-
[quote=SEYYAH;119062]ya şu SHORT lardan 10.000 pıvan alsakta güsel bir tatil yapsak :::[/quote]
"güsel bir tatil derken" :D:D:D:D asyan ortamlarımı????
walla onu bunu bilmem arkadaş...tatil mühüm..geçen yık interneyşınıl tatil ettiydim ama bu yık güney batı konvansiyonel takılacağım...uçak a faaln da binmeyeceğim..atlayacağım şirket arabasına (mesaj: benzin beleş, araba amortismanı beleş)..nerde sabah orda akşam 15 gün en az 5 lokasyına uğrayacağım... artık kısmet :)
-
[QUOTE=kaanyatirim;119064]dolarda 1.5550 trenine geç kalmayın arkadaşlar[/QUOTE]
eyvallah kaanyatırım .. benim yatırımlarımın yarısı helvada yarısı dolarda
selçuklu helvaları yatırım ortaklığı oalrak portfoyumuzun çoğu dolarda ...hahahhahahah :D:D:D:D:D
-
-
sn. hellim teşekkür edemiyorum arkadaşlara sabahtan beri .... benim teşekkür etmemi yasakladınızmı .. üüüüüğüğüğüğüğüğüüüüüü
-
fdax fdow vob tekrar sata girdi dalgalı bir seyir devam ediyor burayı ancak veri ve dov paklar yön açısından.
-
[QUOTE=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/QUOTE]
bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.
-
[QUOTE=traderx;119072]bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.[/QUOTE]
Kurşun döktürmeye inanmam, dini hiçbir yanı yok. Sadaka konusunda haklısın. Var başımıza gelecek ya, hayırlısı. Ne demişler "Olacağa Çare Yok"...
-
Larossian sistemlerin durumu nedir özellikle mavi çizgi kırmızıyı kesti mi?
-
[quote=enorton;119063]Long devam... Öğle arası yine kaza yapıyordum, ucuz atlattım. Honda jipe geçiriyordum yandan. Korkunun ecele faydası yok. Bundan sonra agresifim...[/quote]
Seansı kaçırmıyayım diye acelemi ediyorsun acaba?:)
-
istifimi hiç bozmuyorum şort devam.
-
seans sonuna uzun bir çubuk bekliyorum
-
yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi