[QUOTE=Astatin;119392]eski bir şehir efsanesi derki " erken depen dowun başını keserler":::[/QUOTE]
hangi ülkeden bağlanıyon asti koala lumpurdanmı:D, tr de saat 22:54 şu an 5-10 dakkaya dow kapanacak yahu:)..
Printable View
[QUOTE=Astatin;119392]eski bir şehir efsanesi derki " erken depen dowun başını keserler":::[/QUOTE]
hangi ülkeden bağlanıyon asti koala lumpurdanmı:D, tr de saat 22:54 şu an 5-10 dakkaya dow kapanacak yahu:)..
[quote=trader38580;119394]short yapamayanlar için.yarın olası tepkilerde 44200 den short kovalanabilir. fdow sabah eksi olursa(%80 eksi olacaktır. çünkü japonlar gece çöker) longcular 43325 den tepki amaçlı long olunabilir. ama 43200 kırılırsa SL yapmak kaydıyla tabii. benim sistem hala satda. yarın min. 42800 max 44200 olucağımızı düşünüyorum.[/quote]
Dow artı kapatır fdow yarın 8800leri dener diyicem ama bilimin de sınırları var fazla zorlamak istemiyorum:D
DJ 15 dakıkalıkda, pozitif ve negatif uyumsuzlukları yakalayan ve genelde yanılmayan indikatör :) hep geyik hep geyik..nereye kadar..geyik/teknik oranım %80 nin üstüne çıkmış..altına düşürmem lazım..maalesef en son poz. uyumsuzluk var..üüwww
ha bu indikatörün fiyatı, bir lüfer ve 2 duble rakı...
[QUOTE=tuareg;119393]Bazı arkadaşlar düşünebilir ki, bu adam flat kalmış, borsa cıksın da short fırsatı bulsun falan, bizim öyle niyetlerimiz yoktur (belkide vardır-ama mesele bu değil), biz bilimsel tahlil yapıyoruz, dört elementten biri eskik bu borsa düşmez.[/QUOTE]
hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe
İşte bu sebebten mütevellit geceye mümkün mertebe poz bırakmıyorum
Yeni sistemim günde 1 bilemedin 2 sinyal veriyor 200 point bırakıyo bazen 300 bazen 500 bunu günlük alsam 6 aya ihya olurum tek sorunum şuan seansı takip edememem! :(
yukarı gab yapar yarın vob,bişeylerin eksikliği kesinleşti :)
süper aldılar. bize artı baya yansıması lazım.
ne alışbaskısı varmış dowda meğersem patlamaya hazırmış kefereler, yarın sabahtan kısacıların köküne kibrit suyu olacak gibi,
bak yine aklıma geldi yarın gap yersem sanko yüzünden, 43550 den aktiften boyayıp geceye flat kalacaktım, emir gidinceye kadara kademe kalktı gitti kaldık öyle:(
ulen sanko o kadar zamanında met etmiştim...
[QUOTE=fXci;119398]hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe[/QUOTE]
Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona hacklerim. :::
gelde şu gecenin köründe kalaylama şu sankoyu.
[quote=fXci;119398]hay azını adriana öpsün ::: bişey eskik diyoz yuaw zabahdan beri ... hetta 43600 long etceydimde dur hele dedim flat kal bi bakalım dedim gendüe[/quote]
hissi olarakmı yoksa one minute e bakarakmı long kalacaktın fx çi ?
hortum dünkü düşüşten sonra zor çıkar su üstüne gibi geldi bana..
iyice boşladın anayı :)
yırttık mı ne? :::
ben diyom size BİŞEY EKSİK :::
boşverin dowu bizim vadeli bugün iyi dayak yedi ::: :o