[quote=selçuklu;118906]45.475 dünden kısa devam .. 5 -15 dk satta ... şelale şelale şelale ...[/quote]
yürüyün be beyzbol sopaları :) selçuklu patron..sal çıyanları:..:
Printable View
[quote=selçuklu;118906]45.475 dünden kısa devam .. 5 -15 dk satta ... şelale şelale şelale ...[/quote]
yürüyün be beyzbol sopaları :) selçuklu patron..sal çıyanları:..:
[QUOTE=Astatin;118908]yürüyün be ...ayular, pandalar, koalarlar, pambıklar........de hayne...ver küsküyü...çok yıprandık nalan..... korkarımki saadetiniz bozulacak lönkcüler :)[/QUOTE]
he şelale şelale şelale .. taban olsun vadeli mümkünse ..... üüüüüüüüü
Kimse kaşınmasın öperler..
sankoda emirler yine geç gitmeye başladı,
geçen günde saf gibi seviniyordum 1-2 kademe karlı çıktık diye.
45025 kısalar kapandı.. beklemeye başlandı..boL kazançlar bereket versin bugunku rızkımız çıktı..
[QUOTE=SaNCaKTaR;118914]45025 kısalar kapandı.. beklemeye başlandı..boL kazançlar bereket versin bugunku rızkımız çıktı..[/QUOTE]
tavsiye vermek haddime değil ama, bütün çıkışta kısa kovaladık şu anda ortam kısa ortamıyken 3-5 kuruşa razı olmak mantıklı değil bence büyük düşünme zamanı şu anda.
Sayın Hellim,
Acaba web sitesine,
-Mehter Marşı
-Harbiye Marşı (JGK Bandosu yorumuyla)
-Türk Marşı (LFO yorumuyla)
-Ayı Kükremesi
-Boğa Möölemesi
-İnsan geyirmesi (bu arada bir hayvanlık yapan ziyaretçilerimiz için)
- 1 Mayıs Marşı
-Çeçen Marşı
-Ezilen kedi (cciiykkk eiiykk gibi bir şey, kaybedilen paraları temsilen)
gibi parçaları koyabilir miyiz? Böylece katılımcılar borsadaki harekete göre şekillenen o anki ruh hallerini yansıtan müziki, dünya görüşlerine göre seçerek dinleyebilirler...:)
(Hellim bu aralar hiç bir mesajıma teşekkür etmediği gibi önerilerimi de ciddiye almıyor. Neden acaba ? Çok meşgul herhalde...Yoksa başına bişiymi geldi..EN son doktorculuk oynuyodui domuz gribi falan kapmış olmasın..Hiişşşt Sn. Hellim ordamısınız :))
Gökhan
Bugün hiç al sat yaptın mı hafif iniş çıkışlardan ya da sadece shrt beklemede misin.Durumundan anlık haberimiz olsun .Olabildiğince demek istiyorum
Dünkü kısalar kapandı,
[quote=delinda78;118917]Gökhan
Bugün hiç al sat yaptın mı hafif iniş çıkışlardan ya da sadece shrt beklemede misin.Durumundan anlık haberimiz olsun .Olabildiğince demek istiyorum[/quote]
Alacan shortu bekleyecen.Koyacan cebine milyarları.Benim işlemleri kimse yetişemez.Uğraşmasın da.Short zamanı net.
[quote=traderx;118915]tavsiye vermek haddime değil ama, bütün çıkışta kısa kovaladık şu anda ortam kısa ortamıyken 3-5 kuruşa razı olmak mantıklı değil bence büyük düşünme zamanı şu anda.[/quote]
büyük düşüne düşüne küçüldüm dostum kendime ait bazı gostergeler var onlar dogrularsa trene tekrar bınerım kazan 300 puan ve komisyon olsun kar realizasyonu yapalım öpüle öpüle ögrendik ama gönlüm hep sizin ile kazançlarınız boL ve bereketli ve her daim mükkem olsun..
sanko yeni uzlaşmalara göre güncelleme yapmıyor
aynı durumu yaşayan varmı