bugün piyasa 1500 bilinmeyenli denklem gibi, yurtdışı daş gibi,
bizim spot çok zayıf vob desen kendi aleminde dahada zayıf...
Printable View
bugün piyasa 1500 bilinmeyenli denklem gibi, yurtdışı daş gibi,
bizim spot çok zayıf vob desen kendi aleminde dahada zayıf...
pasta 2000 kontrat kadar alıcılı ancak dün 9000 kontrat hafifledi büyük portföyler..
halen al sinyali yok bende..
gökhan şu denkleme bir yorum getir bakalım, full şort don atlet göçecekmiyiz, yoksa uçacakmıyız sence:::
bence dışarıya çok taklımayın...aldatıcı olabilir...
dün DAX ve FDOW belli bir seviyede beklerken ekstradan 1000 puan satış yedi vadeli.şu an dışarıya göre güçsüz görünüyoruz ama şimdi dışarısı bi yerde stabil olunca burada hızla yukarı çekebilirler beklenmedik şekilde...
çekecekler demiyorum yanlış anlaşılmasın çekebilirler...yani özetle dışarıyı boşverin VOB grafiğine ve fiyatına bakın...
benim Fdow daki göstergem 15 dk olan alda fakat zayıflık hissettiriyor
[quote=erkan.;119514]Günaydın,
44175 uzunum. Herkes anladığım kadarıyla short.
Bu borsanın çıkacağına inanan yokmu?[/quote]
Sanırım batmanız yakın.44175ten longladın ve satmadın 43500 lere gitti.Çok inanma bence yükselişte.Net aşağı yön.Artmayacaz.
Bende 15 dk dipten al sinyali üretti ama daha kalıcı değil
[quote=erkan.;119531]sat verince haber verirmisiniz.
longlarımı kapatabilirim.[/quote]
Arkadaşım dikkati ol stop koy belli yerlere.:(
[quote=erkan.;119531]sat verince haber verirmisiniz.
longlarımı kapatabilirim.[/quote]
Bir hata daha başkasının şeyi ile gerdek.Çok sakat.Benim söylediklerimi dikkate al.Burada inat çalışmaz.Artcak borsa şu anda burada olmazdı.Mal veriyorlar.
[quote=traderx;119542]gökhan şu denkleme bir yorum getir bakalım, full şort don atlet göçecekmiyiz, yoksa uçacakmıyız sence:::[/quote]
Piyasayı size bırakıyorum.İşlem yapmıyorum.En son 950 short 775 long 825 short.Sana yorum.Bu piyasanın anasını bellerler.Sert düşecez.43500 bugün gitmeli.Nasip.Ben arkadaşımla oturuyorum.Sadece arada bakarım.
[quote=GOKHANFINDIK;119546]Sanırım batmanız yakın.44175ten longladın ve satmadın 43500 lere gitti.Çok inanma bence yükselişte.Net aşağı yön.Artmayacaz.[/quote]
Bilgisayar başında olmadığımdan düşüşü görüp zarar kesemedim.
Ama çoğu arkadaş dün sabah itibari ile fikir değiştirmiş anladığım kadarıyla.
50 000 olucağız diye basbas bağıranların. bir önceki günlerde etkisi altında kaldım.
Sayın Gökhan Fındık. birara sizi takip edeyim dedim. Ama sizin hızınıza yetişmek mümkün olamıyor. Çok hızlı kararlar veriyorsunuz ve ben yetişemedim.
Şahsi fikrim. 44 400 e bugün yükseliceği yönünde.
yükselmezse 43.300 de pozisyon stop olur.
saygılar.
sistem 43750 den flat sinyal verdi..Ancak astatin hala kısada ..ısrarla