[quote=tuareg;119382]cıkk, bu borsa düşmez, yarın 46000 rahatlıkla denenır artıkın:..:, ama ben o kadar beklemem 45975 den shortlarım:..:[/quote]
insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak
Printable View
[quote=tuareg;119382]cıkk, bu borsa düşmez, yarın 46000 rahatlıkla denenır artıkın:..:, ama ben o kadar beklemem 45975 den shortlarım:..:[/quote]
insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak
[quote=Astatin;119383]insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak[/quote]
[B]Dow'a nükleer etki/serpinti yapmayalım[/B] :::
[quote=Astatin;119383]insaflı davrandım..kızdırma 8544 e çekerim bak[/quote]
cıkk, düşmezzz, ama bugun actıgın kısalar stres yapıyorsa sevabına ben devralabılırım, yeter kı kardeşim stres çekmesin:D:D:D
Yok be kardeş buda değil bak kapağı burda bu albümde bi şarkı var taktım kafayı! Bulacam bulamazsam burdan alacam artık![url]http://urun.gittigidiyor.com/POWER-HITS-VOL-2-AMBALAJINDA_W0QQidZZ15101530[/url]
şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda alış baskısı var deyip 8600 den longlardım, dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)
[quote=excali;119384][B]Dow'a nükleer etki/serpinti yapmayalım[/B] :::[/quote]
daha deneme safhasındayım...kızdırmayın sallarım bi tane...8564 e fit olun paşa paşa:..:
[quote=Astatin;119388]daha deneme safhasındayım...kızdırmayın sallarım bi tane...8564 e fit olun paşa paşa:..:[/quote]
Adriana Lima , seni KOALA LUMPUR'da şortuyla bekliyormuş..
[QUOTE=traderx;119387]şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda [B]alış baskısı var deyip 8600 den longlardım[/B], dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)[/QUOTE]
hay dilime hemende aldılar:mad:
[quote=excali;119389]Adriana Lima , seni KOALA LUMPUR'da şortuyla bekliyormuş..[/quote]
ahahahahh...şortuyla bekliyosa işim olmaz..şortlu Türkiyedede var.dng.dng
[quote=traderx;119390]hay dilime hemende aldılar:mad:[/quote]
eski bir şehir efsanesi derki " erken depen dowun başını keserler":::
Bazı arkadaşlar düşünebilir ki, bu adam flat kalmış, borsa cıksın da short fırsatı bulsun falan, bizim öyle niyetlerimiz yoktur (belkide vardır-ama mesele bu değil), biz bilimsel tahlil yapıyoruz, dört elementten biri eskik bu borsa düşmez.
short yapamayanlar için.yarın olası tepkilerde 44200 den short kovalanabilir. fdow sabah eksi olursa(%80 eksi olacaktır. çünkü japonlar gece çöker) longcular 43325 den tepki amaçlı long olunabilir. ama 43200 kırılırsa SL yapmak kaydıyla tabii. benim sistem hala satda. yarın min. 42800 max 44200 olucağımızı düşünüyorum.