Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.
Printable View
Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.
[quote=QUEEN;118746]fazla terketmiyorumda.. canım sıkkın ..gap dengemi bozdu..bu işten kazanılamayacağını düşünüyorum artık bırakırım belki..[/quote]
Ablam ben ilk başladığımda 6 lira komisyon ile alsat yapıyordum.Param da 6 milyardan 12 milyara çıkmıştı sonra 3 milyara düştü sonra 1500 liraya düştü.Ben bu durumda 1500 liraya düştüğümdeki psikolojimi anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır.Ayrıca üç kuruş paraya çalışıp da 10500 lira kaybetmişim.(O zaman çalışıyordum Japonyada.)Hatırlarsınız Çin borsası geberiyordu mart ayı idi 3 sene önce.İki günde yüzde 10 düştük.Ben çift margin call ile bütün parayı bitirdim.Yine de umudumu kesmedim.Bence siz de kesmeyin.Borsada para yapılır.45000 altında tek gün kapanış 28000 getirecek.Ben öyle düşünüyorum.45800 üstü kapanış ne getirir bilmem ama gideceği yer sınırlı kalır.Bundan sonra bence imkb için short zamanı.
[quote=Leblebi;118749]Forumlarda kısacılar yine artışta .gösterge olursa tabi.[/quote]
Ben vob28000 deykenden beri hala ayuyum.Sizin söylediğiniz voborsa ise eğer sadece.2 trilyonu bir araya getiremiyoruz hep beraber olup bizim 3 5 shortla borsa bir halt etkilenmez.Bütün forumları kastediyorsanız.Öyle bir ağırlığı hesaplamanız imkansız.Yazmayan adamın pozunu nerden bilecez.
voba baktım 1-5-10-15-saatlik günlük hepsi alda uyumsuzluk yok. sisteme uyup gece long olsam bakalım sabah açılışta ne olacaktım.
[QUOTE=tuareg;118706]Canın sağolsun kardeşim ne demek;)
lafı mı olur...
[COLOR="Red"]Bu arada Jerfın bana beddua etmeden okuyup uflemeden ıkı kere dusunsun derım:)[/COLOR][/QUOTE]
ben beddua etmem, üfürürüm.. pufff olursun..:..:
bedduacımız asti.. gerçi o da bu aralar bilimsel, sistemsel takılıyor..:..:
bu arada tebrikler 45,500 kapanış tahminin için..+.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118750]Ablam ben ilk başladığımda 6 lira komisyon ile alsat yapıyordum.Param da 6 milyardan 12 milyara çıkmıştı sonra 3 milyara düştü sonra 1500 liraya düştü.Ben bu durumda 1500 liraya düştüğümdeki psikolojimi anlatsam kelimeler kifayetsiz kalır.Ayrıca üç kuruş paraya çalışıp da 10500 lira kaybetmişim.(O zaman çalışıyordum Japonyada.)Hatırlarsınız Çin borsası geberiyordu mart ayı idi 3 sene önce.İki günde yüzde 10 düştük.Ben çift margin call ile bütün parayı bitirdim.Yine de umudumu kesmedim.Bence siz de kesmeyin.Borsada para yapılır.45000 altında tek gün kapanış 28000 getirecek.Ben öyle düşünüyorum.45800 üstü kapanış ne getirir bilmem ama gideceği yer sınırlı kalır.Bundan sonra bence imkb için short zamanı.[/QUOTE]
Gökhan daha dün 50000 diyordun :psende..neyse senin yorumlar öyle:..:..bende müthiş kazançlar kayıplar yaptım..son aylarda aracıya çalışıyorm..boşa kürek çekiyorz gibi geliyor.. ama bide alışkanlık var.. onu bırakamıyorm..
geceye endeks kısa, dolar uzun devam...
[quote=QUEEN;118754]Gökhan daha dün 50000 diyordun :psende..neyse senin yorumlar öyle:..:..bende müthiş kazançlar kayıplar yaptım..son aylarda aracıya çalışıyorm..boşa kürek çekiyorz gibi geliyor.. ama bide alışkanlık var.. onu bırakamıyorm..[/quote]
En güzeli bu değil mi?Hep körü körüne bir yöne odaklanıp kendimizi kandırdığımızda iş işten geçince aklımız başımıza gelmiyormu?Bu daha güzel değil m?O zaman 50000 gözükür şimdi 28000 gözüküyor.Yeterki körü körüne odaklanmayalım artışa yada düşüşe ki para yapalım.
bir kaç dakika önce bi video izledim..sizin de izlemenizi isterim..hayata gerçek bi bakış ve asıl onemlisi bu videoyu umudunuzu yitrdginiz her zaman izlemenizi tavsiye ederim..
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x974xc_son-ders_news[/URL]
dow kapanış takminim 8880 kayıtlara geçsin...
sabah da 46,000 açılıp sonrada zirveden 2000 puan düşüş istiyorum.. çok azılı ayuyum dimi..:D:D zıp zıp zıp...
yarın vob 46500den doner diyicem ama tüm forum kısa oldugu ıcın olası hücumlarda destekcım olmaz dıye bırsey demıyorum:)
Neyse, herkese iyi aksamlar, bulutlar dağıldı, alımlar hızlanmaz umarım:)
forumun küllisi şortları giymiş,
tek bir sığınağım kaldı oda şovalye eğer o hala uzunsa biraz rahatlarım, yok onun gibi trendfrendy bir yatırımcı bile, şortladıysa, nerde çokluk orda ..... hesabı olacak hepimiz telef olacaz gibi üst üste hemde tavuk leşleri gibi:..: