ver tabana ver tabana....garan ın daha yolu var..durmaz 3.80 de...banka endeksinin .........
Printable View
ver tabana ver tabana....garan ın daha yolu var..durmaz 3.80 de...banka endeksinin .........
kısa devam 0 işlem .. şelale şelale şelale ...
[quote=Vob Trader;119180]her yöntemimiz duman oluyor vay anasını adamlar direk şekli koyuyor. 700 den şart çalışdı 675 ne var ne yok kısa[/quote]
Sistem saat 10,00 dan beri satta ama uygulamak mesele
45350-sat, 44850 al, 44700 sat...bunlar bugünkü sistem sinyalleri....
şortları kucağına al sarmala hiç bir yere bırakam...buda dünden kalan astatin siyali...
[QUOTE=abdullah yıldız;119185]artık dikiş tut maz arkadaşlar üzgünüm[/QUOTE]
dün dedim ya elmas var, elmas hatta gece kıramadı ama future kırdı diye
aha elmas kıpkırmızı:)))
AdamLar 8 aydır piyasayı düzeltmek için uğraşıyordu K.Koreye cıssss dedi piyasa mort vahh bana vahhhhh bumudur:D
[QUOTE=Astatin;119187]ver tabana ver tabana....garan ın daha yolu var..durmaz 3.80 de...banka endeksinin .........[/QUOTE]
[QUOTE=barlas_ss;118601]benim brader garantinin 3.88 i kırması lazım diyor.. garantisi olan varsa atsın aşağı.. :)[/QUOTE]
[QUOTE=barlas_ss;118559]garanti 3.88 çözülünce bi sig. yakacam arkadaşlar..[/QUOTE]
Sigara sağlığa zararlıdır. Hele akaryakıt sektöründe daha da zararlıdır.
sanko bugün tamamen a.g dağıttı
44275 teki alışım hala bekliyor gözüküyor
[QUOTE=SEYYAH;119184]özlemişiz ne güzel veriyorlar yaw kırnızı kırnızı oldu heryer kan revan :D[/QUOTE]
Çıbık renklerini değiştirmeye gerek kalmadı desene .dng
[QUOTE=SEYYAH;119184]özlemişiz ne güzel veriyorlar yaw kırnızı kırnızı oldu heryer kan revan :D[/QUOTE]
akbnk hakkında söyledikleriniz çok dogrumuş endeks çakıldı akbnde hiç işlem olmadı.
seyyah tezahürat yapsana dostum ya özlemişiz bu günleri ne de olsa
44125 tüm kısalar kapatıldı, uzunun tadına bakalım birde:)