[quote=Leblebi;119401]süper aldılar. bize artı baya yansıması lazım.[/quote]
[B]Vob Kapanırken Wow Dow Fiçır 8644 imiş.boks.[/B]
Printable View
[quote=Leblebi;119401]süper aldılar. bize artı baya yansıması lazım.[/quote]
[B]Vob Kapanırken Wow Dow Fiçır 8644 imiş.boks.[/B]
[quote=AMON RA;119403]Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona eklerim. :::[/quote]
Adraina yengemız oluyorsa yan gözle bakmayız kardeşim,
gece rahat uyu:D
hadi bakalım tüm ayu kardeşlerim uyumadan önce üç ihlas bir fatiha fdow çöksün diye:D
herkeslere iyi geceler, fındıkkurdu bernayı izleyim biraz...
yawwww bu genç nesil ayular amma tırsak beaahhh..dün de dedim bugün de diyorum DJ düşecek ama Dj ne olursa olsun VOB düşecek..hemde eyle bi düşecek..nolur mu yarın....fıçır ola hayrola...bunun bi de asyanı var :)
[quote=AMON RA;119403]Adriana benim kimselere yar etmem yakarım bu forumu YAKAARIIIMMMM! :::
Banlarım virüsler önce çökertir soona hacklerim. :::[/quote]
eee şeyyy..gak guk..keşke 1 saat önce deseydin bunu..hay allah....kom
Amon Ra nın gözü dönmüş, ben yırttım ama astatını parçalar bence, bu işi kan temızler, ortalıgı karıştırmış gıbı olmayayım da.
[quote=berdush;119346]hehe birisi benden sanirim bahsetti...ewt rusya dan baglaniyorum hemde...buaralar isler cok yogun aradabir girip okuyorum firsat buldukca
ben dubaideyken filipinli bir kiz arkadasim vardi; onun arkadaslarindan bazilarida hafif yumusakti...bu tai, filipino vb lerinde bu tip olaylar oluyor...ne yalan soyliyim bende bitkinlik yapiyor bu vob...haftada max 2; 3 olmaz yani cisel yonden aktiflik bende...yas desen 27[/quote]
Abi Taylantlı erkeklerin büyük bölümü biseksüel.Oha bu arada dow düşmüş sonra almışlar.Bakalım yeni projeler lazım bu imkb ve dowa.Yatay kalacaz gibi bir müddet.Yüzde 4.5 düştü vob.Ciddi rakam.Ama yüzde 70 artışa yüzde 4.5 çok değil.
Zaten jerfın ile mersi arasında da bir arap şeyhı meselesi var gıbıme geliyo:)
Forumda ufak çaplı aşk cinnetleri bekliyorum, teknık analızler öyle diyor:)
[QUOTE=AMON RA;119386]Yok be kardeş buda değil bak kapağı burda bu albümde bi şarkı var taktım kafayı! Bulacam bulamazsam burdan alacam artık![url]http://urun.gittigidiyor.com/POWER-HITS-VOL-2-AMBALAJINDA_W0QQidZZ15101530[/url][/QUOTE]
Almana gerek yok satıcıya soru sorun kısmından şarkı listesini isteyebilirsin.
[quote=AMON RA;119356]Arkadaşlar nette çok aradım ama bulamadım! Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler! POWER HITS VOL2' nin şarkı listesini arıyorum.Lütfen yardııımmmm!Çok eski bir albüm bazı şarkıları dilime dolandı yav!Power fm e mail attım onlarda bulamadılar.Bana vol 3ün listesini yollamışlar! Bana vol 2 lazım! :([/quote]
Abi bir istek de ben vereyim ya.Sex shooter diye bir şarkı var onun disko versiyonunu istiyorum.Apollonia söylüyor.Youtube de falan remix var disko versiyonu yok.Böyle birşey olmaz ya.Yüzüme bakmayan kız bu müziği duyunca aşka geliyor.üüüüüü:D:D:D
[QUOTE=Astatin;119397]DJ 15 dakıkalıkda, pozitif ve negatif uyumsuzlukları yakalayan ve genelde yanılmayan indikatör :) hep geyik hep geyik..nereye kadar..geyik/teknik oranım %80 nin üstüne çıkmış..altına düşürmem lazım..maalesef en son poz. uyumsuzluk var..üüwww
ha bu indikatörün fiyatı, bir lüfer ve 2 duble rakı...[/QUOTE]
Asti bunun formülünü yazmayı unutmuşsun .dng
[quote=traderx;119359]lütfen ayulara haksızlık etmeyin bu yükselişte hep onların ekmeğini yediniz yahu, çoğuda ormanda kayboldu zaten sağ kalabilenlerde şöyle bir 10000 puan düşsek çokmu yani:::[/quote]
Yav abi o kadar ayu kanı içti millet ben gittim esas parayı boğa kanından çıkarttım.Ah be 3.5 katrilyon 20 dakika yüzde 5 geçiriş.55 milyar tikko para.15000 puan artıştan yararlanamayıp 3500 puan düşerek 15000 puan kadar almış gibi oldum.Ne ilginç demi.Artış trendinde düşüşten 20 dakikada 3500 puan.:..::..: