[QUOTE=traderx;119072]bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.[/QUOTE]
Lanetlendim mi acaba :D:D:D:D
Printable View
[QUOTE=traderx;119072]bir kurşun döktür, ne bileyim sadaka falan çıkar, böyle üst üste olunca insan tırsıyor.[/QUOTE]
Lanetlendim mi acaba :D:D:D:D
[QUOTE=Vob Trader;119077]seans sonuna uzun bir çubuk bekliyorum[/QUOTE]
Hangi yöne??
[QUOTE=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/QUOTE]
DNS ayarlarını değiştir istersen
[QUOTE=Vob Trader;119077]seans sonuna uzun bir çubuk bekliyorum[/QUOTE]
aşağı mı
Long devam...
[quote=Astatin;119067]"güsel bir tatil derken" :D:D:D:D asyan ortamlarımı????
walla onu bunu bilmem arkadaş...tatil mühüm..geçen yık interneyşınıl tatil ettiydim ama bu yık güney batı konvansiyonel takılacağım...uçak a faaln da binmeyeceğim..atlayacağım şirket arabasına (mesaj: benzin beleş, araba amortismanı beleş)..nerde sabah orda akşam 15 gün en az 5 lokasyına uğrayacağım... artık kısmet :)[/quote]
Uzak doğuda fare kebaba bekleriz.:..::..:Full long 775 800.
[QUOTE=enorton;119079]Lanetlendim mi acaba :D:D:D:D[/QUOTE]
vob insanın konsantrasyonunu bozuyor
[quote=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/quote]
Sabah 10 na kadar ankarada kablolu arızası vardı şimdi durum iyi,
[QUOTE=fXci;119078]yuaw arkidişler .. bugun internetimde sorun var hiç bi site dovru dürüst açılmayor sizdede öylemi[/QUOTE]
bendede öyle üüü
[quote=GOKHANFINDIK;119084]Uzak doğuda fare kebaba bekleriz.:..::..:Full long 775 800.[/quote]
Gökhan kaçırmış olabilirim kusura bakma tayland da ne işin var üstat senin? Tatil falan mı?
siteye giriş yapamıyordum, ne tür bir komplo içindeyim bilemem ama kimse 'bilimsel' yorumlarımı engelleyemez, bu borsa düşer benden söylemesi.
750 short 725 long.