[quote=MMO;118981]Asti senin sistemin durumu nedir?[/quote]
45325 sat..velakin biliyosun ben sistemi mülteci olarak yaşatıyorum..pek sinyallerine uymuyorum..ben dünden şortum
Printable View
[quote=MMO;118981]Asti senin sistemin durumu nedir?[/quote]
45325 sat..velakin biliyosun ben sistemi mülteci olarak yaşatıyorum..pek sinyallerine uymuyorum..ben dünden şortum
[QUOTE=Astatin;118982]15 snlik...???[/QUOTE]
o flat ..
DJ Endüstriyal bu gece DJ Endustırtiyal olacak işşşalllahhh
[quote=Astatin;118983]45325 sat..velakin biliyosun ben sistemi mülteci olarak yaşatıyorum..pek sinyallerine uymuyorum..ben dünden şortum[/quote]
Sistemine uysan şaşarım zaten, :)
yurtdışı elini belli etti gözü toprağa bakıyor. eurusd ve altın da keza öle. ama bizim cengaverler hala bi kasıntı içinde tutucaz diye uğraşıyorlar. apds sürekli artıyor 5000 e dayanmış gene. garanti de günlük de flama var. 45500 malietle kısada bekleyen vob traderin acil işi çıktı dışarı çıkması lazım pozu napsın :) offf offf
[QUOTE=Vob Trader;118987]yurtdışı elini belli etti gözü toprağa bakıyor. eurusd ve altın da keza öle. ama bizim cengaverler hala bi kasıntı içinde tutucaz diye uğraşıyorlar. apds sürekli artıyor 5000 e dayanmış gene. garanti de günlük de flama var. 45500 malietle kısada bekleyen vob traderin acil işi çıktı dışarı çıkması lazım [COLOR="Red"]pozu napsın [/COLOR]:) offf offf[/QUOTE]
akşama kadar,hatta bir kaç gün eve götürsün .dng:D
[quote=MMO;118986]Sistemine uysan şaşarım zaten, :)[/quote]
itiraf et, senin gözün benim sistemde..ama benim sistem nazlıdır anadolu gızıdır..çıkmaz evinen kolay kolay..anna ya benzemez yani :::::::::
875 kısa tekrar, çaktırmdan çökecez heralde..
Asti sesin siteme forumdan ben dahil epey talep var hem sisteme uymuyon hem de gül gibi sistemi bize vermiyon gız evi naz evi derlermiş doğru valla
annanın gırnızı hortumu suya giriyor..... şindi bu gız oskijensizlikten hortuma saldırmasın ::: hortumda taaa 45200de :::
Dow future grafiği ... Göndermeyi borç bilirim.. destekler sırasıyla 8670... 8650... 8625...
[IMG]http://i44.tinypic.com/kb6dz8.png[/IMG]
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B]44.800[/B][/SIZE][/COLOR] destek çizgisine geldik yine çalışıyor.