[url]http://siteniz.org/2009/06/olacak-o-kadar-tayip-erdogan-davos.html[/url]
geçen seans arasında kayboldu, van münüt şiddetle tavsiye edilir, hele otokat efektleri öldürüyor:D
Printable View
[url]http://siteniz.org/2009/06/olacak-o-kadar-tayip-erdogan-davos.html[/url]
geçen seans arasında kayboldu, van münüt şiddetle tavsiye edilir, hele otokat efektleri öldürüyor:D
[QUOTE=booth;119352]olmadı şimdi, dow 8600 ü kıramadı, sabah açılışta hemen kısaları kapatırım ben. 8600 i destek yaparsa millet düşüşe inanmaz...43300 iyi yer kapatmak için[/QUOTE]
Daha kapnamdı yawf. Hem fiçır ola hayrola...
[QUOTE=AMON RA;119356]Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :([/QUOTE]
[IMG]http://static.rateyourmusic.com/album_images/bea618f56716a1c6036a836c7b7ac733/173639.jpg[/IMG]
A1 Tommy James - Draggin' the Line 2:51
A2 Tony Orlando & Dawn - Knock Three Times 3:00
A3 The Partridge Family - Doesn't Somebody Want to be Wanted 2:48
A4 Wadsworth Mansion - Sweet Mary 2:39
A5 The Delfonics - Didn't I Blow Your Mind 3:25
A6 The Isley Brothers - Love the One You're With 3:30
A7 The Dells - The Love We Had 3:15
A8 Melanie - Peace Will Come 3:21
A9 Ocean - Put Your Hand in the Hand 2:57
A10 The Bells - Stay Awhile 3:23
B1 Sugarloaf - Green Eyed Lady 3:42
B2 The Guess Who - Shakin' All Over 2:43
B3 The Fuzz - I Love You for All Seasons 3:04
B4 Brian Hyland - Gypsy Woman 2:37
B5 Tommy James - I'm Comin' Home 2:04
B6 Ray Charles - Sweet Young Thing Like You 2:10
B7 Curtis Mayfield - If There's a Hell Below We're All Going to Go 3:30
B8 The Edwin Hawkins Singers - Oh Happy Day 5:11
B9 Joe Simon -Your Time to Cry 2:58
B10 Tony Orlando & Dawn - Candida 3:06
Bu değilse bir iki parça adı vermeniz lazım.
Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.
[quote=gokhanfındık;119283]sen faydalandınmı?senin birader bence yorum yapacağına cebini fazla doldursun da bir fon şirketi kursun.yorumu nenem de yapıyor ama parayı nenem kazanamıyor.[/quote]
bak fındık çaplı arkadaşım derdin ne anlayamadım. Ama umuma açık yerlerde enazından terbiyeli olmaya çalış, içinde olmasa bile..şurda iki gündür bişeyler yazıyorum ortak kazanç sağlamak adına fayda vermeye çalışıyorum ama bu son mesajım olacak bidaha bişey yazmıyacağım zira sen gibi bir fındık beyinli daha çıkar ağzımı bozdurur bana.. Ama anlaşılan yaşın genç önce bi askerliğini yap ondan sonra neneni karıştırma bence, o bile üzülür torununa verdiği fındık adının mecazi olmadığına...
Diğer forum üyelerinden böyle bir yazı için özür dilerim...
[QUOTE=tuareg;119374]Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.[/QUOTE]
Astatin uzaktan kumandalı bomba taşıyan koalalr bırakmış beyaz sarayın bahçesine dow göçmezse sabah 09:00 gibi patlacakmışi koalalrı. Fiçır çöke longlar çöpe yapacakmış.
conilerdede bişeyler eksik sanki,düşmüyorlar adam gibi :)
mersi nerelerde yaaa.. hiç görünmüyor uzun zamandır..kankiş nerdesiinnnn..:(
[QUOTE=barlas_ss;119375]bak fındık çaplı arkadaşım derdin ne anlayamadım. Ama umuma açık yerlerde enazından terbiyeli olmaya çalış, içinde olmasa bile..şurda iki gündür bişeyler yazıyorum ortak kazanç sağlamak adına fayda vermeye çalışıyorum ama bu son mesajım olacak bidaha bişey yazmıyacağım zira sen gibi bir fındık beyinli daha çıkar ağzımı bozdurur bana.. Ama anlaşılan yaşın genç önce bi askerliğini yap ondan sonra neneni karıştırma bence, o bile üzülür torununa verdiği fındık adının mecazi olmadığına...
Diğer forum üyelerinden böyle bir yazı için özür dilerim...[/QUOTE]
sizi her daim burda görmek isterim, ister yorum olsun ister muhabbet farketmez, onun içinde kötülük yoktur yazar sonra susar...
[QUOTE=VOBiX;119373][IMG]http://static.rateyourmusic.com/album_images/bea618f56716a1c6036a836c7b7ac733/173639.jpg[/IMG]
A1 Tommy James - Draggin' the Line 2:51
A2 Tony Orlando & Dawn - Knock Three Times 3:00
A3 The Partridge Family - Doesn't Somebody Want to be Wanted 2:48
A4 Wadsworth Mansion - Sweet Mary 2:39
A5 The Delfonics - Didn't I Blow Your Mind 3:25
A6 The Isley Brothers - Love the One You're With 3:30
A7 The Dells - The Love We Had 3:15
A8 Melanie - Peace Will Come 3:21
A9 Ocean - Put Your Hand in the Hand 2:57
A10 The Bells - Stay Awhile 3:23
B1 Sugarloaf - Green Eyed Lady 3:42
B2 The Guess Who - Shakin' All Over 2:43
B3 The Fuzz - I Love You for All Seasons 3:04
B4 Brian Hyland - Gypsy Woman 2:37
B5 Tommy James - I'm Comin' Home 2:04
B6 Ray Charles - Sweet Young Thing Like You 2:10
B7 Curtis Mayfield - If There's a Hell Below We're All Going to Go 3:30
B8 The Edwin Hawkins Singers - Oh Happy Day 5:11
B9 Joe Simon -Your Time to Cry 2:58
B10 Tony Orlando & Dawn - Candida 3:06
Bu değilse bir iki parça adı vermeniz lazım.[/QUOTE]
hemmen bakıyorum!
[quote=tuareg;119374]Ortalıgı velveleye verme Astatın kardeşim, bu kadar yeter, başka düşüş yok, demedı demeyın.[/quote]
sen daha velvele görmemişin..al saa velvele 8564
[quote=Astatin;119381]sen daha velvele görmemişin..al saa velvele 8564[/quote]
cıkk, bu borsa düşmez, yarın 46000 rahatlıkla denenır artıkın:..:, ama ben o kadar beklemem 45975 den shortlarım:..: