lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::
Printable View
lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::
göç göç göç:::::: çök çök çök::::::
[quote=YAVUZHAN;119357]millet taşmı yiyecek astatin :)
dahadamı ayrışalım istiyosun :::[/quote]
daha bu ne...6 lının 2 si tuttu 4 ü bekliyo yavuzhanım..ayrılda gel ayrışta gel...
Bakıyorum şarkılara birazdan söylerim. Ama sveet dreams olacaktı diye hatırlıyorum.
[quote=Astatin;119361]daha bu ne...6 lının 2 si tuttu 4 ü bekliyo yavuzhanım..ayrılda gel ayrışta gel...[/quote]
la bi dur la, la bi dur la...SHORT ları bi yerine kolayım la, la bi dur la...:mad:
[QUOTE=SEYYAH;119353]lem açgözlü koala gözün ne doymazmış lem.%4 düşmüş vadeli bi günde utanmadan BOV gibi olmak istiyorum diyorsun.ne yani yarında mı %4 istiyon?
ekmek bulamayan pasta yesin diyosun yani :o[/QUOTE]
yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede hala bişey eskik
[quote=SEYYAH;119363]la bi dur la, la bi dur la...SHORT ları bi yerine kolayım la, la bi dur la...:mad:[/quote]
boşlukları doldur...
......lırsın gi..n gem...n ar...d.n
::::::::::::
Yok be seyyahım yaa! Buda değil ama sağol!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3064/ensong.jpg[/IMG]
XU100 endeksinin usd bazlı grafiğinde döndüğü yere bakar mısınız..!!!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8334/ensonuzun.jpg[/IMG]
bu da yine XU100 endeksinin usd bazlı uzun vadeli grafiği.. 2001 ve 2008 krizlerinde ytl bazlı grafiklerde hep düşüş trend çizgileri ihlal edilmiş.. hep trend çizgileri yeniden yeniden çekilmiş.. fakat aynı grafiklere usd bazlı baktığımızda hiç kanal ihlali yok değil mi..!!
[QUOTE=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede [B]hala bişey eskik[/B][/QUOTE]
fazlası var eksiği yok abi:D:::
[quote=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede hala bişey eskik[/quote]
neyin eksik olduğu belli...siz eksiksiniz...::::::bu yemyeşil şort vadilerine geçiş kapısından geri döndünüz...bir sonraki tura artık:::::::::
[quote=fXci;119364]yuaw SEYYAH gısaları aynı yerden flatlemişik senle ......... netcez yarın gayri ::: cortları gaptırıverdik sanki emma bencede [B]hala bişey eskik[/B][/quote]
ben yoksam herşey eksik, ben varsam herşey temam :::
hem senin tuzun kuru...van münüt sağolsun...bizde yok eyle bişey...ben sana dedim atlamayalım trenden diye.yok illa inelim illa inelim.ne gurtluymuşsun al indik...şimdi bin binebilirsen :mad:
hayır bi de bağırıyorsun trende van münüt van münüt flatleyecek var diye :p