kısa devam ..vob kapanış tahminim 43.875 kayıtlara geçsin ..
Printable View
kısa devam ..vob kapanış tahminim 43.875 kayıtlara geçsin ..
korkmayın arkadaşlar veri iyi geldi ama almadılar, kısacılar için bir argüman daha.dng
arkadaşlar veri 15.30 damı 17 demi.
[QUOTE=traderx;119140]korkmayın arkadaşlar veri iyi geldi ama almadılar, kısacılar için bir argüman daha.dng[/QUOTE]
ne zaman geldi.
don gömlek longum seans sonu alırlar dow dax dğüşüor bizi tutuolar. sabah piasa düşerken artan apds 5000 civarıydı 44700-900 arası 533 e kadar geriledi. buda demek oluyorki sabah açılan kısalar kapatılıyor. ana pastada zaten herkes kısa bi efg de var kemik mal. don gömlek longum :)
Ne verisi geliyor ne oluyor.Ben pek de umrumda değil.Ama tarımdışı verisi gelecekse eğer varya portföyünüzde kalıcı hasar bırakabilir o veri.Ben de bırakmıştı bir kere.Tek tuş 1000 puan.
Piyasanın dönmesi için sarsıcı derecede kötü veri şart, başka türlü takmıyor namıssızlar
kapanış tahminim 45600 üstü kayıtlara geçsin
[quote=Vob Trader;119143]don gömlek longum seans sonu alırlar dow dax dğüşüor bizi tutuolar. sabah piasa düşerken artan apds 5000 civarıydı 44700-900 arası 533 e kadar geriledi. buda demek oluyorki sabah açılan kısalar kapatılıyor. ana pastada zaten herkes kısa bi efg de var kemik mal. don gömlek longum :)[/quote]
Teşekkürüm bitmiş.Ama zaten açıkpoz yorumu olunca teşekkürde etmiyom kimseye:..::..::..:
gelmiş veri 15.15 de yeni gördüm normalde 15.30 da gelirdi.
[IMG]http://img245.yukle.tc/images/5151veri.jpg[/IMG]
arkadaşlar özür benim hatam değil bu mal site yanlış yazmış,
sık kullanılanlardan sildim hemen.
[QUOTE=Astatin;119129]hassssss...bu aralar veriler iyi geliyo...bilsem 700 lerde kpatıp beklerdim...şinci veri iyi gelir bi daha yukrı çekip basarlar hem maliyetten kurtaramadık hemde ekstra stress yemiş olduk[/QUOTE]
[QUOTE=MMO;119130]Tarım dışı cuma günü değilmi?
[B]Bugün;[/B]
[B] ABD`DE TSI 15:15`E MAYIS AYI OZEL SEKTOR ISTIHDAM VERILERI ACIKLANACAK. BUNA GORE
NISAN AYINDA 491 BIN KISI AZALAN OZEL SEKTOR ISTIHDAMININ MAYIS AYINDA DA 550 BIN
KISI GERILEMESI BEKLENIYOR[/B][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;119136]kontrada bıraktın bizi traderx :)
gelen data başka..[/QUOTE]
veri iyi gelecek