-
biz de sabah sabah evde kilitli kaldık..çelik kapının üst kilidi ya zorlanmaktan yada eskimekten kendinibloke etmiş açılmıodu..dışardan açılabilir belki diyerek komşudan rica ettim..açıldı.aklınızda bulunsun nerde ne olcagı belli olmaz ,ama çelik kapılarda genelde sıkışmanın aksi yönünde açılma oluo..
-
[quote=Astatin;118874]nevet..doğru..her bir borsanın kendi dinamikleri kendi tekniği var..DJI nın %4 eksi yaptığı günün ertesi %2.5 yukarda olmamız veya dünya çökerken bizim %5 yapmamız gibi durumlar :) ama KUIN de şöyle haklı genelde paralel hareket ediyor borsalar..ama hareketleri arasındaki %2-3 lük farklar bile bizim için çoooooookk önemli...şortum doğruyum çalışkanım[/quote]
Ben de zaten onu diyorum.Genelde öyle ama şimdi negatif ayrışma var.
-
Enorton Kardeşim gecmiş olsun biri muhakkak kurcalamıştır kendiliğinden yaz - kış konumuna gecmez ,Ama ne olmuşsa olmuş köytü bişey yaşamamışsınız 3-5 kuruş gaz parası gelir o kadar Gelen mala gelsin cana bişey olmasın
-
dünkü pastayı yapıştırabilcek olan varmı?
bu arada 350 den uzun devam.
-
[QUOTE=marakes;118886]biz de sabah sabah evde kilitli kaldık..çelik kapının üst kilidi ya zorlanmaktan yada eskimekten kendinibloke etmiş açılmıodu..dışardan açılabilir belki diyerek komşudan rica ettim..açıldı.aklınızda bulunsun nerde ne olcagı belli olmaz ,ama çelik kapılarda genelde sıkışmanın aksi yönünde açılma oluo..[/QUOTE]
Evsahibi çıkamıyor ama hırsız istese girebilecek yani.:::
-
[quote=barlas_ss;118875]herkes ağzını 200 günlük ortalamadan açmış konuşuyor.. kimsse bakkalın, manavın çalışanın 200 günlüğünden bahsetmiyor.. sana katılıyorum yön aşağı olma olasılığı %70-80 aralığında ama geçmişi okudum iki gün önce 50.000 de buluşuruz falan filan diyenler vardı burda...[/quote]
Ben de 50000 dedim.Hatta 100000 bile derim.O zaman 50000 olması lazımdı şimdi 28000 lazım.Bu kadar basit.Kimse uymak zorunda değil yorumlar kafasını karıştırmasın.
-
[quote=VOBiX;118890]Evsahibi çıkamıyor ama hırsız istese girebilecek yani.:::[/quote]
yok üzerinde anahtar vardı:)
ama enteresandı gerçekten:)
-
:::::::::::::::çeyrek short..dng.dng.dng.dng.dng:..::..::..::..::..::..::..::..:Yok şakaa fulll short.Atletle olandan.
-
[quote=enorton;118861]Başımdaki uğursuzluklar geçmiyor bir türlü. Dün akşam otururken birden odanın çok sıcak olduğunu farkettim, bir de baktım ki kalorifer petekleri alev gibi. Kombiye koştum, kombiye dokunulmuyor 80 dereceyi gösteriyor. Hemen kapattım, işin ilginci kombi YAZ konumundaydı. Aslında peteklerin yanması imkansız. Allahtan evdeydik, bi de evde olmasam belki de patlayacaktı...[/quote]
geçmiş olsun,allahtan bişey olmadan farketmişsin.
bende de oldu bu ya 3/4 kere allahtan sürekli evdeyim.lan bi baktım ev alev gibi gelmeye başladı,tek tişörtle kanter içinde kaldım.kalorifer kapalı biliyorum,kombi yaz konumunda bi baktım peteklere el vurulmuyor cayır cayır yanıyor kalorifer.
dikkat etmek lazım özellikle evden çıkarken kesinlikle gazı kesiyorum ve elektriğini kesiyorum.allah korusun herşey olur.gaz bu...
bakımını yaptırmadıysan yaptır abi.
-
İsc garanti hemen bastılar.Bir kademe zor artıyor.Çok yol var çokkkkkkkkk.
-
uuuu
leymm FX c..bak ya<ıyorum şurya..pis alacaklar hemde çok pis...öğlene 44xxx deyiz yani
-
[QUOTE=adalı54;118888]Enorton Kardeşim gecmiş olsun biri muhakkak kurcalamıştır kendiliğinden yaz - kış konumuna gecmez ,Ama ne olmuşsa olmuş köytü bişey yaşamamışsınız 3-5 kuruş gaz parası gelir o kadar Gelen mala gelsin cana bişey olmasın[/QUOTE]
Kuracalama yok, kombi hala yaz konumundaydı :)