-
[quote=GOKHANFINDIK;118865]Yav anlamıyormusun ablam 8830 olsa ne olacak dow.Longlara para kazandırmayacaklar.Biz dow jones borsası değiliz ki bana ne dow 8830 olsa ne olur.Biz imkb yiz ve o artmadan para kazanılmıyor longtan.[/quote]
nevet..doğru..her bir borsanın kendi dinamikleri kendi tekniği var..DJI nın %4 eksi yaptığı günün ertesi %2.5 yukarda olmamız veya dünya çökerken bizim %5 yapmamız gibi durumlar :) ama KUIN de şöyle haklı genelde paralel hareket ediyor borsalar..ama hareketleri arasındaki %2-3 lük farklar bile bizim için çoooooookk önemli...şortum doğruyum çalışkanım
-
[quote=GOKHANFINDIK;118867]Ben derim ama esas yön aşağı.Benim long olmam yön aşağı fikrini değiştirtmez.[/quote]
herkes ağzını 200 günlük ortalamadan açmış konuşuyor.. kimsse bakkalın, manavın çalışanın 200 günlüğünden bahsetmiyor.. sana katılıyorum yön aşağı olma olasılığı %70-80 aralığında ama geçmişi okudum iki gün önce 50.000 de buluşuruz falan filan diyenler vardı burda...
-
[QUOTE=Astatin;118859]eh üh..sayın Hellim bazı mesajlarımı silmemişsiniz :) neyse sorun değil..gak guk :)...
ama pis verecekler :)[/QUOTE]
Herkes short diye PYye kapatın forumu demiştim ama herkese kapanmış .dng
-
-
[quote=traderx;118840]kaç saat geçti ama bizim gökan fındıktan haber yok taylandda fındık kırıyor heralde:)
elmas destekte kapattı 8720 ve altı olsaydı teyit olurdu ama şimdiden fdji den teyidi geldi sayılır, sıkıldım artık geceleri poz almaktan 200-300 puan için gecenin bi vakti melül melül elimiz kolumuz bağlı conilere bakıyoz akıl karı değil bu iş, iyi geceler.[/quote]
Gece çok geç geldim.Bir kızın gözlerine 5 saat durmadan bakmak nasıl oluyormuş yaşadım o tecrübeyi.Hayatımda bu kadar zor kız görmedim.Bu kadar mı utangaç olur ya bir insan.O yüzden geç geldim.Sabah5te.Sabah 5te.Bugün başka bir kızla Pattaya ya gidecektim.Sabah geç geldiğim için geldi kız hadi kalk gidiyoruz.Dedim geberiyorum uykusuzluktan.Yine mi ya gidemiyoruz demesin mi?PATTAYA ya yine gidemedim.Var bir uğursuzluk.Ne zaman karar versem gidemiyorum.Ondan yazamadım bu saate kadar.Şimdi de yorgunum ama iyiyim.Kızlar ingilizcemi geliştiriyor.:D:D:DSevaptır ingilizce kurslarına para vermesinler ben onlarınkini onlar da benimkini geliştiriyor.Birisi zaten ingilizce kursuna gidiyor.Fill in the blank with the correct diye başlayan cümlelerden.
-
[quote=VOBiX;118876]Herkes short diye PYye kapatın forumu demiştim ama herkese kapanmış .dng[/quote]
herkes PY mi yani..hellim yaptıysa bişibiliyoda yapmıştır sayın TOKOBA..ne demişler t2h
-
Forekste verielr 09:27den ber gelmiyor bakalım ne zaman gelecekler?
-
[quote=enorton;118856]Herkese günaydın, bu nikkei hiç düşmez mi ya...[/quote]
neresi düşüyor ki enorton NIKKEI düşsün.marjinal takılsın istiyorsun yani dünya borsaları mersine nikkei tersine hesabı :::
-
Günaydın vob dünyasının insanları
-
VOB da işlemler durdumu ?
-
Fırtına öncesi sessizlik gibi...
-
[QUOTE=VOBiX;118880]Forekste verielr 09:27den ber gelmiyor bakalım ne zaman gelecekler?[/QUOTE]
matrikstede forextede sorun yok bende ..ilk forex yanıyo 1 saniye sonra matriks yanıyo herzamanki gibi :::