5 dakk 15 dakk systems long signalde amma yataya dikat
Printable View
5 dakk 15 dakk systems long signalde amma yataya dikat
flat devam bu geceyede cok buyuk ihtimalle flat girerim
daha riskler sifirlanmadi
[QUOTE=follow;56295]flat devam bu geceyede cok buyuk ihtimalle flat girerim
daha riskler sifirlanmadi[/QUOTE]
seyans sona kadar long devam edceyim haklısın gece flate kalmak gerek amma simdi 5 dakk 15 dakk long signal 37900 kapatcayım longs giderse
8790 dow futur onemli ora kırar bizde longs kazanır seyans sona kadar
eyer 37900 gider seyans sona ben longs realiz ve short olcayım 3/1 malyet amma üstesinde shorts stop ederim
37300 asayasında 5 dakk system gore asaya potans olcak ben ordan stop olur belki short acarm amma seans sona az zaman kalır flat girceyim geceye halen long tutyorum
dow futur 8790 ustesinde yukarya potans olustu amma vob eslik olmuyo
anlasilan bu herifler girtlaga kadar shortta
cok bunaltici seanslar yasariz bu hafta
[QUOTE=follow;56304]anlasilan bu herifler girtlaga kadar shortta
cok bunaltici seanslar yasariz bu hafta[/QUOTE]
ya bizimkilerin bildigi bir sey var yada 5 dk icinde hızlı bir sekilde olayı bitiricekler
[QUOTE=oğuzt;56305]ya bizimkilerin bildigi bir sey var yada 5 dk icinde hızlı bir sekilde olayı bitiricekler[/QUOTE]
ben longs tutyorum seyans sona kadar ky long da mı da cımyor
[QUOTE=hexen;56309]ben longs tutyorum seyans sona kadar ky long da mı da cımyor[/QUOTE]
Sn Followun dedigi gibi By (py) gırtlaga kadar shortta gibi geldi banada
longs stop 37250
geceye flat giriyorum fazla sansimizi zorlamaya gerek yok
dow %5 tepiyor biz %1.5 zor kapatiyoruz
seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)
Geceye flat.
[QUOTE=demir;56314]seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)[/QUOTE]
olacağı o zaten<:..:
Geceye short...
bugunku tepkiyi spotta mal giydirmek icin kullandilar ilk 5 46trilyon mal cikildi
garantinin ikinci seans 2.56 a kadar cikip 2.46 kapamasi isc nin cuma gunku boslugu bile dolduramamasi herseyi ozetliyor
su an icin yarina short girenler avantajli gorunuyor ancak ne olacagi hic belli degil artik
bugun 1.800 puani aldim icim rahat bundan sonra gunluk 300 puana trade olayina devam
cok cok nadir durumlarda geceye poz tasiriz
herkese iyi aksamlar.
[quote=sentinus;56316]Geceye flat.[/quote]
risksiz
[quote=teo;56318]Geceye short...[/quote]
çok riskli
hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.
başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.
bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.
sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.
hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.
bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.
buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.
keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.
burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.
ayrıca buaraya karşılıksız yazan herkesede teşekkürler.
hepinize sevgiler.
[QUOTE=demir;56314]seans saatlerinin uzaması ne gibi fayda sağladı sizce. 20 dakika daha ızdırap çektik o kadar :)[/QUOTE] 09:15-09:30 arası olmasa da 17:10-17:15 arası 15 dakikalık ssitem kullanaların son fiyat çubuğunun diğer tüm çubuklar gibi 15 dklık değil de 10 dakikalık olması derdinden kurtuldu. 15 dklık ssitemler için akşamın 5 dk uzaması iyi oldu.
jelibon farkıyla gidiyorsunuz yani :(
[QUOTE=jelibon;56321]hisse neti takip ettim ama hiç üye olmadım. takip ettim.
başvuru yaptım 2 kere 15-20 günde maile cevap geldi ama ben maili çok kontrol etmem oradada maile cevap vermedim. bu yüzden üye olamadım. benim hatamdır yani.
bende buraya üye oldum, sizlerden çok şeyler öğrendim, umarım benim de faydam olmuştur.
sitede bu aralar çözülemeyecek gibi görünen sorunlar oldu, kaprisli bir insan değilimdir ama kendim yazıp kendimde okumam.
hepinize paylaşımlarınız için teşekkür ederim, bir süre site düzelene kadar yazmayacağım.
bakalım site kendi sorununu kendi çözebilecekmi.
buraya ne ego tatmini için, ne de yönlendirme için tek bir yazı yazmadım, kimseyede sataşmadım. amaçlarımdan ilki tepeden almayın dipten satmayındı. ikincisi ise hem faydalı olmak hem birşeyler öğrenmek.
keşke herkesin anlaşbileceği ortak bir nokta olsa ama olmuyor. bir yere kadar doğaldırda zaten.
burada hem sevinç hem hüzün paylaşıldığına göre buradaki herkesi seviyorum, bir süre takipteyim sadece üzerime birşey düşerse site için yardıma hazırım.
hepinize sevgiler.[/QUOTE]
yazilarinizi takip ediyorum,tavrinizida begeniyorum ,karar tabiki sizindir ancak
bence asil simdi yazma zamanidir oncesinde herkes zaten yaziyordu onemli olan zor zamanlarda sahip cikmaktir
herkes zaten anlasabilseydi forumun manasi kalmazdi
tabiki fikir paylasimini yaparken yanlis yorum yapana satasmamak kucuk dusurmemek gerekir
satasilaninda ana avrat sovmemesi gerekir
4 gun oldu yorum yapmadim bu konuda bizede zamaninda ronaldinho efendi cok satasti tahrik olmadik CUNKU BURADA HERKES KIMIN NE OLDUGUNU BILIYOR
3-5 gun yanlis poz alma ile kimsenin tecrubesinden bilgisinden suphe etmeyiz
ama pireye kizip yorgan yakmakta ayri bir tercih tabiki
Geceye value area dışında olduğu için short girdim , ama sanırım biraz riskli bunun nedeni şu, kapanış, aslında buying tail.
Yani kasıtlı olarak böyle kapatmış olabilirler.
Birde halen Area: developing olması, buranın ucuz fiyat olması aslında mal almak gerektiği kanaati de uyandırmıyor değil.Disturbing olsaydı kesin short diyebilecektim.Fakat market type da down variation olarak uyardı program, bunun nedenide, Initial areanın altına ,fiyatın 0.15 den fazla gitmesi.
Tahta pozisyonlarına bakarsak, Uzun vade short, Kısa vade longta...
Ama value area dışında iken long olmak ta biraz cesaret ister, Sorun bizim kapanmış olmamız, eğer kapalı olmasa idi, shortu , value area içine kadar tutmak gerekecekti.
Buğün sürekli fiyat ve value area beraber düştü,Bu unlikely bir olay, sanki uzun vade bugun dowun yukselecegını tahmin etmiyordu gibi düşündürdü bana.
Neticede geceye kuralı yorumlayarak short girdim...
ben ayrılmıyorum, bir süre yokum. katılım olmayınca tek başıma yorum yapmak garibime gidiyor.
sevgiler.
burdan birşey daha öğrenelim.
daxta tavan varmı?
geçen sert düşüştede -10.50 lerden inmemişti, bugünde takılıyor sanki.
dow futur 8790 üstesinde 9500 potansına girdi bugun yapmasın yarın devam olsun yarn gap olmasın
[QUOTE=hexen;56333]dow futur 8790 üstesinde 9500 potansına girdi bugun yapmasın yarın devam olsun yarn gap olmasın[/QUOTE]
sevgili Hexen
eğer daxta tavan varsa, dax dowu kasıyor Şuan yani 9000 üzeri kapanacağı kesindir.
sevgiler.
Bu hafta ya da vade sonuna kadar 36-40 bandı kırılmadığı müddetçe gün içi 5 dak. periyotta takılmayı düşünüyorum. Eğer sert düşüş bir iii ise şu anda iv içinde olmamız lazım. Muhtemelen bi aşağı bi yukarı olabilir hafta boyunca. Büyük pozisyonlar shortta olduğu için piyasa yukarı naz yapabilir. Ayrıca torbaları doldurmadan yukarı yapmaz bunlar. Vade sonuna yaklaşmamız ayrı bir hikaye. Uzlaşmaya gitmek isterlerse aşağılarda kapatırız vadeyi. Bi de vade sonuna doğru sistemleri felç eder bunlar. Spotta 28.000 hard stopum.
[QUOTE=jelibon;56334]sevgili Hexen
eğer daxta tavan varsa, dax dowu kasıyor Şuan yani 9000 üzeri kapanacağı kesindir.
sevgiler.[/QUOTE]
dow futur bugun 9555 gorer sn jelibon eyer graf calısrsa amma bizim vob 15 dakk 5 dakk gunler hep short signalde kapadı ondan flat ben
dax tavan kapattı sanırım
[QUOTE=hexen;56337]dow futur bugun 9555 gorer sn jelibon eyer graf calısrsa amma bizim vob 15 dakk 5 dakk gunler hep short signalde kapadı ondan flat ben[/QUOTE]
bende o ayrışmadan flat kaldım hayırlısı bakalım.
short yasağının piyasadaki likiditeyi azaltığından bahsetmiştim. gerekli olan yapılması gereken uptick kuralıydı. onunlada 2007 de oynadılar.
short yasağının 1 gün öncesinde başlayan düşüş kaldırılmasıylada dip yapıp bitmiş oldu.
piyasanın düzeniyle asla oynamayacaksın.
10200, 11050, 11750 hedefli yükseliş başlamıştır. dip 7 dakika kalmış dowda kapanış 400 puan üstünde olmuş ve gününde dönüş olmuştur. beklenen gündeve haftadada ralli gelmiştir. yükseliş 2-4 ay kademeli olacaktır. ve asla bir anda olmayacaktır.
süper pymiz maalesef terste kaldı.
hangi hedften döneceğimizi zaman gösterecek.
döndüğümüz zamanda 7000 lere iniş olacaktır.
asla hop diye tepelere gidilmeyecektir. sabırlı bir süreç göreceğiz. hatta cuma dibinin ütündeki bir noktaya geri çekilişte olacaktır. 7200 ler 7500 ler 2 ay hikayedir.
sevgiler.
S&P 500 de kitabi bir trend dönüş formasyonu oluşmuş morning doji star.
[QUOTE=sentinus;56336]Bu hafta ya da vade sonuna kadar 36-40 bandı kırılmadığı müddetçe gün içi 5 dak. periyotta takılmayı düşünüyorum. Eğer sert düşüş bir iii ise şu anda[COLOR="Red"][B] iv[/B][/COLOR] içinde olmamız lazım. Muhtemelen bi aşağı bi yukarı olabilir hafta boyunca. Büyük pozisyonlar shortta olduğu için piyasa yukarı naz yapabilir. Ayrıca torbaları doldurmadan yukarı yapmaz bunlar. Vade sonuna yaklaşmamız ayrı bir hikaye. Uzlaşmaya gitmek isterlerse aşağılarda kapatırız vadeyi. Bi de vade sonuna doğru sistemleri felç eder bunlar. Spotta 28.000 hard stopum.[/QUOTE]
Sizin sayımınızdaki VOB için [COLOR="Blue"][B]iv[/B][/COLOR] hedefi nedir?
[QUOTE=VOBiX;56343]Sizin sayımınızdaki VOB için [COLOR="Blue"][B]iv[/B][/COLOR] hedefi nedir?[/QUOTE]
DJI en içteki iii için (1-10 Ekim düşüşü) yaklaşık 9030. Fazla üstünde kapanış olursa daha büyük çapta düzeltme ilerliyor olabilir o konuda şu noktada bir şey söylemem zor.
amerika
turkcell [B]+%5,78[/B]
tkf [B]+%33,11[/B]
14/10 vob beklentisi;
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/13/5046.bmp[/img][/url]
Sn.mozkan sanırım 50.yazım dolmadığından mesaj gönderemiyorum.mümkünse mail.adresiniz yazarsanız belki yardımcı olabilirim...
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/13/5433.bmp[/img][/url]
biraz renkli ama idare ediniz...