[QUOTE=selçuklu;260757]fxci patron hoşgeldin .. patrons .. avatar hayırlı olsun deprik ederim .. .[/QUOTE]
savol selçuklu abeyim eylesine koydum bunu geçiş avatarı gayri.. asıl bombaya az kaldı :::
Printable View
[QUOTE=selçuklu;260757]fxci patron hoşgeldin .. patrons .. avatar hayırlı olsun deprik ederim .. .[/QUOTE]
savol selçuklu abeyim eylesine koydum bunu geçiş avatarı gayri.. asıl bombaya az kaldı :::
yyld .... long live bulls ....
Niyeti bozuk endeksin histemci ayılar dikkat etsin :)
76700 ilk hedef onaylarsa eğer günlük , düşe kalka olsa da oraya gider sonraki hedef 82500 :confused: :confused: :confused: inanması zor ama :D :D :D
[QUOTE=saraylı;260759]ED 5.dalga alt dalga analizi aşağıda; B dalgası dibinden yukarı 5.C başlamış olmalı...
[IMG]http://i48.tinypic.com/fc4eb7.jpg[/IMG][/QUOTE]
Sn Saraylı ( müsaitseniz eğer değilse unutun gitsin ) 5.C nin ideal hedefi neresidir ?
Saygı ve Selamlar
saraylı hocam ne der bilemem ama bana göre 80-85*** ler gibi sanki
dehlike sinyalleri çalaiii amma sanki stoplatmaya kasai bu ganereler.. spotla vadeli arası makas uçti :)) apsd 8000 seviyelerinde.. henüz poz kapayan yok.. ilginc bi hafta...
ortalıkta hiçbirşey yokken bastıalr yukarı ve piyasa manasız yükselişe kanmadıgını sanıp shortladıkca shortladı.. löl bikaçgün daha çıkış sürer.. ilk olarak bir haber lazım insanların short umudunu kırmak için .. akabinde isteyene ver malı gitsin .. üstüne bide extra short ac ohhh suyundan da goy..
[quote=hilmi;260768]Sn Saraylı ( müsaitseniz eğer değilse unutun gitsin ) 5.C nin ideal hedefi neresidir ?
Saygı ve Selamlar[/quote]
svg.hilmi,
bence 5.C=5 dalga hedefi 80.000 civarı bir yer olsa gerek...:)
belki biraz altında kalabilir,çünkü 68.150 ye düşerek fazlaca geri çekildi...
saygı ve selamlar benden...:)))
T..C
bu hafta içinde 73600 görme ihtimali yüksek ama ara düzeltmeler olabilir 700-1000 puanlık
stopları patlatmaya başladılar..
Sabahtan beri yükseliyor ben de long'dayım ama daha gap zararını çıkartamadım... Vay be işe bak ya.... üvvvv.... Daytrader olmak varmış şu alemde.... :)
Arada bir motivasyonu kırılıp da geceye pozla giren daytrader'lar varsa ibret alsınlar diye yazıyorum... Hatta çocuklarınıza bile gösterebilirsiniz... Bak oğlum büyüyünce sakın bu amca gibi olma... Gün içinde kazanıp hepsini yarın sabah geri verme diye... Ağaç yaşken eğilir... üvvvv.... ::: :..:
yyld .. trade sisitem sat derse satacam çok marj kalmadı bence yukarı .. üvvvv ..:o:o