gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)
Printable View
gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)
[QUOTE=follow;17896]gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)[/QUOTE]
Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D
[QUOTE=follow;17896]gercekten gururluyum HRC yani harac sistemini literaturumuze kazandirdigim icin :):) diger forum sitesinde bu sisteme ilk isim koyan ve insanlara tavsiye eden benim :):)[/QUOTE]
Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D
[QUOTE=sentinus;17897]Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D[/QUOTE]
daha oncede yazdim yemin ederim ky nin 1 ytl lik kazanci bile beni memnun eder bu serefsizlerden ne kadar koparirsak kardir.Ben her ay 3000 goturuyorum zaten .dng.dng
[QUOTE=sentinus;17897]Sayenizde boş vaktimiz boşa gitmiyor Sn. follow. Patenti size ait uygulaması ky'ye.:D[/QUOTE]
daha oncede yazdim yemin ederim ky nin 1 ytl lik kazanci bile beni memnun eder bu serefsizlerden ne kadar koparirsak kardir.Ben her ay 3000 goturuyorum zaten .dng.dng
mesela bugun 150 puanimi almisim.Gerisini buyuk oyuncular dusunsun tirmalasinlar,kudursunlar bir kenara cekildim tekrar firsat bekliyorum.Gordummu affetmem.
mesela bugun 150 puanimi almisim.Gerisini buyuk oyuncular dusunsun tirmalasinlar,kudursunlar bir kenara cekildim tekrar firsat bekliyorum.Gordummu affetmem.
Ilk 5 Dk Açiliş Seansi Aldanmamak Gerek Bilmynlr Için
Ilk 5 Dk Açiliş Seansi Aldanmamak Gerek Bilmynlr Için
46.70’lerden zayif bir açilis yapan vadeli uzlasmanin 46.925’e terfi
etmesinden sonra, avrupaya paralel 47.00 üzerini denedi, bu esnada 3.000 lot
kadar pozisyon kapamasi görüldü, kisa kapayan tarafta efg belirgindi. bu
poz.kapama sonrasi vadelinin fiyati uzlasmanin hafif altina kayarak yataya
geçti. tahtalar yurtdisina relatif zayif seyrediyor, spot açilistaki
artilarini geri verdi ve avrupa’nin %1.0’e yaklasan artisina nazaran zayif
kaldi, garan ve isctr zayif, [B]eregl sov devam ediyor[/B].
simdilik 47.20/47.30 direncini test etmeye gidecek gibi durmuyor.
Ugur Ertürk
Ekinciler Yatirim Menkul Degerler A.S.
46.70’lerden zayif bir açilis yapan vadeli uzlasmanin 46.925’e terfi
etmesinden sonra, avrupaya paralel 47.00 üzerini denedi, bu esnada 3.000 lot
kadar pozisyon kapamasi görüldü, kisa kapayan tarafta efg belirgindi. bu
poz.kapama sonrasi vadelinin fiyati uzlasmanin hafif altina kayarak yataya
geçti. tahtalar yurtdisina relatif zayif seyrediyor, spot açilistaki
artilarini geri verdi ve avrupa’nin %1.0’e yaklasan artisina nazaran zayif
kaldi, garan ve isctr zayif, [B]eregl sov devam ediyor[/B].
simdilik 47.20/47.30 direncini test etmeye gidecek gibi durmuyor.
Ugur Ertürk
Ekinciler Yatirim Menkul Degerler A.S.
[QUOTE=abka;17858]46825 den kısa kapat, uzun aç oldu..vur kaç çok işlem yaptırıyor..[/QUOTE]
şimdilik uzundayım..sat sinyali gelsin acımam..
[QUOTE=abka;17858]46825 den kısa kapat, uzun aç oldu..vur kaç çok işlem yaptırıyor..[/QUOTE]
şimdilik uzundayım..sat sinyali gelsin acımam..
Sn Mbm Short Devam Mi Endeks Güçsüz Görünüyor Hacim Kötü Vob 25 Milyon Alda Ilk 5 5 Dkliklar Al Da şuan 5günlük Aho 46750 Den Alda Efg 9000 Uzun Haziran Tüm Takas Satta üfe Ve Bilanço Gelmedi Yükselişlerin Satiş Olarak Kullanilabileceği Günlerdeyiz Karişik Bi Durm Dax çok çikti Eşlik Etmedi
Sn Mbm Short Devam Mi Endeks Güçsüz Görünüyor Hacim Kötü Vob 25 Milyon Alda Ilk 5 5 Dkliklar Al Da şuan 5günlük Aho 46750 Den Alda Efg 9000 Uzun Haziran Tüm Takas Satta üfe Ve Bilanço Gelmedi Yükselişlerin Satiş Olarak Kullanilabileceği Günlerdeyiz Karişik Bi Durm Dax çok çikti Eşlik Etmedi
sayın follow literatüre kazandırdığınız bu sistemi biraz açabilirminiz
sayın follow literatüre kazandırdığınız bu sistemi biraz açabilirminiz
Goldman Sachs, Wachovia Için Fiyat Hedefini 28 Dolardan 20 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:55)
Goldman Sachs, Washington Mutual Için Fiyat Hedefini 9 Dolardan 6.5 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:30)
Goldman Sachs, Wells Fargo Için Fiyat Hedefini 33 Dolardan 30 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:06)
Bakalim Bilançosu Nasil Fdow Da Shortlayip Kötü Raporlarla Piyasayimi çalkaliyacak Yoksa Iyi Bilançodan önce Düşüşleri Alim Firsati Olarak Kullanmak Için Mi Verdi Bu Değerleri
Goldman Sachs, Wachovia Için Fiyat Hedefini 28 Dolardan 20 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:55)
Goldman Sachs, Washington Mutual Için Fiyat Hedefini 9 Dolardan 6.5 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:30)
Goldman Sachs, Wells Fargo Için Fiyat Hedefini 33 Dolardan 30 Dolara çekti (17/06/2008 - 14:17:06)
Bakalim Bilançosu Nasil Fdow Da Shortlayip Kötü Raporlarla Piyasayimi çalkaliyacak Yoksa Iyi Bilançodan önce Düşüşleri Alim Firsati Olarak Kullanmak Için Mi Verdi Bu Değerleri
garantıdekı dumene bakıyor musunuz:)
dun 4,24 dekı yuklu alıma aldanıp 3,26 dan mallandık, soluksuz 3,14 e kadar verdıler, sımdı de delı gıbı alıyorlar,
allah ıyılıgınızı versın emı:)
garantıdekı dumene bakıyor musunuz:)
dun 4,24 dekı yuklu alıma aldanıp 3,26 dan mallandık, soluksuz 3,14 e kadar verdıler, sımdı de delı gıbı alıyorlar,
allah ıyılıgınızı versın emı:)
[QUOTE=rcp;17908]garantıdekı dumene bakıyor musunuz:)
allah ıyılıgınızı versın emı:)[/QUOTE]garanti gelecegin kagıdı..dün 250 mil. lot işlem oldu(rüchan dahil)...satış var gibi idi..peki onu karşılayan kimdi..ky mi...yok canım...
diplerde hacim patlamasının anlamı ''mal değişimidir''
[QUOTE=rcp;17908]garantıdekı dumene bakıyor musunuz:)
allah ıyılıgınızı versın emı:)[/QUOTE]garanti gelecegin kagıdı..dün 250 mil. lot işlem oldu(rüchan dahil)...satış var gibi idi..peki onu karşılayan kimdi..ky mi...yok canım...
diplerde hacim patlamasının anlamı ''mal değişimidir''
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1440/1252kf4.jpg[/IMG]
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1440/1252kf4.jpg[/IMG]
[QUOTE=detached;17905]sayın follow literatüre kazandırdığınız bu sistemi biraz açabilirminiz[/QUOTE]
2 bolumden olusuyor
1-teknik
2-strateji
teknik bolumu bende sakli kalsin cunku yayildiginda islerligini yitiriyor.
zaten aldigimda veya sattigimda pozisyonumu burada yaziyorum.
strateji bolumune gelince onuda 3 ay once yazmaya basladim piyasa gariplesti
eve kesinlikle pozisyon goturme
gunluk belli bir puana trade et
gunde en fazla 2 veya 3 islem yap
stop loss kesinlikle calistir
ay sonu karini hesabindan cek
sabit kontratla islem yap
bu kadar basit zaten kazancli olmasi basitliginden geliyor.Yalniz uygulamasi inanilmaz zor cunku BU SISTEMDE PIYASA ILE DEGIL EN BASTA KENDINLE MUCADELE EDIYORSUN !
[QUOTE=detached;17905]sayın follow literatüre kazandırdığınız bu sistemi biraz açabilirminiz[/QUOTE]
2 bolumden olusuyor
1-teknik
2-strateji
bu kadar basit zaten kazancli olmasi basitliginden geliyor.Yalniz uygulamasi inanilmaz zor cunku BU SISTEMDE PIYASA ILE DEGIL EN BASTA KENDINLE MUCADELE EDIYORSUN !
[quote=serkanyurttas;17910][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1440/1252kf4.jpg[/IMG][/quote]
DAXA KALDIYSAK NOLURUZ BıLMEM X BANK 50 DKLIKDA ALA GEÇTı
[quote=serkanyurttas;17910][IMG]http://img142.imageshack.us/img142/1440/1252kf4.jpg[/IMG][/quote]
DAXA KALDIYSAK NOLURUZ BıLMEM X BANK 50 DKLIKDA ALA GEÇTı
[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/6639/12523ax5.jpg[/IMG]
[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/6639/12523ax5.jpg[/IMG]
garanti bugün 3.26 yı geçerse vob 47300 leri aşacak gibi görünüyor
garanti bugün 3.26 yı geçerse vob 47300 leri aşacak gibi görünüyor
Efg Hala Aliyor şu Ereğlideki Hisselerimden Satiyimda Biraz Shortlarima Destek Olsun :)
Efg Hala Aliyor şu Ereğlideki Hisselerimden Satiyimda Biraz Shortlarima Destek Olsun :)
[QUOTE=follow;17911]2 bolumden olusuyor
1-teknik
2-strateji
bu kadar basit zaten kazancli olmasi basitliginden geliyor.Yalniz uygulamasi inanilmaz zor cunku BU SISTEMDE PIYASA ILE DEGIL EN BASTA KENDINLE MUCADELE EDIYORSUN ![/QUOTE]
açıklamalarınız için teşekkürler.ama işin teknik tarafını bilmeden psikolojik tarafı tek başına yetersiz kalır herhalde
[QUOTE=follow;17911]2 bolumden olusuyor
1-teknik
2-strateji
bu kadar basit zaten kazancli olmasi basitliginden geliyor.Yalniz uygulamasi inanilmaz zor cunku BU SISTEMDE PIYASA ILE DEGIL EN BASTA KENDINLE MUCADELE EDIYORSUN ![/QUOTE]
açıklamalarınız için teşekkürler.ama işin teknik tarafını bilmeden psikolojik tarafı tek başına yetersiz kalır herhalde
[QUOTE=abka;17909]garanti gelecegin kagıdı..dün 250 mil. lot işlem oldu(rüchan dahil)...satış var gibi idi..peki onu karşılayan kimdi..ky mi...yok canım...
diplerde hacim patlamasının anlamı ''mal değişimidir''[/QUOTE]
sizin garanti hassasıyetınızın farkındayım, ama ben sadece dun tepkı verır dıye aldım, 24 kırılmasaydı bugunku yukselıste hem vob dan hem garantıden kar yazacaktık, sadece vobdan yazdık. kısmet:)
[QUOTE=abka;17909]garanti gelecegin kagıdı..dün 250 mil. lot işlem oldu(rüchan dahil)...satış var gibi idi..peki onu karşılayan kimdi..ky mi...yok canım...
diplerde hacim patlamasının anlamı ''mal değişimidir''[/QUOTE]
sizin garanti hassasıyetınızın farkındayım, ama ben sadece dun tepkı verır dıye aldım, 24 kırılmasaydı bugunku yukselıste hem vob dan hem garantıden kar yazacaktık, sadece vobdan yazdık. kısmet:)