-
[QUOTE=Astatin;119410]yawwww bu genç nesil ayular amma tırsak beaahhh..dün de dedim bugün de diyorum DJ düşecek ama Dj ne olursa olsun VOB düşecek..hemde eyle bi düşecek..nolur mu yarın....fıçır ola hayrola...bunun bi de asyanı var :)[/QUOTE]
2,5 aydır ayuları tefle oynatıyor boğalar. Tabi tırsak olacaklar.
-
[quote=AMON RA;119362]Bakıyorum şarkılara birazdan söylerim. Ama sveet dreams olacaktı diye hatırlıyorum.[/quote]
Sen şeyi mi soruyorsun lanetli tepe diye film vardı.Onun başında o karanlık eve giderken çalıyordu müzik o mu?
-
[quote=jerfin;119367][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3064/ensong.jpg[/IMG]
XU100 endeksinin usd bazlı grafiğinde döndüğü yere bakar mısınız..!!!
[IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8334/ensonuzun.jpg[/IMG]
bu da yine XU100 endeksinin usd bazlı uzun vadeli grafiği.. 2001 ve 2008 krizlerinde ytl bazlı grafiklerde hep düşüş trend çizgileri ihlal edilmiş.. hep trend çizgileri yeniden yeniden çekilmiş.. fakat aynı grafiklere usd bazlı baktığımızda hiç kanal ihlali yok değil mi..!![/quote]
Bakıyom grafik takılıyon.:D:D:DKanını emdin boğaların yetmedi mi?üüüüüü
-
[QUOTE=tuareg;119414]Zaten jerfın ile mersi arasında da bir arap şeyhı meselesi var gıbıme geliyo:)
Forumda ufak çaplı aşk cinnetleri bekliyorum, teknık analızler öyle diyor:)[/QUOTE]
biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng
-
[QUOTE=YAVUZHAN;119405]hissi olarakmı yoksa one minute e bakarakmı long kalacaktın fx çi ?
hortum dünkü düşüşten sonra zor çıkar su üstüne gibi geldi bana..
iyice boşladın anayı :)[/QUOTE]
teknik olarak ::: anna ve van münüt corttaydı....
emma dunden onceki gun ikiside lönkken ben geceye cort girmistim ::: oda teknikti
-
[quote=VOBiX;119417]Asti bunun formülünü yazmayı unutmuşsun .dng[/quote]
lüfer (sarıkanat değil, harbi lüfer)+2 duble rakıya veririm formülü..dj in kahinidir kendisi....lelele
-
[quote=jerfin;119422]biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng[/quote]
e yani..sen kankin için arap şeyhiyle, veya kankin senin için arap şeyhiyle kapışırsa tuhaf olur yani...:::
-
[quote=jerfin;119422]biz mi bi arap şeyhi için kankimle kapışacağız...dng.dng[/quote]
Ben aranıza kılçık atarım, yerse artık:..::..:
mersi kayboldu sanırım, hiç sesi solugu cıkmıyor.
-
[QUOTE=tuareg;119408]Adraina yengemız oluyorsa yan gözle bakmayız kardeşim,
gece rahat uyu:D[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;119411]eee şeyyy..gak guk..keşke 1 saat önce deseydin bunu..hay allah....kom[/QUOTE]
[QUOTE=tuareg;119412]Amon Ra nın gözü dönmüş, ben yırttım ama astatını parçalar bence, bu işi kan temızler, ortalıgı karıştırmış gıbı olmayayım da.[/QUOTE]
Neyse toparladım! Hay Allah bana ne oldu birden gözüm karardı! :)
-
[quote=traderx;119387]şimdi dowda işlem yapan bir coni olsaydım kesin burda alış baskısı var deyip 8600 den longlardım, dowda nasıl işlem yaparıki acep bilen varmı madem izlioz boşa vakit geçmesin geceleride çalışalım:)[/quote]
Çalışma gece asla.Ben bir kere denedim.İnsan olduğumu unuttum.Genç yaşta ölmek istemiyorum.Çünkü önünde kapanmayan bir yer var ve her an orada bulunmak istiyorsun ve hayatın kayıyor.Düzenin bitiyor.Asla bulaşma sorma sorgulama.Voba odaklan.Barlas kardeşim sana birşey yazmayacam.Ok yeterli.İstediğini yaz.Ama Baybars Sezenden fazla bahsetme özellikle ahbap muhabbeti yapma onla ilgili.Ben o şahsiyetleri hepinizden daha iyi tanıyorum.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119420]Sen şeyi mi soruyorsun lanetli tepe diye film vardı.Onun başında o karanlık eve giderken çalıyordu müzik o mu?[/QUOTE]
Yok yav digi digi hep diye bi ritim vardı. Söz sadece bundan ibaret ritim var dilime dolandı breehhhh!
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119421]Bakıyom grafik takılıyon.:D:D:DKanını emdin boğaların yetmedi mi?üüüüüü[/QUOTE]
1.5 aydır çok acıkmışım yetmez bu kadarcık, bugünkü yemek öncesi atıştırmaydı sadece..:::
iki grafik yapıştırdım yaaa 2 ay lay lay lom takılmayı hakettim dimi...:..: