-
[quote=fXci;119329]Vob Yorumum..
Jerfin 43500de sana katılmamak elde değil ::: grafiğe baktım .....trendin kırılması 43500...43300 altında olabilir diyor ... Kırılmadan önce suyu bulandırabilirler.......
:::
[/quote]
Gözlükleri çıkarıp, hafif şaşı baksak bir şey değişir mi acaba?:::
Yarın da %2 veya üzerinde düşüşle bir kapanış, Yükseliş trendinin sürdüğü düşünülür ise, bir düzeltme habercisi olabilir. .boks.
-
Bu arada, öğlen demiştim yine diyeyim..
Paritos, goldıs geberos, aynıs Vobos geberos çatıros çatıros
-
[quote=Astatin;119336]Bu arada, öğlen demiştim yine diyeyim..
Paritos, goldıs geberos, aynıs Vobos geberos çatıros çatıros[/quote]
Yanına Çitos'la Adriana Lima da verelim mi?:::
-
seans sonuna doğru 43500 lre gidince o an 1yada 2 saniye düşünme sürem vardı ya bu destekten flatlenir, yada geceyede kısa, 550 ye yazdım gitmedi,
sonradan dedim ülen traderx, bütün çıkışta boğalara direndik tokatlandıkta, bu gecemi şorttan korkacaz, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedim:D:D:D
-
[QUOTE=fXci;119329]Vob Yorumum..
Jerfin 43500de sana katılmamak elde değil ::: grafiğe baktım .....trendin kırılması 43500...43300 altında olabilir diyor ... Kırılmadan önce suyu bulandırabilirler.......
İşte grafiği :::
[/QUOTE][QUOTE=jerfin;119332]
bu da senin grafiğin üzerine çiziktirdiğim, günlerdir oluşumuna dikkat çektiğim, sert düşüşü bağıra bağıra haber veren kamamız fxci...[/QUOTE]
[IMG]http://i43.tinypic.com/34qmsn8.png[/IMG]
Aynı grafiğe bir de böyle bakın. MAvi kanalın ortası kırılmış. Alt bandı hedefliyor da olabilir.
Bir de grafiği logaritmik çizince 18.03.2009dan beri gelen yükseliş kanalı kırılmış bugün.
-
işte olay budur yahuf :D jerfin ve xibov savolun hiç aklıma gelmeyen yerleri gösterdiniz gayri forumdaşlık savolsun+.+.+.
[quote=fXci;119329]Vob Yorumum..
İşte grafiği :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/5x8vhi.png[/IMG][/quote]
[quote=jerfin;119332][IMG]http://img265.imageshack.us/img265/5025/5x8vhi.png[/IMG]
bu da senin grafiğin üzerine çiziktirdiğim, günlerdir oluşumuna dikkat çektiğim, sert düşüşü bağıra bağıra haber veren kamamız fxci...[/quote]
[quote=VOBiX;119339][IMG]http://i43.tinypic.com/34qmsn8.png[/IMG]
Aynı grafiğe bir de böyle bakın. MAvi kanalın ortası kırılmış. Alt bandı hedefliyor da olabilir.
Bir de grafiği logaritmik çizince 18.03.2009dan beri gelen yükseliş kanalı kırılmış bugün.[/quote]
-
Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz.:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119341]Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.[B]Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz[/B].:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D[/QUOTE]
Allah seni bildiği gibi yapsın yarıldım gülmekten.dng:D:D.dng
o arkadaşın nikini unuttum ama işin garibi rusyadan bağlanıyordu foruma ona rağmen sıkıntım var diyordu:::
-
bugünkü düşüşteki hacim bana yeterli gelmedi.
ağalar pozisyonlarını ayarlamış olup düşmek istediler, dünkü yemyeşil ortamı ekstra mal yedirmek için kullandılar desek, dünkü hacim de buraya kadar geldikleri hacimlere kıyasla devede kulak.
bariz ayrıştık ve bu ağalar için kendi bindikleri dalı kesmek ki yapacaklarını düşünmüyorum.
diğer yandan neredeyse tüm pariteler (düşüş oranı farklı da olsa) düşüşü destekleyici yönde...
düşüş sürecek mi, yoksa teptiğinde elinde bilmemkaçyüzbimilyon long olan vatandaşlar, elde ettikleri karların rahatlığıyla [B]ufak bi üfürüşle[/B] bi 1-2bin puan daha yukarı yapıp "aha tren bu kez kaçmasın" longcularını avlama operasyonu mu yapacaklar göreceğiz...
karar veremedim...
neyse, aldığımız puanların keyfini bu düşüncelerle kaçırmayalım.yarın ola, hayrola.
terste kalan arkadaşlar, bozmayın moralinizi.
fırsat kaçar, ama fırsat bitmez.
-
[quote=excali;119337]Yanına Çitos'la Adriana Lima da verelim mi?:::[/quote]
Lima yı verirsen Çitos teferruat kalır..Limayı ver çitos kalsın:..:
-
[IMG]http://img192.imageshack.us/img192/7784/adszpsl.jpg[/IMG]
sistem 60 dk. grafik üzerinde çalışıyor. üzerinde 5 li hareketli ortalama var.
sinyaller şu şekilde grafigi yükselen düşen şeklinde ayarladım. short için grafik düşüş çizgisi kırmızı oluyor ve 5. li hareketli ortalamayı aşagı kırıyor. long içinde grafik yeşil oluyor 5 li hareketli ortalamayı yukarı kırıyor . üzerindeki hareketli ortalama aynı zamanda stoplos noktası .
mesala bugün 45300 den sat verdi 44800 de pozisyon kapadı biraz yataydan sonra yine aynı noktadan sat verdi.
[RIGHT][IMG]http://www.hisse.net/forum/images/misc/progress.gif[/IMG][/RIGHT]
grafik üzerindeki h.o genelde 3 yapıyorum çünkü o noktada erken sinyal üretiyor.
sistemin şöyle bir özelliği var 5 dk grafik üzerinde kullanılan sistem sinyaline yakın bir noktadan siyal üretiyor . ama grafik 5 dk gibi fazla hızlı güncellenmedigi için yatay piyasada fazla sinyal üretmiyor.
-
[quote=GOKHANFINDIK;119341]Vob bir arkadaş vardı cinsel gücü zayıflamış öyle birşey yazmıştı.Performansını etkilemiş.:D:D:D:DHala sıkıntısı devam ediyormu acaba?Hani Taylanttayız gurbet ellerde.Başımıza gelir belki tecavüz falan ederler kızlar bize.Akşam diskodayım bir erkek bir kız yanyanalar.Erkek olan baktım yapıştı yanağıma beni öptü.Dedim noluyoruz ulan oğlanmıyız biz.:D:D:DKız demesin mi senden hoşlandı o.Ben de kızdan hoşlandım bu aradaüüü:..::..:.Yanımda başka kız olmasa onla bir muhabbet ederdik.Yav performans falan düşürmez vob.Şaka olsun bunlar.Yalan konuşmayalım şimdi.:D:D:D[/quote]
hehe birisi benden sanirim bahsetti...ewt rusya dan baglaniyorum hemde...buaralar isler cok yogun aradabir girip okuyorum firsat buldukca
ben dubaideyken filipinli bir kiz arkadasim vardi; onun arkadaslarindan bazilarida hafif yumusakti...bu tai, filipino vb lerinde bu tip olaylar oluyor...ne yalan soyliyim bende bitkinlik yapiyor bu vob...haftada max 2; 3 olmaz yani cisel yonden aktiflik bende...yas desen 27