-
[QUOTE=traderx;118927]45000 çok büyük önem yeresi, burdan ya çok pis alacaklar yada çok pis basacaklar,
[B]ama şu an itibariyle eldeki veriye çok pisbasacaklar şıkkı ağır basıyor[/B]....
[/QUOTE]
aradan yarım saat falangeçti şuandaki eldeki veriye göre 45000 i hemen teslim etmeyecekler, tekrar 45300 lere bir tur yapacaklar gibi.
-
Buyruns derinlere bakalım "MMO"
[IMG]http://i39.tinypic.com/23h0rhj.png[/IMG]
-
GöKhan Garanti-İş -AK 1 lot 1 lot KDM düşürüyorlar paraa girişleri artı tecrübelerin bu duruma N der?
-
bu matriksin sanko nun falan sapıtması hayra alamet değil böyle zamanlarda genelde pis hareketler geliyor.
-
Garan, Ereğli, Kchol, YKB, ISC bugün çöp5 endeksine dahil olabilir...
-
Fx ci aşağıları ne çok doldurmuşlar hayra alamet değil bu
-
[quote=Astatin;118941]ŞŞŞ YAVUZHAN..bi pozitif ayrışma beee....negatif ayrış...ayrışta gel[/quote]
valla söylemeye korkuyorumda dünden ayrışmıştım zaten :o
aman piyasa duymasın :::
-
[quote=fXci;118938]ANNA telefon açtı demin...... peşimden koşmana okadar alıştımki sensiz yapamıyorum deyor cadı.. aramızda galsın cort oldum deyor... bende kapadım tilifonu suratına inanmayorum sana beni hep aldattın dedim[/quote]
daldığının resmini görmeden inanmam :)
-
[quote=enorton;118943]Makas +300, yukselirken eksi makas ile yukseltip, düşerken artı makas mı yapacaklar acaba...[/quote]
Alış baskısı var sandırılıp düştükçe düşürecekler zaten.
-
[quote=YAVUZHAN;118954]daldığının resmini görmeden inanmam :)[/quote]
ben güvenmem abi annaya hep kelek tam kelek yapayor..
gırnızı hortumuda dalamadı daha zati
[IMG]http://i39.tinypic.com/6s9kb8.png[/IMG]
-
[quote=SaNCaKTaR;118949]GöKhan Garanti-İş -AK 1 lot 1 lot KDM düşürüyorlar paraa girişleri artı tecrübelerin bu duruma N der?[/quote]
Dow falan düşerken tutup.Arttıklarında artmamamız lazım düşmek için.Böyle olacağını düşünüyorum.975 longum.İlk fırsatta verecem.Tutuyorlar 950 de çıkarım longları.Bana bakmayın ben anında satarım.Elinizde kalmasın longlar.Şimdilik tutuyorlar.Ama pis düşecez.Tutma nedenleri bizim dow artarken az artmamız şu 2 günde başka nedeni yok.
-