[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri
hatırlatayım dedim belki unutanlar olmuştur.[/quote]
Baba veri ise iyi geliyor.. Ana verilerden korkmak laz.dngımm
Printable View
[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri
Baba veri ise iyi geliyor.. Ana verilerden korkmak laz.dngımm
[QUOTE=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/QUOTE]
Asti öyle bir modifiye ettim ki dansöz oldu mübarek :D .dng
hassssss...bu aralar veriler iyi geliyo...bilsem 700 lerde kpatıp beklerdim...şinci veri iyi gelir bi daha yukrı çekip basarlar hem maliyetten kurtaramadık hemde ekstra stress yemiş olduk
[quote=traderx;119124]saat 15:15 abd tarım dışı istihdam verisi var arkadaşlar baba veri hatırlatayım dedim belki unutanlar olmuştur.[/quote]
Tarım dışı cuma günü değilmi?
[B]Bugün;[/B]
[B] ABD`DE TSI 15:15`E MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI ACIKLANACAK. BUNA GORE
NISAN AYINDA 491 BIN KISI AZALAN OZEL SEKTOR ISTIHDAMININ MAYIS AYINDA DA 550 BIN
KISI GERILEMESI BEKLENIYOR[/B]
Yazdıklarımın yarısını yapsam dunden berı epey kar yazardım ama ıkı gundur sadece bakıcıyız:(
evet en önemli data bu.en az 300/400 puan dalgalandırır bizi.
grafiklere göre iyi gelecek..
Kim korkar veriden :)
[quote=enorton;119128]Asti öyle bir modifiye ettim ki dansöz oldu mübarek :D .dng[/quote]
waybenorton... bu mesajı 48 yıl önce yazmıştım..nerden buldun yaww
Long devam...
kontrada bıraktın bizi traderx :)
gelen data başka..
[QUOTE=Astatin;119134]waybenorton... bu mesajı 48 yıl önce yazmıştım..nerden buldun yaww[/QUOTE]
Üstad vobix den bişeyler kapıyoruz :D
evet özel sektör istihdam, iyi geldi ama almadılar, EL MAHKUM basacaklar:)
ABD'DE MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAMI 532 BIN KISI GERILEDI (BEKLENTI-550 BIN ONCEKI:-491 BIN)
-MATRIKS-