geceye LONg az bıraz stress olsunnnn
Printable View
geceye LONg az bıraz stress olsunnnn
[quote=selçuklu;119246]yarın kısaya ekmek yok kadayıf varmış abi .. :D[/quote]
bence yarın kayıpla başlasa bile toparlar güniçi..
çokta fazla kayıpla açmasınıda beklemiyorum ayrıca..
bişeyler eksik bu düşüşte :::
Hani cesaretim olsa geceye uzun girerim ama bu gün çok korkağım
Ben eniyisi fılat kalayım para batmasın
[quote=selçuklu;119246]yarın kısaya ekmek yok kadayıf varmış abi .. :D[/quote]
bu arada benim trend sistemim yükseliş bitti sinyali yaktı.
42500 / 44500 bandında çalışırız bi süre..
Yok ya bunlar kesin bi yerden haber aldılar,sakın daha evvel,Vobix sin dediği sonra fatih altaylının bizden çalıp haber yaptığı olay su yüzüne çıkmasın
[QUOTE=selçuklu;119139]kısa devam ..vob kapanış tahminim 43.875 kayıtlara geçsin ..[/QUOTE]
200 puan yanıldım .. vay anasını ......vobix madalya verirmisin ? üüüüüğüüğüğüüüüüü
sistem gereği geceye kısa..kaldıraç 3.00
acaba fatih altaylının duydum dediği mi olacak..akp hakkında sonucu net olan(kendisine göre) kapatma davası vs..dün arkadaşlardan biri buraya yapıştırmıştı..yoksa bu kadar agresif satış ne iş..
kısa devam geceye .. ulaşacam bu pozda .. üçün beşin hesabını yapamam ... iyi akşamlar herkese ... projeksyon belli ...
[QUOTE=enorton;119242]dım telekomu ağzıma geeni söyledim. Santrale çalışma varmış. Gün içini mi buldunuz çalışma yapacak??[/QUOTE]
evet abi hiç bi site açılmıyodu emma emir panelimde ve graflarda sorun olmadı şükür..
fekat sitelere ulaşmada güçlük çektim...:::
bunlar mokoko tarzi hareketler
yani sabaha kadar olanindan
trendler hep boyloe baslarmis yukselirkende kimse yukselise inanmaz
duserkende kimse dususe inanmaz
tarih hep tekerrur ediyor maalesef
[QUOTE=oguzhan;119253]Yok ya bunlar kesin bi yerden haber aldılar,sakın daha evvel,Vobix sin dediği sonra fatih altaylının bizden çalıp haber yaptığı olay su yüzüne çıkmasın[/QUOTE] yazını sonra gördüm..ama aynı seyleri düşünmüsüz..
[quote=trader38580;119178]yeni sinyal
S 44700 (3 haz 15:44).......-100............875...........
not:kendim işlem yaptığımdan ancak yazabildim. kus. bakmayın.[/quote]
fiyat 44650 civarıyken yazdığım bu mesaj maalesef araya kaynadı.üüü istifade eden oldumu bilmiyorum. sistemim sow yapmaya devam ediyor. ortalama aylık getirisi 10-15 bin civarı. hareketli piyasada dahada artıyor. bakalım bu ay ne verecek?.boks..boks..boks.