-
Vob düşmüyor trendi imkb 1200 puan alttan takip edecek gibi görülüyor.Demekki çok fiyatlamışız çıkışı.Olsun hepsi uyar.Düşerse kaldıraç düşer komisyon ucuzlar.Artarsa kaldıraç artar komisyon pahalı olur.Hepsi uyar.Garan kalktı aldılar vobu.Düştü düşmedi vob.44000 üstü kapanış gece long yapar beni.Kriz de bitmiş olur.Dow düşmüyor.
-
[QUOTE=erkan.;119567]Sürekli bilgisayar başındayım.
Dün sağlık nedenlerim ile ilgili olarak 3 saat kadar ekran başından ayrıldım.
Geldiğimde sağlığım dahada bozuldu.
Ne diyelim sağlık olsun.
Ben Amatör ve acemi yatırımcıyım.
Sizlerin görüşleri şuan için bana altın gibi geliyor.
Hele grafik analizi yapıpta pozisyonlarını grafiklere dayandıranlarını dikkatlice takip ediyorum.
Emek verip görüşlerini paylaşanlara teşekkürler.[/QUOTE]
Kardeşim arkadaşlar stop derken sunu demek istiyor mesela ben biraz önce 43725 uzun pozisyon aldım fakat herhangi bir ani gerilemeye karşı ve ben burdan asağı gelirse kol keserim diyerek 43600 sartlı emir girdim yani şu an borsa aniden düşmeye başlarsa ben hiç birşey yapmassam benim kontratlarım 43600 otamatik olarak kapanacak. sakın ola stobunu belirlemeden işlem yapma yoksa yanarsın.
-
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119575]Dün yazdığım 45500 lerde çok atlayan oldu ise direnci kırdık diye.Onların dökülmesi için yapılmış hareket olabilir bu.Bu düşüncem 43500 altında sona erer.Artacaz gibi.[/QUOTE]
hay allah cezanı vermesin emi gökhan... fırıl fırıl dönüyorsun...boks..boks.
-
-
[quote=Leblebi;119570]çok pis alacaklar sanki.[/quote]
Pislikle işimiz yok Güzel Kardeşim Temiz Temiz alsınlar alacaklarsa değilmi ama :D Kazancımızda Temiz olsun
-
dün akşamdan yazmıştım. alacakları en fazla yer 44200 dür. orası bile şüpheli. spotda mal cıkıyolar. 2. seasn işc çöker. dikkatli olun. yükselişler short fırsatıdır. bugün 42800 leri bekliyorum. bol kazançlar herkese
-
[quote=jerfin;119581]hay allah cezanı vermesin emi gökhan... fırıl fırıl dönüyorsun...boks..boks.[/quote]
Bak short yazmışım oraya aynı anda yazmışız.Kriz geri geldi.Çünkü ben shortum 900 den.üüüüüü:D:D:D
-
[quote=GOKHANFINDIK;119582]Short 900.[/quote]
avantarını değiştirdiğin için sana teşekkur edeyım gokhan foruma sırtını dönmen çok ayıpdı allahtan jerfin inde dikkanini çekmiş profil resmin varsa olur sırt dekolten iyi degil:..::::
-
alacaklarda nazlanıyorlar.
-
[quote=traderx;119574]1500 puan tersteyken bu kadar rahat olduğuna göre tahminim kaldıracın en fazla 1-2 dir, eğer öyleyse, bence 43000 stop koy ve uzun bekle tekrar üst bandı deneyecez gibi.
ama stop kesin koy, stop bana göre değil diyorsan hemen kapat pozunu bence.[/quote]
43300-43400 altında zararımın ne olduğuna bakmam pozisyonu kapatırım.
kaldıracımsa portföyümün asla tamamıyla oynamıyorum.1/2 1/3 gibi.
rahatlığım, param batarsa o batan paranın tamamı vobdan kazandığım para.
ilk zamanlar iyi kazanıp koyduğum parayı aldım.
stop koymamayı bilmekse işte bunda acemiyim.
ben hep stopu kafamda koymuştum.
vobun okulu olsaydı giderdim.