-
[QUOTE=SEYYAH;118894]geçmiş olsun,allahtan bişey olmadan farketmişsin.
bende de oldu bu ya 3/4 kere allahtan sürekli evdeyim.lan bi baktım ev alev gibi gelmeye başladı,tek tişörtle kanter içinde kaldım.kalorifer kapalı biliyorum,kombi yaz konumunda bi baktım peteklere el vurulmuyor cayır cayır yanıyor kalorifer.
dikkat etmek lazım özellikle evden çıkarken kesinlikle gazı kesiyorum ve elektriğini kesiyorum.allah korusun herşey olur.gaz bu...
bakımını yaptırmadıysan yaptır abi.[/QUOTE]
Senin kombi de Baymak mı :mad:
-
geçmiş olsun enorton...evden çıkarken buzdolabı hariç tüm fişleri çekmek lazım...yaz da geldi..aşk lazım....aşk aşk...
-
spot30daki hisselerde eksi olan yok sadece işc garan nötr,
buna rağmen vob eksi, bakalımm vobmu bilecek spotmu???
-
[quote=enorton;118898]Senin kombi de Baymak mı :mad:[/quote]
yok bizimkisi ARISTON ama en iyisi BOSCH veya VAILLANT.
-
CITIGROUP, RUSYA HISSE SENETLERINI NOTR'DEN UNDERWEIGHT'E INDIRDI
-MATRIKS-
İndir citigroup indir...dünya seni yerin altına indirmiş sen hala ordan ağılrık indir...ayıp beaahh
-
[QUOTE=Astatin;118902]CITIGROUP, RUSYA HISSE SENETLERINI NOTR'DEN UNDERWEIGHT'E INDIRDI
-MATRIKS-
İndir citigroup indir...dünya seni yerin altına indirmiş sen hala ordan ağılrık indir...ayıp beaahh[/QUOTE]
kendi rezil hallerine bakmadan bide başkasına not veriyorlar:..:
-
bas bas bas, kan kırmızı olsun vallahi bunaldım artık yeşil görmekten karpuz gibi olsun ortalık gökanın deyimiyle:::
-
44444(450) bekliyorum...bence..
-
45.475 dünden kısa devam .. 5 -15 dk satta ... şelale şelale şelale ...
-
Alış kademeleri çok dolu, Halil en iyi alıcı...
-
yürüyün be ...ayular, pandalar, koalarlar, pambıklar........de hayne...ver küsküyü...çok yıprandık nalan..... korkarımki saadetiniz bozulacak lönkcüler :)
-
BJKAS a bakın 10 gün evvel 14.90 dı şu an 5.65...