oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5534[/URL]
Printable View
oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5534[/URL]
cümleten iyi akşamlar ...
dow saatliklerde çok bariz uyumsuzluk var.
bakalım çalıştıracak mı:::
[quote=yavuzhan;249298]pala gece poz riski almayana seans içi para vermemeye yemin etmiş bugün..[/quote]
bügün mü sadece kaç gündür bunu yapıyor adamlar yarın gene gaplı açar gene güniçi bi cacık olmaz sonra bekle babam bekle yaz gelsin çarşıya kiraz gelsin bizde yiyelim:..: Oldumu olmadı :D :D :D aman olsa da olur olmasada :D :D
[quote=unlimitted;249343]dow saatliklerde çok bariz uyumsuzluk var.
bakalım çalıştıracak mı:::[/quote]
pozitif mi negatif mi uyumsuzluk?
str işlemleri:
11.15........68.275 giriş...............12.40 67.350 çıkış
14.35........67.650 giriş..............15.35 67.775 çıkış
15.40.......67.650 giriş.............16.35 67.725 çıkış
3 trade de toplam 975 puan kar olmuş...
ema55 ile olan girişlerde çubuk kapanışı değil ema55 i baz aldım...:)çünkü diğer iki wma kesişmiş ve bu ema55 kırılınca giriş yapılmakta..
çıkışlarda ise çubuk kapanışları baz alındı...
[B]SRB:[/B]
[B]67.750 :yü:[/B]
[B]67.450 :dü:[/B]
[B]MTR: :dü:[/B]
[B]2.Direnç : 69.575[/B]
[B]1.Direnç : 68.625[/B]
[B]Pivot : 67.850[/B]
[B]1.Destek : 66.900[/B]
[B]2.Destek : 66.125[/B]
Sarayli Hocam
Str yi en son kullanilan indikator degerleri ve pozisyon acmak kapatmak icin aradiğimiz kosullari tekrar yayinlayabilirseniz cok iyi olur, forumdaşlarca zaman zaman farkli/ eksik yorumlabiliyoruz.
Temel denklem:
[B]Strateji=Sistem+Para Yönetimi+Risk Kontrolü+Disiplin[/B]
idi...
[SIZE=4][COLOR=red][U][B]SUPERTRADER STRATEJİ[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B][U]SİSTEM:[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=magenta]GİRİŞ[/COLOR][/U][/B](kısa pozisyonda işlemler terstir)
-wma6; wma10 u yukarı kesince ema55 te yukarı yönlü ise uzun yap.
-wma6; wma10 u yukarı kesince ema55 aşağı yönlü ise işlem yapma,ta ki fiyat ema55 i yukarı kesince,ema55 seviyesinden uzun yap.
[COLOR=magenta][B][U]ÇIKIŞ:[/U][/B][/COLOR]
-wma ların ters kesişmesi
-sto+boll ile ( sto14,3,3 - boll20,2 )
-destek-dirençlerde
-para yönetimi ile (iyi bir günlük kar olduysa)
-risk kontrolü ile (sistem henüz sinyal vermediği halde , 200-350 puan terse düşüldüyse,stoploss..)
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]PARA YÖNETİMİ:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-tam poz tek seferde açılır,hardstop 200-350 puan olduğundan MC sınırına çok uzağız,sorun yok...
-her trade başında oluşan kar ya da zarara göre kontrat sayısı ayarlanır..
-gece riski alınmaz,geceye mutlaka flat girilir..
-belli süreler sonunda sermayeden ,dışarı çekilir...
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]RİSK KONTROLÜ:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-trader'ın risk algılamasına bağlı olarak 200-350 puanlı stoploss...
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]DİSİPLİN:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-sisteme bağlılık
-sebat
-istikrar içinde büyüme
:):rolleyes:;)
[quote=Kanaatkar;249388]Sarayli Hocam
Str yi en son kullanilan indikator degerleri ve pozisyon acmak kapatmak icin aradiğimiz kosullari tekrar yayinlayabilirseniz cok iyi olur, forumdaşlarca zaman zaman farkli/ eksik yorumlabiliyoruz.[/quote]
Kanaatkar ,
nasıl, yakışıklı oldu mu,STR kullanma talimatı...?:))):p
[quote=saraylı;249394]Kanaatkar ,
nasıl, yakışıklı oldu mu,STR kullanma talimatı...?:))):p[/quote]
Sarayli hocam yaparda yakişikli olmaz mi .brv
Vobun en süper Hocası siz Sistemi STR dir.
Karsiliğini asla odeyemeyeceğim/z emekleriniz icin bir kez daha sonsuz teşekkürler bizi palaya yem olmaktan kurtariyorsun abi.
STR kullanma kulavuzu müthiş olmuş hocam. :) Bizzat para basıp bize dağıtsanız ancak bu kadar olurdu. :..:
[quote=Kanaatkar;249395]Sarayli hocam yaparda yakişikli olmaz mi .brv
Vobun en süper Hocası siz Sistemi STR dir.
Karsiliğini asla odeyemeyeceğim/z emekleriniz icin bir kez daha sonsuz teşekkürler bizi palaya yem olmaktan kurtariyorsun abi.[/quote]
[quote=Strategist;249396]STR kullanma kulavuzu müthiş olmuş hocam. :) Bizzat para basıp bize dağıtsanız ancak bu kadar olurdu. :..:[/quote]
est. yaa...;) rica ederim...
kendi çapımda birşeyler yaptım işte,
bakalım nasıl sonuç verecek?iyi olur inş...:)
STR gercenken cok iyi hem aksama pozisyon yok , hemde mesai 16 30 gibi bitiyor buda cok iyi patrondan hergün bir saat izinli oldugunuzu dusunsenize :)) (gerci ekrani kapatip kalkamayanlardanim) ve en onemlisi karlilık herkesi tatmin edecek gorunuyor hatta sahsim adina beklentimin 2-3 kati diyebilirim.
Saraylı abi kullanım kulavuzunu kestim başucuma koydum,
bu arada kullanım kulavuzunun başlık renglerindeki ayrıntıda sistem gibi çok şık olmuş abi emeğinize sağlık.
[quote=saraylı;249393]Temel denklem:
[B]Strateji=Sistem+Para Yönetimi+Risk Kontrolü+Disiplin[/B]
idi...
[SIZE=4][COLOR=red][U][B]SUPERTRADER STRATEJİ[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B][U]SİSTEM:[/U][/B][/COLOR][/SIZE]
[B][U][COLOR=magenta]GİRİŞ[/COLOR][/U][/B](kısa pozisyonda işlemler terstir)
-wma6; wma10 u yukarı kesince ema55 te yukarı yönlü ise uzun yap.
-wma6; wma10 u yukarı kesince ema55 aşağı yönlü ise işlem yapma,ta ki fiyat ema55 i yukarı kesince,ema55 seviyesinden uzun yap.
[COLOR=magenta][B][U]ÇIKIŞ:[/U][/B][/COLOR]
-wma ların ters kesişmesi
-sto+boll ile ( sto14,3,3 - boll20,2 )
-destek-dirençlerde
-para yönetimi ile (iyi bir günlük kar olduysa)
-risk kontrolü ile (sistem henüz sinyal vermediği halde , 200-350 puan terse düşüldüyse,stoploss..)
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]PARA YÖNETİMİ:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-tam poz tek seferde açılır,hardstop 200-350 puan olduğundan MC sınırına çok uzağız,sorun yok...
-her trade başında oluşan kar ya da zarara göre kontrat sayısı ayarlanır..
-gece riski alınmaz,geceye mutlaka flat girilir..
-belli süreler sonunda sermayeden ,dışarı çekilir...
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]RİSK KONTROLÜ:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-trader'ın risk algılamasına bağlı olarak 200-350 puanlı stoploss...
[B][U][SIZE=3][COLOR=blue]DİSİPLİN:[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
-sisteme bağlılık
-sebat
-istikrar içinde büyüme
:):rolleyes:;)[/quote]
Sayin Sarayli,
Emeginiz ve bizimle paylasiminiz icin cok tesekkurler.
Yaniz yinede kucuk sorum olacak
Benim notlarinda ho 6-10-55 periyodlari icin sto 21.3.3 olarak geciyor. Yukaridaki son update de ise sto 14.3.3 olarak vermissiniz.
sto degerini son defa confirm edebilir misiniz.
Tsk...
sn kosmaz,
Saraylı abinin verdiği STR formülü:
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]forum için verdiğim str periodları şöyle:
wma6
wma10
ema55
boll20,2
sto14,3,3
[/B]
[/FONT][/COLOR]
[quote=kosmaz;249404]Sayin Sarayli,
Emeginiz ve bizimle paylasiminiz icin cok tesekkurler.
Yaniz yinede kucuk sorum olacak
Benim notlarinda ho 6-10-55 periyodlari icin sto 21.3.3 olarak geciyor. Yukaridaki son update de ise sto 14.3.3 olarak vermissiniz.
sto degerini son defa confirm edebilir misiniz.
Tsk...[/quote]
Haklısınız,önceki verdiğim versiyondaki değeri almışım yenisinde de..
çok dikkatlisiniz bravo...:)
ama böyle kalsın ,yani : sto14,3,3
Sayın Saraylı size bir meaj atmıştım bakabildiniz mi acaba ?
Ayrıca şu doların grafiği benim canımı sıkıyor 1,80-2,03 görüyorum ufukta, bu durumda da borsadan bi halt olmaz diye düşünüyorum ve gün sonlarında long olarak beklemeyi hiç sevmiyim :..:
günaydın.Bol kazançlar.
cümleten günaydın ve bol kazanclar
Günaydın hayırlı işler
cümleten bol kazançlar arkadaşlar
günaydın,
açılışla beraber,
srb ,yukarı kırılma veriyor...
mtr ala geçti...
str de ise ema55 67.691 de ve wma lar yukarı kesmiş durumda...
cümleten günaydın ... üçlü sistem ala geçti bendede açılışta ... longladım bakalım .. trade sat sinal istop oalcak ..
Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?
[QUOTE=selçuklu;249430]cümleten günaydın ... üçlü sistem ala geçti bendede açılışta ... longladım bakalım .. trade sat sinal istop oalcak ..[/QUOTE]
üvvv patron benım sıstem ısrarla al vermiyo , dün 575 den sat vermişti üvvv
hueheuh sisteme güvenecem , terste kalacaktır emme napalım saglık olsun..
[QUOTE=Kennym;249433]üvvv patron benım sıstem ısrarla al vermiyo , dün 575 den sat vermişti üvvv
hueheuh sisteme güvenecem , terste kalacaktır emme napalım saglık olsun..[/QUOTE]
zayıflık var gibi patron histemik oalrak ama .. siisteme uyacam bende ..3 ü de al dedi aldım yani .. yapacak bişey yok ... üvvvvv :o:o:D
ben bu günden yukarı manada hiç ümitli değilim nedense ama sistemler alda.
[quote=kertenkele99;249431]Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?[/quote]
Gerekli indikatorler java matrikste var bu anlamda uygulanabilir ancak javada vob verileri real time mi hatirladiğim kadariyla değil gecikmeli veriylede yapilmaz.
istop .. vayyy ... trade sat geçti .. trrendler alda .. vayyyyy
[quote=Kanaatkar;249442]Gerekli indikatorler java matrikste var bu anlamda uygulanabilir ancak javada vob verileri real time mi hatirladiğim kadariyla değil gecikmeli veriylede yapilmaz.[/quote]
Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.
[QUOTE=selçuklu;249439]zayıflık var gibi patron histemik oalrak ama .. siisteme uyacam bende ..3 ü de al dedi aldım yani .. yapacak bişey yok ... üvvvvv :o:o:D[/QUOTE]
sende haklısın patron .. hazır ben de flattım ve sıstem ısrrarla satı bozmayınca sıstemın 500 puan ustunde satayım demıstım.. sıstem 700 puan terst kaldı al vermedı dedım herhalde vardır bı bıldıgı .. nıtekım haklı cıktı...
[quote=kertenkele99;249431]Günaydın,herkese hayırlı günler. Saraylı hocam bu sisteminizi java matriks üzerinde uygulamam mümkünmü?[/quote]
o platformda 2 adet ho koyabiliyosunuz..bizde ise 3 adet var...
ama 2 adet grafik açıp bunu halledersiniz,olur yani..
boll ve sto da var...:)))
[quote=saraylı;249450]o platformda 2 adet ho koyabiliyosunuz..bizde ise 3 adet var...
ama 2 adet grafik açıp bunu halledersiniz,olur yani..
boll ve sto da var...:)))[/quote]
Bende öyle düşündüm dışarıdan ema 55 bakıyorum yönü hakkında wma kesişmelerini ayrı izliyorum. teşekkür ederim.
[quote=kertenkele99;249447]Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.[/quote]
Su an kullandiğim pcde malesef java matriks yok .
[quote=kertenkele99;249453]Bende öyle düşündüm dışarıdan ema 55 bakıyorum yönü hakkında wma kesişmelerini ayrı izliyorum. teşekkür ederim.[/quote]
ema55 i dışardan bakmaya gerek yok,ayrı bir grafik üzerinde parametre d:)))eğiştir bölümüne girip 55 e ayarlaın,işlem tamamdır...
ikinci long denemesi ... trade alda .. trendler açılıştan beri alda ..
[quote=kertenkele99;249447]Real time fakat ema 55 üzerine koyamıyorum öyle bi sorun var. Şuanda sizlerdeki görüntüyü alabilirmiyim zahmet olmazsa.[/quote]
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/2815d4be.bmp[/IMG]
60 dklik sistemimde kullandiğim nalinci keseri son 2 3 haftadir her sistem gibi iyi kazandirdi ve su an artik nalinci keseri zararli sinyallerin baslayabileceği bir sureci işaret ediyor. Bir sureliğine net bir yon cizmeyen bir piyasa olasiliği artiyor.
Yinede daytraderlar icin vur kac firsatlari verecektir. Kanaatimce sistemler tepede aldirip dipe yakin sattiracaği bir surec olur.
Saraylı hocam şuanda wma kesişmemiş, ema yön yukarı olarak.. şuan flat dimi?