[QUOTE=VOBiX;119415]Almana gerek yok satıcıya soru sorun kısmından şarkı listesini isteyebilirsin.[/QUOTE]
Bak bunu düşünmemiştim! Hay aklınla bin yaşa vobix boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye! +.
Printable View
[QUOTE=VOBiX;119415]Almana gerek yok satıcıya soru sorun kısmından şarkı listesini isteyebilirsin.[/QUOTE]
Bak bunu düşünmemiştim! Hay aklınla bin yaşa vobix boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye! +.
[QUOTE=Astatin;119424]lüfer (sarıkanat değil, harbi lüfer)+2 duble rakıya veririm formülü..dj in kahinidir kendisi....lelele[/QUOTE]
önce bunu izleyin piz mi yaparsın fondip mi yaparsın sana kalmış.dng
[url]http://www.metacafe.com/watch/2512080/stanbulun_ger_ek_fatihi/[/url]
[QUOTE=AMON RA;119431]Bak bunu düşünmemiştim! Hay aklınla bin yaşa vobix boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye! +.[/QUOTE]
yuaw onu bizde düşündükde ozaman satıcıya karşı doğru olmaz deyü demedik... :::
[QUOTE=Astatin;119425]e yani..sen kankin için arap şeyhiyle, veya kankin senin için arap şeyhiyle kapışırsa tuhaf olur yani...:::[/QUOTE]
sana tuhaf gelen bize normal geliyordur belki nerden biliyorsun..:..:.dng
[quote=jerfin;119434]sana tuhaf gelen bize normal geliyordur belki nerden biliyorsun..:..:.dng[/quote]
gulp:eek::cool:
[quote=jerfin;119430]1.5 aydır çok acıkmışım yetmez bu kadarcık, bugünkü yemek öncesi atıştırmaydı sadece..:::
iki grafik yapıştırdım yaaa 2 ay lay lay lom takılmayı hakettim dimi...:..:[/quote]
Biliyom margin call sınırlarına gelmiştin..dng.dngKan içmek senin de hakkın.
[QUOTE=tuareg;119426]Ben aranıza kılçık atarım, yerse artık:..::..:
mersi kayboldu sanırım, hiç sesi solugu cıkmıyor.[/QUOTE]
kimler kimler aramıza kılçık attı da yenmedi hiçbiri merak etme..:..:
ciddi özledim kankişimi...:(
[QUOTE=fXci;119433]yuaw onu bizde düşündükde ozaman satıcıya karşı doğru olmaz deyü demedik... :::[/QUOTE]
Aslında haklısın ama sadece 1 parça lazım onuda geçtim kaseti nerde dinleyecem teyp kalmadı onuda geçtim 6 lira kaset 8 lira kargo ücreti yani kelimenin tam anlamıyla astarı yüzünden pahalı!
Yav Allahın sümüklü Taylantında çatır çatır youtube açılıyor.Biz de sanki 5. sınıf ülke muhabbeti yok Atatürke hakaret etmiş falan filan.Yokya bu geri kafa man kafa zihniyet olduğu müddetçe yav hangi eli ile imza atıyorlar youtube kapansın diye aklım almıyor bu hakimler.Yav yapmayın ya.Dünya nelerle uğraşıyor.Biz youtube kapansın açılsını tartışıyoruz.Bu herifler çok adam mı bizden de internette önemli sitelerden birine girebiliyorlar biz giremiyoruz.Dtunnel cart curt tünel kovalıyoruz girmek için.:D:D:DAkıl fikir lazım bizim ülkeye.Bir tutturmuşlar Atatürke hakaret var.Yav kardeşim hakaret varsa uluslar arası mahkemelerde youtube şirketini cezalandırmayı neden denemiyorsunuz da halkı cezalandırıyorsunuz.Manyaklar ya.
[quote=jerfin;119437]kimler kimler aramıza kılçık attı da yenmedi hiçbiri merak etme..:..:
ciddi özledim kankişimi...:([/quote]
Kankine bir soru sordum özelden o gün bugündür haber alamıyorum kendisinden.Soruma da 1 ay sonra cevap verdi.Ben 1 ay sonra sorabildim aslında.Çünkü onun mesaj kutusu dolu idi.:D:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119436]Biliyom margin call sınırlarına gelmiştin..dng.dngKan içmek senin de hakkın.[/QUOTE]
yaw gökhan değiştir şu resmini, hiç karizma durmuyorsun bu fotoda..:)))
ben bu devleti çözemedim devletin en merkezi yerlerinden birindeki pclerde youtube dahil tüm mahkeme kararıyla normal olarak kapalı olan her site açılıyor kendi gözlerimle gördüm ağdaki tüm bilgisayarlar hemde:D