[QUOTE=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/QUOTE]
dünde burda herkeşler corttu emma %4 e yakın düşdük gayri :::
Printable View
[QUOTE=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/QUOTE]
dünde burda herkeşler corttu emma %4 e yakın düşdük gayri :::
EFG deLLaması yine bi oyunlar oynuyor Ak-İş-Garanti-Y.krdi EN iyi satıcı EFG
tekrar şortladım ama bu seferde sanki yukarı alacaklar.
gösterge aşırı satım bölgesinde 3 dikiş yaptı,buralarda bi miktar toparlanma beklenebilir..ancak uzun riskli halen..
amerikan future larının kandırmaca olduğuna inanıyorum,amerikadanda beklenmedik bir anda süpriz kapanış gelebilir yakında..
dışarısı uçtu,biz sürünüyoruz,yavuzhan ayrıştırdın yine galiba...
[quote=TIFIL;119520]dışarısı uçtu,biz sürünüyoruz,yavuzhan ayrıştırdın yine galiba...[/quote]
astatin in ısrarları sonucu ayrıştık ki ne ayrışma :)
dün kritik eşik 2 dk direnemeden aşağı yönde geçildi ve trend bitti dedi bence.artık aşağı yönde daha istekli olacaktır piyasamız.
44400 üstünde yeniden kapanışlar görmemiz yukarıdaki öngörüyü çöpe atar..
göstergelerimden biri aşağı bakıyor biri yukarı mantık ise .ok yeme otur flat flat diyor
Kafama takılan EFG Neden spotda en iyi satıcı aydınlanmak istiyorum dostlar. Yakın ampuLeri ..:)
[QUOTE=traderx;119518]tekrar şortladım ama bu seferde sanki yukarı alacaklar.[/QUOTE]
biliyorum bu şerefsizlerin oyunlarını haspinAllah....
bizi bilmem. dışarısı bugün iyi olur. emtialar öyle diyor çünkü. dalgada çok sörf var. acemiler kenarda dursun.
konu dışı,
linkdeki dizileri ,play a basımıyorum ama seyredemiyorum...ayarlardan mı acaba..
geçen 10 günlük bandın içine tekrar girdik, tekrar band hareketleri izleyecez gibi 2-3 gün...