ataonline e broker kullanıyorsan vob satış rakamını belırleyıp sarta baglı kutucugunu işaretlemelısın yada telefonla ara şu rakama inerse sat emri ver alısana kadar telefon ile yap bu tur işlemlerı daha rahat edersın ..svg.
Printable View
ataonline e broker kullanıyorsan vob satış rakamını belırleyıp sarta baglı kutucugunu işaretlemelısın yada telefonla ara şu rakama inerse sat emri ver alısana kadar telefon ile yap bu tur işlemlerı daha rahat edersın ..svg.
Şartlar değişti epey.Long zamanı gibi geldi bana.775 long devam.
[quote=GOKHANFINDIK;119557]Birini takip etmeyin.Kendiniz yetersiniz kendinize.Vob oynuyorsanız makine başında olacaksınız bu kadar basit.[/quote]
Sürekli bilgisayar başındayım.
Dün sağlık nedenlerim ile ilgili olarak 3 saat kadar ekran başından ayrıldım.
Geldiğimde sağlığım dahada bozuldu.
Ne diyelim sağlık olsun.
Ben Amatör ve acemi yatırımcıyım.
Sizlerin görüşleri şuan için bana altın gibi geliyor.
Hele grafik analizi yapıpta pozisyonlarını grafiklere dayandıranlarını dikkatlice takip ediyorum.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.
[quote=erkan.;119560]arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.[/quote]
Erkan kardeşim piyasayı izleyemiyorsan alım satım platformuna şartlı emir koy stop gibi şu seviyeden sat mesela, zararı kısa kes bari yoksa bu vob harcar adamı.Anladığım kadarıyla sistemde yok oraya kaçacak buraya kaçacakla vob oynanmaz anında değişir.üüüX30 44450 test edemezse 43000 kadar gidebilir.43500 altı kapanışta daha düşeceğiz demektir bilgi olsun diye dedim.
[QUOTE=unlimitted;119507]Jerfin, dolar ortim, kapattım 1,5515'ten dolarcıkları.
bi pull back alayım lütfen! :..:[/QUOTE]
ben bekliyorum daha orti.. sen gibi zıp zıp zıplayamam, hareketi sınırlı ağır kitleyim ben..:..:
çok pis alacaklar sanki.
bana al geldi
[quote=Leblebi;119570]çok pis alacaklar sanki.[/quote]
[quote=adalı54;119571]bana al geldi[/quote]
Bana da full longla geldi şu anda.Net alda beynim.Düşerken düşürmediler yurtdışı.Artarken de almadılar.Ama şimdi artarken alacaklar.Almazlarsa basarım malı 700 lerden.Dow bu kadar artmamalıydı.Bizimkiler de daha fazla ters oynayamazlar yurtdışına.O zaman daha çok para ve güç lazım.Onu da her zaman bulamayabilirler.Bir alıcı çıkıp 500 milyonluk alım yaparsa o zaman ayvayı yerler.
[quote=erkan.;119567]Sürekli bilgisayar başındayım.
Dün sağlık nedenlerim ile ilgili olarak 3 saat kadar ekran başından ayrıldım.
Geldiğimde sağlığım dahada bozuldu.
Ne diyelim sağlık olsun.
Ben Amatör ve acemi yatırımcıyım.
Sizlerin görüşleri şuan için bana altın gibi geliyor.
Hele grafik analizi yapıpta pozisyonlarını grafiklere dayandıranlarını dikkatlice takip ediyorum.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.[/quote]
yatırımcının amatörü olmaz arkadaşım.
ters pozisyonda kaldığın için 2500 puan zarar yazmışsın yani para kaybetmişsin.işin içinde para varsa amatör değilsin demektir.
acemiyim de ok ancak vob ta acemi için çok tehlikeli bir yer..
tek kontratlık işlemlerle kendine alım satım şartı oluşturmaya başla derim ben.test et kendini..başarılar,geçmiş olsun !
[QUOTE=erkan.;119560]arkadaşlar özür dilerim. 44175 uzunum demiştim ya . 45175 uzunum yanlış yazmışım.[/QUOTE]
1500 puan tersteyken bu kadar rahat olduğuna göre tahminim kaldıracın en fazla 1-2 dir, eğer öyleyse, bence 43000 stop koy ve uzun bekle tekrar üst bandı deneyecez gibi.
ama stop kesin koy, stop bana göre değil diyorsan hemen kapat pozunu bence.
Dün yazdığım 45500 lerde çok atlayan oldu ise direnci kırdık diye.Onların dökülmesi için yapılmış hareket olabilir bu.Bu düşüncem 43500 altında sona erer.Artacaz gibi.
[quote=jerfin;119569]ben bekliyorum daha orti.. sen gibi zıp zıp zıplayamam, hareketi sınırlı ağır kitleyim ben..:..:[/quote]
hareketi sınırlı değil be o, ağır hareket eden kitle. :..:
benim avantajım diğer pariteleri de izliyor olmam. o yüzden 5-10 pipse dönebiliyorum. hatta bu endekste bile avantaj sağlıyor bana.:)))
bazı günler işlem sayılarını o kadar çok abartıp adamların server'larını o kadar çok meşgul ediyorumdur ki, yakında benim account'a ayrı bir server ataması yaparlarsa şaşırmam. :..: