[QUOTE=SEYYAH;119306]yalan konuşma...çok ayıp yakışmıyor sana...
2000 pıvan düşmedik 1800 pıvan düştük bi kerem :p[/QUOTE]
zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...:::.dng
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;119306]yalan konuşma...çok ayıp yakışmıyor sana...
2000 pıvan düşmedik 1800 pıvan düştük bi kerem :p[/QUOTE]
zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...:::.dng
[quote=sovalye;119302]böyle satış olunca bence geceye long girmek tehlikelidir
kazanırsınız belki ama anahtarları kaptırma riski vardır belki kapatma davası darbe marbe bişey olacaktır almıştır babalar bir duyum
en fazla flat girilmeliydi bence
neyse ben 44550 ortalamalı shortlarla geceye devam[/quote]
Ben de abi 4 tane anahtar var.Hangisini isterse onu hediye edeyim py amcaya.:D:D:D:DShort emri verdim geceye gitmedi yüzde 66 long kaldım.
ben FLAT kaldım geceye...
elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...
dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...
trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.dava bu yani akp davası değil :::
düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım üüü
şu "ben demiştim" diyen arkadaşları sahnelerde abzürt hareketler sonrası 10 dakikalık değil de, sürekli görmek isteriz.
özellikle yorumların terste kaldığı durumlarda "hala aynı şeyi savunuyorum" tarzında motive edici yazılarla.
diğer türlüsü çok gereksiz safsata tarzında oluyor da...
[quote=barlas_ss;119291]Sn. VOBİX bu vob denen şey bence sigaradan daha da zararlı ama işte malum cevap.. bilmiyorum 500liradan 500.000 liraya ulaşanlar yönü belirledikten sonra niye full long diyor ama bence shorterlar birgün için çıkmaz sahneye.. Sn.Bernanke de niyeyse bugün shorter gibi konuştu.. bence en vazla dikkate alınması gereken gelişme o bugün için...[/quote]
Çünkü yönü kestirsende yönden bir kere para kazanırsın ama tarzından hayat boyu kazanırsın.Akşama kadar işlem yapmama şansım yok benim.Bu kadar basit.Bir yöne bekleyemem.Çünkü bir gün borsa epey gaplı açıp aynı yerde kapatmıştı.Ben ise 1e 3 yapmıştım.Tamam yön beklediğim yere gitti ama ben daha aynı puanda iken fiyat zaten almışım 15000 puanı.Daha napayım yönü.Yani 1 2 ayda yön beklesem getirisi 10000 puan belki olur.Ama alsatla 100 000 puan da olabilir.Bir de ona bakarsan gecen gün de 50000 yön netti diyoruz.Ama zarar etsem bile o aldığım pozisyonun maliyeti epey düşmüş.Yani longları beklesek öpmüşlerdi.Bu işler böyleeee.Ne ise o.Bunu senin birader nasdaq brokerlığından kovulduğunda öğrenememiştir.Ama ben brokerlık yapmadan öğrendim.Hadi şimdi iyi akşamlar.Ben vob olmasa sanırım 20 kutu sigara 30 kasa viski içerdim gibi.
[quote=jerfin;119311]zirve 45.575, dip 43.525.... al sana 2000 point...:::.dng[/quote]
hala utanmadan yalan söylüyorsun hesap ortada 2.050 puan sen hala 2.000 puan diyorsun.ayıp yaa:::
jerfin apla kızma sakın takılıyorum.sinirlenme sakin ol .dng
[quote=GOKHANFINDIK;119310]Açılışı acemiler yapar kapanışı ustalar sanırım.Borsanın son işlemi 675 ten bana ait.Geceye yüzde 66 longum.[/quote]
hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?
[QUOTE=SEYYAH;119313]ben FLAT kaldım geceye...
elimde 44.080 maliyetli taa cumadan kalma SHORT vardı ama azdı buraya yazmıştım FLAT gibiyim diye.kalanıda pazartesi tamamladım ortalama 44.950 ancak oldu...hepsini kapattım 43.700 den...
dün açılışta 900 pıvan terste kaldım.ama ben istifimi bozmam.sebebi kaldıracım düşük.kolay kolay poz. bozmam.taaki kar edene kadar...ama 300 puan ama 500 puan ederim ama 1500 puan...
[COLOR="Red"]trend dönmüş olabilir ama yarın belki az yukarıdan basma imkanı olur diye düşündüm.[/COLOR]dava bu yani akp davası değil :::
düşüş devam ederse de naapıym canım sağolsun.bi yerden yakasına yapışmaya çalışırım üüü[/QUOTE]
aslında bende 43,500 ün hemen kırılmayacağını düşünüyorum.. 2 aylık trend desteği geçiyor oradan, önce bi yukarı yapıp tekrar aşağı yöneldikleri zaman kırdırmalılar teknik yapacaklarsa..
ama trendden bir kopunca tekrar trende dahil olması zor oluyor.. yok sistem al verdi, yok burada destek var, yok bilmem ne cart curt derken dengeyi kaybediyor hepten kopuyorsun trendden.. o yüzden hedefime kadar kıpraşmayacağım.. istedikleri kadar çalkalasınlar...:::
[quote=VOBiX;119295]Gökhan sana Tayland yaramıyor. Yatağın dışındayken işlem yapmasan daha iyi oalcak sanki.[/quote]
Ondan değil abi.Yine yataktayım şu anda.Sebebi her zaman öyle oluyor.Çok yüklü kazandıktan sonra düzeltme geliyor portföyüme.Boşuna zorlamıyorum ben de.Dibi görene kadar zarara devam.Bir günde 1e2 yapınca böyle oluyor devamında.Ama en hayırlısını gerçekleştirdim.Bundan sonra ölsem de gam yemem.Benim artık üstüme ayak bağı olacak bir ailem yok.Ben gerekeni onlar için yaptım.Bundan sonra pek beni zorlamaz onlara bakmak.O yüzden böyle Taylant falan rahat geziyorum.3.5 katrilyonla düştüğümüz gün 1 anahtar hediye ettiler.Şimdi gelsinler de alsınlar o anahtarı.İsterse akp kapansın zor alırlar.Alacakları ufacık para.
[quote=mavi;118770]Bizde ise durum sert hareketlere gebe.Sıkışma izlenmeli.
Bol şanslar...
[URL="http://img188.imageshack.us/my.php?image=mkb1002620091.jpg"][IMG]http://img188.imageshack.us/img188/9098/mkb1002620091.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Sıkışma sert hareketle kırıldı fakat; 35.500-36.000 bölgesini tekrar ziyaret etmesi daha hoş olacağından geceye flat iyidir dedim.
[COLOR=black][FONT=Verdana]Dji te 8.550 lere gelip şimdilik son bir yukarı sıçrama (8.800 lere kadar) beklentimin de etkisi VOB da gece flat kararıma neden oldu.Eğer Dji beklentimi yaparsa yarın devam deriz kısaya 44.500-45.000 aralığından.Yoksa da bugün de yeterli idi der 42.500 tepkisinin boyutuna göre yeniden giyeriz şortlarımızı.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar hepimize...[/FONT][/COLOR]
[quote=atlascepkenli;119151][URL="http://img37.imageshack.us/my.php?image=canavar.png"][IMG]http://img37.imageshack.us/img37/2743/canavar.png[/IMG][/URL]
sağ tarafa da bir kol ve gaplı aşağı olması lazım,,, canavarın adama benzemesi için :D :D
ya da şerefsiz efg size şaka yaptım diyerek el de sallayabilir,,,,,,,,,, ahahahhaus :) ölüm tepesi de olabilir ismi,,,,,,[/quote]
çakallar korktular tabi,,,,,,,, canavarı görünce,,, ne yapacaklarını şaşırdılar,,,
bu kadar korkacaklarını bilseydim,,,, daha önce yapardım daha korkuncunu,, ::::::
[quote=trader38580;119317]hani bundan sonra her gece shortdun. ne değiştirdi kararını?[/quote]
Ne değiştirecek kararımı hiç birşey.Emrim gitmedi.Gönlüm shorttu.