gibi.12 de ordaymışız.Akşam 4 5 gibi geliriz.Maksat görmedik demeyiz.İlkinde gidememiştim.Dow eksi kapar bu gece.Kızdan bahsettik msn online oldu.Görüşürüz.Dow eksi please.İmkb ye bakın dow değil bizim borsamız.İmkb düşüşü ilk bilecek borsa olacak yine.Çünkü bankalar hep tepelerinde ve dow nereye giderse gitsin bankalar hep daha aşağıları istiyor.Düşecez.[/quote]
Söylediğin göstergeler doğru
-
[quote=QUEEN;118729]45400 uzunlara 45 stop koymuştum işim vardı bakamadım pek ..stoplamamışım uzun devam.. ama dow primli..[/quote]
O zaman kusura bakma abla boşuna uğraşıyorsun gibi.Stoplaya da bilirdin.Bence ekranda olmadığında poz alma.Böyle ekranı fazla terkediyorsan zaten vobu direk bırak.Ekranı takip etmeyen kişi vobta para kazanamaz.Hiç uğraşmasın bir dakikalık işi var batmasının.Stop koysa bile öyle öyle eninde sonunda sonu bitiktir.
-
Yani eyle pis düşecek..ben 7600 lü bişi tahmin ettim ama 7560 falan olursada şaşırmam..kayıtlara geçsin..hatta kayıtların bir yedeği alınsın..bir kopya izmirde bir kopya istanbulda bir kopya ispanyada veya tayland da saklansın...bu cümlelerde kayıtlara geçsin...
-
arkadaşlar bir şey soracağım
şimdi ben aynı emri bazen 2-3 kez iyileştiriyorum piyasanın durumuna göre
bu durumda ceza mı ödemeye başladık artık
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118743]O zaman kusura bakma abla boşuna uğraşıyorsun gibi.Stoplaya da bilirdin.Bence ekranda olmadığında poz alma.Böyle ekranı fazla terkediyorsan zaten vobu direk bırak.Ekranı takip etmeyen kişi vobta para kazanamaz.Hiç uğraşmasın bir dakikalık işi var batmasının.Stop koysa bile öyle öyle eninde sonunda sonu bitiktir.[/QUOTE]
fazla terketmiyorumda.. canım sıkkın ..gap dengemi bozdu..bu işten kazanılamayacağını düşünüyorum artık bırakırım belki..
-
[QUOTE=Astatin;118735]DOW düşecek hemde pis düşecek..Ayrıca DOW düşmesede VOB düşecek..Sonuçta düşecek..Civciv çıkacak kuş çıkacak.. Beddua bile etmiyorum DOW a..Maluma beddua gerekmez :) :) :)[/QUOTE]
Valla herşey iyi hoş da herkes SHORT kalmış görünüyor. Sayın HeLLiM forumun kapaıalrını yarın 09:15e kadar PYye ve metrodaki amcalara kapatabilir misiniz yoksa korkarım telefat çok olacak burada. .dng
-
[quote=chn69;118745]arkadaşlar bir şey soracağım
şimdi ben aynı emri bazen 2-3 kez iyileştiriyorum piyasanın durumuna göre
bu durumda ceza mı ödemeye başladık artık[/quote]
10 kere de iyileştirsen yok.