[quote=Astatin;119030]konuş konuş..:) 44200 de sana bir şişe dandik şampanya göndereceğim[/quote]
Jack Daniels de anlaşalım, bak alıyorlar, beni yeni yorumlar yapmak zorunda bırakma, bir şişe jack alt tarafı
Printable View
[quote=Astatin;119030]konuş konuş..:) 44200 de sana bir şişe dandik şampanya göndereceğim[/quote]
Jack Daniels de anlaşalım, bak alıyorlar, beni yeni yorumlar yapmak zorunda bırakma, bir şişe jack alt tarafı
[quote=tuareg;119031]Jack Daniels de anlaşalım, bak alıyorlar, bani yeni yorumlar yapmak zorunda bırakma, bir şişe jack alt tarafı[/quote]
jack ini de al git:D
[quote=Astatin;119032]jack ini de al git:D[/quote]
Ya anlaştık ama Baileys de azalmış, bir şişe de Baileys, bak yoksa yorum geliyorrr:..::..:
dow yukarı tepecek gibi.
15 dk da indikatörler alayı poz. uyumsuz amma sistem de 5 dklık al vermesine karşın 15 dk satta..60 dakıkada satta..astatin zaten satta...
[quote=traderx;119027]:D:D şeyin sağolsun derler burda:..:, takma psikoloji her daim sağlam olsun, ben heralde ters indikatörüm diye düşünme sakın:D[/quote]
4000 puan gap yemiş birine yazdın bunu.:::üüüüüüüüüBunlar çerez.Buradan alacam 2 ayda 50000 10000 puan arası İnşallah.Gurbette her zaman İsmail yk iyi gider.Oldun mu sen hiç aşık oldun mu süper yaaa.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119036]4000 puan gap yemiş birine yazdın bunu.:::üüüüüüüüüBunlar çerez.Buradan alacam 2 ayda 50000 10000 puan arası İnşallah.Gurbette her zaman İsmail yk iyi gider.Oldun mu sen hiç aşık oldun mu süper yaaa.[/QUOTE]
daha tr dışına bile çıkamadık ki hiç, tr yi keşfetmeye çalışıyoz gezdiğim şehirler 15tane falan oldu, 40 olsun bide sermayeyi sağlamlaştıralım ilk işim mısıra gitmek olacak, şarm el şeyk 1 ay:::
Allah nasip ederse denerim dediğini:D
düşüş inandırıcı gelmiyor dovu bekliyorsa bir şey demem
Gökhan longundan kurtudun mu
fdax fdov vob bende hepsi alda.
[quote=traderx;119037]daha tr dışına bile çıkamadık ki hiç, tr yi keşfetmeye çalışıyoz gezdiğim şehirler 15tane falan oldu, 40 olsun bide sermayeyi sağlamlaştıralım ilk işim mısıra gitmek olacak, şarm el şeyk 1 ay:::
Allah nasip ederse denerim dediğini:D[/quote]
875 full short.:..::..:Mısırı pis diyorlar.
44850 Long...