Çöküş için henüz alametler belirmedi, ralli dersen hiç mecali yok, git gel 200 puan, ne tarafa kopacağı da belli değil, tatlı canı strese sokmaya değmez bir piyasada full flat.
Printable View
Çöküş için henüz alametler belirmedi, ralli dersen hiç mecali yok, git gel 200 puan, ne tarafa kopacağı da belli değil, tatlı canı strese sokmaya değmez bir piyasada full flat.
verin lan aşağı ıııııııııııı *******lar,,,,,,,, sabahtan beri bekliyom,,,,,delirecem artık,,,
garanti boyamaya başladı..
bakalım yeni düşük görecekmiyiz ?
[QUOTE=YAVUZHAN;119161]bu sefer beklenen olmayacak gün sonu satış gelecek..
bu senaryo nasıl ?
alıştırdılar kapanışa yakın alımlara..[/QUOTE]
44.500 altından alım gelebülür. ama ben almıyayım.
ben bugün 100 tane mesaj attım EL MAHKUM basacaklar dedim
ışığı gördüm basıyorlar:)
[quote=atlascepkenli;119164]verin lan aşağı ıııııııııııı *******lar,,,,,,,, sabahtan beri bekliyom,,,,,delirecem artık,,,[/quote]
benim sövmemi bekliorlarmış ,,, zuahhahaha
[QUOTE=Vob Trader;119143]don gömlek longum seans sonu alırlar dow dax dğüşüor bizi tutuolar. sabah piasa düşerken artan apds 5000 civarıydı 44700-900 arası 533 e kadar geriledi. buda demek oluyorki sabah açılan kısalar kapatılıyor. ana pastada zaten herkes kısa bi efg de var kemik mal. don gömlek longum :)[/QUOTE]
Sabah açılan kısalarla beraber uzunalr da kapatılıyor.
lonklar lönk olur derim ben..şort forever
44.300 -44.400 destek.
Tureg,
Daha garana vermedim..orayada basacam en az 3 kademe..hesabını oaa göre yap
adam carpmaca devam
[QUOTE=enorton;119128]Asti öyle bir modifiye ettim ki dansöz oldu mübarek :D .dng[/QUOTE]
Zırt pırt modifiye etme sistemi. Yalama oluyor. Sonra bi bakmışsın başka bir sistem oluvermiş. .dng Murphy'nin sistemcilerle ilgili kanunu der ki :
Ne zaman zarar eden sistemi modifye edip önceki zararlardan kurtarsan yeni zararlara yelken açarsın. (Bahtsız bedevi misali)