-
[quote=saraylı;400186]ew açısından dün gece verdiğim grafa göre,sonlanan diyagonalin 3.alt dalgası içinde olduğumuzu düşünüyorum..
diyagonalin üst kanalına, [B]77.700 civarı[/B]na kadar gidebilir bu hareket..önümüzdeki hafta..
:)[/quote]
[quote=kulmer;400489]vadelide de yeni TEPE geldi.
sayimsal olarak bişeyler bittimi acep diyorum içimden bu yeni TEPE ile.
Bence bitmiş olmali.
Ama aşaği bir 5 lik gelmeden de sakince oturmali değilmi ?[/quote]
Bugün bende gözüken dirençler:
76.750-77.425
ilkindeyiz,ama kırarsa 77.425 e kadar gider...
yarın bir geri çekilmeden sonra da 77.700 civarını zorlar...:)
-
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img411.yukle.tc/images/7365A.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=vvvv;400414][quote=vvvv;400315]Sn. Kulmer, hissenetteki kulmermisiniz?
[URL="http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=40815&page=208&"][COLOR=#0000ff]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=40815&page=208&[/COLOR][/URL]
bu linkteki u100 ramki nin analiz linkini ekleyebilirmisiniz. Tşkler.[/QUOTE]
Sn Kulmer bu linki paylaştınız mı?
-
mor.....................76.325
kave....................76.100
.boks.
-
sayın hilmi istediğiniz grafik burda.[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1156/turkey21mar12b.jpg[/IMG]
-
[quote=kokohan23;400536]sayın hilmi istediğiniz grafik burda.[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/1156/turkey21mar12b.jpg[/IMG][/quote]
Analizin tamamını, okuyucu yorumlarıyla birlikte, şu linkte bulabilirsiniz:
[URL]http://www.wavetimes.com/elliott-wave-analysis-of-ise-100-or-imkb-100-istanbul-turkey/[/URL]
-
Şimsi gördüm pardon.
İşte o soran Metin de benim.
:)
-
Yahu arkadaşlar kusura bakmayın ama ,açık konuşacağım:
Ben Prechter'ın ew sayımlarına şüpheyle yaklaşırken,bir de şimdi başımıza Allah'ın hintlisinin u100 sayımları mı çıktı?
Ben saydım oldu,şeklindeki bütün sayımları görmezden gelin...
Ben gidip te Nifty 'de sayım yapıyor muyum?
Dow 'da bile yapmıyorum..
Böyle 5 endekste ,10 commodity de ,yarım günde sayım yapıp ta ,bu böyledir diye yayınlarlar bunlar...
Ben ise u30 spot/vadelide 3 ayda yaptığım sayımı ,gerçekleşecek mi diye heyecanla bekliyorum!!
Ve hala da ciddi olarak gerçekleşmeme ihtimali var..:::
Kendi üzerime almayayım ,ama şunu da söylemek gerekir:
Uzmanlık ciddi bir iştir.
:rolleyes:
-
[QUOTE=halojen;400404]B planı... 76750'de bu ilişki biter :D
aynı 76250'ye çarptığında olduğu gibi...[/QUOTE]
teselli ikramiyesi.... üüü
zor dalgalar vesselam...73500 altında şiştik
-
buralardan en iyi ihtimalle düzeltmeye girmesi lazım..74775 altına..
trendi tümden bitirme ihtimali de var.. ancak veri yeterli değil şimdilik bunun kararı için..
-
[URL="http://bit.ly/c25MCx]"][url=http://bit.ly/c25MCx][/URL][img]http://g1204.hizliresim.com/w/3/41zdq.jpg[/img][/url]
Dön diyene kadar trendde otururum dön dediği zaman veririm.
-
Sn. Saraylı,
aynı dalga 10-12 farklı sayılabiliyor.Tşkler.
-
[URL="http://bit.ly/c25MCx]"][url=http://bit.ly/c25MCx][/URL][img]http://g1204.hizliresim.com/w/3/41znk.jpg[/img][/url]
15 liğe göre bende kesin stop yeri 75975 şimdilik
-
[quote=vvvv;400548]Sn. Saraylı,
aynı dalga 10-12 farklı sayılabiliyor.Tşkler.[/quote]
ew de kural ihlali olmadığı müddetçe başta yapılan sayım doğrudur,
bu zaten gerek şarttır dalganın o yönde gelişmesi için,
ama dalganın sonradan o şekilde piyasa tarafından çizilmesi için yeter şart değildir,
sizin sayımınız doğru olabilir,dalga çok farklı çizilebilir...
ama biz ne kadar iyi ew ci olduğumuzu sınamak için dalga saymıyoruz,
gerçek parayla trade etmek için sayıyoruz,en azından ben öyle,
dolayısıyla sayımı başka enstrümanlarla kuvvetlendirmeli..
bunu iyi anlamak gerek..
-
[IMG]http://e1204.hizliresim.com/w/3/420hq.jpg[/IMG]
-
aslında ew falan insanı beklentiye sokuyor sonradan pozisyon değiştirmek çok zor oluyor.daha çok orta vadede işe yarıyor.disiplin açısından tek sisteme sadık kalıp kulağını herşeye tıkamak gerekiyor bence.zaten solotürk o dalgaların büyük kısmını yakalıyor maşallah:)ben bu saatten sonra sadece soltürke göre işlem yapmaya karar verdim.ekran bile seyretmek yok:)sadece metastock refresh tuşuna basacam 15 dkda bir.en kötü ayad 5000 puan bırakıyor geriye doğru analizlerini yapınca.komisyon kaymayı maximumda tuttuğum halde:)
-
Sn. Saraylı,
Bu kural ihlallerini gece yazabilirmisiniz. Tşkler.
-
[quote=kokohan23;400566]aslında ew falan insanı beklentiye sokuyor sonradan pozisyon değiştirmek çok zor oluyor.daha çok orta vadede işe yarıyor.disiplin açısından tek sisteme sadık kalıp kulağını herşeye tıkamak gerekiyor bence.zaten solotürk o dalgaların büyük kısmını yakalıyor maşallah:)ben bu saatten sonra sadece soltürke göre işlem yapmaya karar verdim.ekran bile seyretmek yok:)sadece metastock refresh tuşuna basacam 15 dkda bir.en kötü ayad 5000 puan bırakıyor geriye doğru analizlerini yapınca.komisyon kaymayı maximumda tuttuğum halde:)[/quote]
bir trader için süper bir yaklaşım ,bence ....brv
Solotürk uv de traderı ihya eder...+.
-
hocam böyle bir sistemi karşılıksız olarak bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Allah ne muradınız varsa versin:)
-
[URL]http://www.charles-mace.bigpondhosting.com/[/URL] metastock refresher programını kurdum.artık refresh tuşuna da basmayacam.oh be dünya varmış:)
-
Benimki biraz da merak, fakat işin aslı da şu;
Böyle site site dolaşmasak, Sn Saraylı'yı takip etmeseydik, solotürke nasıl sahip olurduk ?
Yabancı dilim olmadığı için yabancı sitelerden pek yararlanamıyorum, fakat bir göz atmaktan da fayda gelir zarar gelmez...
-
[quote=vvvv;400567]Sn. Saraylı,
Bu kural ihlallerini gece yazabilirmisiniz. Tşkler.[/quote]
akşam symam,şimdi sayarım::..:
3 tane kuralı olan bir yaklaşım ew:
-2.dalga 1.nin tamamını geri alamaz.
-3.dalga 1. ve 5. ile kıyaslandığında en kısa dalga olamaz.
-Bir itkide 4. dalga ,1.dalga bölgesine sarkma yapamaz.
bu 3 kuralı çiğnemeyen tüm sayımlar doğrudur,işte o yüzden birçok sayım çıkıyor,fakat bir tanesi hedefe gidiyor...
işte ben de diyorum ki,kurallara uygun diye sizin sayımınız doğru çıkmak mecburiyetinde değilki...:eek:
baştan doğru sayarsınız ,ama kelalaka bir şekilde tahakkuk edebilir...:(
Bu yüzden ew ,tradingden ziyade ,gelecek olasılıklarıyla ilgili bir metodolojidir..!
-
[quote=kokohan23;400569]hocam böyle bir sistemi karşılıksız olarak bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Allah ne muradınız varsa versin:)[/quote]
Est,ben tşk ederim,
Bütün samimiyetimle söylüyorum,
Solotürk benim şimdiye kadar gelişşltrdiğim en iyi sistemlerden birisi..
:)
-
12 : 32 gün
3 : 31 gün
45 : 31 gün
dalga / gün sayilari öğleden beri sayiyorum bunu
bugün herşey biten bir gün olabilirmi acep???
zamansal olarak ta yarın öğlene sarkan ayrı bir oluşumda var ama.
sankiii...
-
[quote=hilmi;400571]Benimki biraz da merak, fakat işin aslı da şu;
Böyle site site dolaşmasak, Sn Saraylı'yı takip etmeseydik, solotürke nasıl sahip olurduk ?
Yabancı dilim olmadığı için yabancı sitelerden pek yararlanamıyorum, fakat bir göz atmaktan da fayda gelir zarar gelmez...[/quote]
evet sn.saraylı büyük bir şans.ama dünyada birtane var:) ve biz bulduk.solotürk gibi bir sistemi de bizimle paylaştı.artık koltuğuma yaslanıp solotürkle trade etmenin tadını çıkaracam:) şaka maka bir ara fraktal nedir bilmiyordum.internetten buldum.matrikste sistem testerını yaptım getiri eğrisi dümdüzdü.hiç kayıp bile yoktu. o sistem bile sinyal verdiğinde uymuyordum.sonradan verdiği sinyal değişince araştırdım fraktal sistemin ne olduğunu öğrendim.yatırım teknolojileri diye bir siteden 8500 tl ye sistem aldım.ona da uymadım zaten fazla bir işe de yaramıyordu.daha sonra smartrendse üye oldum.erdem beyin sinyalleri ve portföy yönetimiyle para kazandığını görüyordum ama ona da uymuyordum.şimdi ayda 30000 puanlık bir sistem olsa ona bile aramızda uymayacak arkadaşlar var.velhasıl ömrüm sistem aramakla geçti.daha doğrusu ne aradığımı bile bilmiyordum.bu bir hastalık gibi.kontrol edilmesi güç bir dürtü.tabi bu arada çok yüklü meblağlar kaybettim.artık sistem aramaya son verip disiplini elden bırakmadan sadece solotürke göre işlem yapmaya karar verdim.şimdiye kadar hem vaktimi hem paramı hem de sağlığımı kaybettim.şimdi şöyle bir düşünüyorumda keşke hiç borsaya bulaşmasaydım.:) ama bulaştık bir kere..şimdi hatalarımdan ders çıkarıp disiplinle sisteme uyma zamanı.
-
Bir bağımlılık
olarak para piyasaları Vadeli işlemler borsasında (VOB) işlem yapan arkadaşım için geçen hafta, borsanın yükselişe geçmesi tam bir yıkım oldu. Kredi derecelendirme kuruluşu Standart and Poors'un not artırımıyla borsanın bir süreliğine yükselmesini, pek çok kişi sevinçle karşılasa da arkadaşımın yatırımlarının erimesine neden oldu. Çünkü
o, borsanın düşeceği öngörüsüne göre pozisyon almıştı ve beklemediği bir anda tahmin etmediği oranda fırlayan endeks yüzünden son bir yılda kazandıklarının hepsini, anaparasının da önemli bir kısmını silip süpürmüştü. Birkaç gün ortalarda gözükmedi. Moralinin çok bozuk olduğu haberleri geldi. Sonra asık bir suratla ortaya çıktığında ise sakin kalmaya, paniğe kapılmamaya, gidenin para olduğunu düşünmemeye çalışıyordu. Çünkü para olduğunu düşündüğünde çok canı sıkılıyor, daha fazla kaybetme korkusuyla da panik duygusuna kapılıyordu. "Geçmiş olsun, üzülme yine kazanırsın" türü tesellilerime "tabi canım, üzülmüyorum zaten. Sonuçta para gibi değil, birtakım rakamlar olarak bakıyorum olaya" diyerek geçiştiriyordu. Bir tesellisi daha vardı: Pek çok kişi o kadar çok para kaybetmişti ki! Bazıları eksi bakiyeye bile düşmüş, tüm parasını kaybettiği gibi üstüne bir de borçlanmıştı. Birkaç gün sonra ise kendisine çok kızgın olduğunu söyledi: "Her gün risk yönetimi yapmalıydım ama kayıp olunca canım sıkılıyor diye bakmıyordum. Bu yüzden hatalıyım!" Para piyasalarının aktif ve bilinçli bir yatırımcısı olan arkadaşım bir hafta içinde duygudan duyguya sürükleniyor, üzüntü, panik, öfke, kayıp duygusu, kızgınlık, inkar, teselli arayışı, şükretme vb. arasında gidip geliyordu. Üstelik bu defteri kapatıp çıkamıyor, kayıplarının arkasından bir bardak su içip hayatına devam edemiyordu. Pozisyonunu korumanın yollarını arıyor, kayıplarını telafi edip tekrar artıya geçmenin planlarını yapıyordu. Bunu yaparken de öngöremediği yeni bir dalganın gelip elinde kalan parayı da silip süpürmesinden çekiniyordu. Bu haliyle de şu an yerinde olmak istemediğim insanlar listesinin ilk sıralarında geliyor. Yaşadıklarına şahit olmak, duygusal savruluşların içinde bile aklını ve sükunetini korumaya çalışışına seyirci kalmak bile beni yoruyor. Uykuları kaçarken, kaybetmenin acısına her an dayanmaya çalışırken onun yerinde olmanın neye benzediğini hayal bile edemediğimi fark ediyorum. Zaten tam da bu duygusal yorgunluktan korktuğum için borsa/VOB türü piyasalardan her zaman uzak kalmışımdır. Ama bunun ne kadar adrenalin yüklü bir iş olduğu, işlerin iyi gitmesi halinde insanı Nirvana'nın zirvelerinde dolaştırdığını da tahmin etmek zor değil. Zira dalgayı karşısına değil de, arkasına alabildiğinde 100 milyon dolarlar kazanmanın hesaplarını yapıyordu. Bu aşırı iniş çıkışlara dayanmak hatta bunu istemek için belli hormon seviyesi gerektiğini ise yeni öğrendim... Yani borsa brokerlarının, yatırım bankacılarının, fon yöneticilerini genç ve çoğunlukla da erkek olması da tesadüf değilmiş. Atalarının genlerinden gelen 'av heyecanı'nın peşindeler mi bilemem ama bu işlere dayanmanın/ zevk almanın belli bir testosteron seviyesi gerektirdiği saptanmış. Cambridge Üniversitesi sinirbilim ve finans araştırmacısı John Coates (eski bir broker) bir araştırma yapmış. Seans odalarındaki borsacılardan gün içinde değişik saatlerde tükürük örneği alarak bunları incelemiş. Çoğu genç erkekler olan bu insanların sabah saatlerinde testosteron oranlarının da özgüvenlerinin de yüksek olduğunu keşfetmiş. Yaptıkları işlemler kazanç getirdikçe öğleden sonra hormon seviyelerinin iyice arttığını ve kendilerini giderek daha 'yanılmaz' ve 'yenilmez' hissettiklerini fark etmiş. İşte tam bu nokta, borsalarda ve tüm yatırım araçlarında faciaların başladığı nokta sanırım. Çünkü kendine güveni aşırı şişen bu genç adamlar, iyice yükselmiş testosteron seviyelerinin de etkisiyle aşırı risk almaya, sınırlarını zorlamaya başlıyorlar. Tahmin edebileceğiniz gibi aşırı kendine güvenin oluşturduğu balonlar bir noktada patlayıp hisseler düştüğünde de, testosteron seviyeleri normale dönüyor. Coates, 2000'deki İnternet çöküşünü de 2008 emlak krizini de ve hatta son iki aydır yaşanan küresel krizi de hep bu döngüye bağlıyor. Haklı mı kestirmek zor ama çok iyi eğitimli, zeki, yüksek kapasiteli insanların çalıştığı bu sektörün sürekli problem çıkartıyor olmasının ve bıkmadan akıldışı kararlar almasının bir açıklaması olmalıydı elbet. Ve anlaşılıyor ki gerçekten çelik gibi sinirleri, duyguları üzerinde tam kontrollü olanlar dışında hiç kimsenin bu işlere girmemesi gerekiyor. Zaten 2002 yılında davranışsal finans alanındaki çalışmalarıyla Nobel Ekonomi Ödülü alan Daniel Kahneman'a göre zarar etmenin acısı, kâr etmenin hazzından çok daha yüksek. Tıpkı arkadaşımın 'canı sıkıldığı için her gün risk analizi yapmaması yüzünden daha çok para kaybetmesi' gibi... Kahneman'a göre pek çok kişi bu yüzden zarar eden hisseleri zamanında satıp pozisyonlarını kapatamıyor. Bu konuda ilginç başka bir bulgu da Stanford ve Kellogg üniversitelerinden iki kişinin ortak çalışmasından gelmiş: Knutson ve Kuhnen, al-sat kararı veren yatırımcıların beyinlerini taramış. Büyük risk iştahı olanların beyninde 'nucleus accumbens' bölgesinin aktive olduğunu saptamışlar. Yani yiyecek bulduklarında ya da av peşine düştüklerinde hayvanlarda faaliyete geçen bölge. Aynı anda insanların kendisini iyi hissetmesine neden olan dopamin hormonu salgısını da arttığı fark edilmiş. Riske karşı temkinli olanların beyninde ise 'arterior insula' denilen endişe, acı gibi duygular yaşandığında aktive olan kısım faaliyete geçmiş. Burası aynı zamanda kötü bir koku aldığımızda, tehlike sezdiğimizde harekete geçen beyin bölgemiz. Kısacası bazı insanlar risk karşısında heyecan, dinçlik hissederken bir kısım ise riski acı, endişe, yaşamı tehdit eder bir durum olarak yaşıyor. Ve sanırım bu temel fark da, bir insanın kumarbaz karakterli olup olmadığının belirlendiği nokta. Yıllar önce röportaj yaptığım bir kumarhane sahibi, kendinden çok emin bir biçimde bana şöyle demişti: "Sigara, alkol, bilgisayar ne olursa olsun, bana herhangi bir bağımlılığı olan birini getir ondan altı ayda kumarbaz yaratamazsam kafamı keserim!" Sanırım bu gidişle "bağımlılıklar listesine" borsa ve para piyasalarını da eklemek gerekecek...(işte insan ekinde burçak güvenin yazısı...okuyunca beni anlatıyor sandım.:)
-
kahve bugün 11.30 dan beri 76.100 de yataya girdi...
aynı..
-
dün tüm satişlar karşilanip bu dakikada hurraaa aldilardi.
yurtdişi kapanişi da destekledi dünkü alişi, bugün de bu dakikaya kadar gelen tüm satişlar karşilanıyor
-
[quote=kokohan23;400576] Bu aşırı iniş çıkışlara dayanmak hatta bunu istemek için belli hormon seviyesi gerektiğini ise yeni öğrendim... Yani borsa brokerlarının, yatırım bankacılarının, fon yöneticilerini genç ve çoğunlukla da erkek olması da tesadüf değilmiş. Atalarının genlerinden gelen 'av heyecanı'nın peşindeler mi bilemem ama bu işlere dayanmanın/ zevk almanın belli bir testosteron seviyesi gerektirdiği saptanmış. Cambridge Üniversitesi sinirbilim ve finans araştırmacısı John Coates (eski bir broker) bir araştırma yapmış. Seans odalarındaki borsacılardan gün içinde değişik saatlerde tükürük örneği alarak bunları incelemiş. Çoğu genç erkekler olan bu insanların sabah saatlerinde testosteron oranlarının da özgüvenlerinin de yüksek olduğunu keşfetmiş. Yaptıkları işlemler kazanç getirdikçe öğleden sonra hormon seviyelerinin iyice arttığını ve kendilerini giderek daha 'yanılmaz' ve 'yenilmez' hissettiklerini fark etmiş. İşte tam bu nokta, borsalarda ve tüm yatırım araçlarında faciaların başladığı nokta sanırım. Çünkü kendine güveni aşırı şişen bu genç adamlar, iyice yükselmiş testosteron seviyelerinin de etkisiyle aşırı risk almaya, sınırlarını zorlamaya başlıyorlar. Tahmin edebileceğiniz gibi[B] aşırı kendine güvenin oluşturduğu balonlar bir noktada patlayıp hisseler düştüğünde de, testosteron seviyeleri normale dönüyor[/B]..:)[/quote]
kokohan güzelmiş valla yazı...;)
neyse hisseler düşüyo da, bunların testosteronları normale dönüyo,.....::::D:D
zaten doğada denge vardır hep..:..:
-
Bu yazıya benzer yazı daha önceleri okumuştum kokohan
Evet borsa önceleri yatırım aracı görüpde sonra kaybettiğini geri alamaya çalışanlar için kumara döner, kumar değilse bile öyle bir hal alırki kumarbaz olur adam, kaybolan eşşeğini bulmaya çalışır ama bulamaz, saklarlar ondan eşşeği:) arar durur:..::..:
özelliklede vob da pozisyon alanların çoğu için.
-
[QUOTE=kokohan23;400575]evet sn.saraylı büyük bir şans.ama dünyada birtane var:) ve biz bulduk.solotürk gibi bir sistemi de bizimle paylaştı.artık koltuğuma yaslanıp solotürkle trade etmenin tadını çıkaracam:) şaka maka bir ara fraktal nedir bilmiyordum.internetten buldum.matrikste sistem testerını yaptım getiri eğrisi dümdüzdü.hiç kayıp bile yoktu. o sistem bile sinyal verdiğinde uymuyordum.sonradan verdiği sinyal değişince araştırdım fraktal sistemin ne olduğunu öğrendim.yatırım teknolojileri diye bir siteden 8500 tl ye sistem aldım.ona da uymadım zaten fazla bir işe de yaramıyordu.daha sonra smartrendse üye oldum.erdem beyin sinyalleri ve portföy yönetimiyle para kazandığını görüyordum ama ona da uymuyordum.şimdi ayda 30000 puanlık bir sistem olsa ona bile aramızda uymayacak arkadaşlar var.velhasıl ömrüm sistem aramakla geçti.daha doğrusu ne aradığımı bile bilmiyordum.bu bir hastalık gibi.kontrol edilmesi güç bir dürtü.tabi bu arada çok yüklü meblağlar kaybettim.artık sistem aramaya son verip disiplini elden bırakmadan sadece solotürke göre işlem yapmaya karar verdim.şimdiye kadar hem vaktimi hem paramı hem de sağlığımı kaybettim.şimdi şöyle bir düşünüyorumda keşke hiç borsaya bulaşmasaydım.:) ama bulaştık bir kere..şimdi hatalarımdan ders çıkarıp disiplinle sisteme uyma zamanı.[/QUOTE]
Geriye dönük ciddi bir çalışma yapmadım, basit incelemem de solotürkünde zarar ettirdiği dönemleri gördüm...
Solotürk güzel bir sistem fakat herzaman kazandıracak diye bir kural yoktur...
Her işte zarar etmek mümkün, her işte para kazanmakta mümkün...
-
belki bir ihtimal yarın sabah açılışta tekrar 76750'ye atak yapabilir.. onun dışında gevşeme hareketi başladı gibi...
-
[quote=hilmi;400584]Geriye dönük ciddi bir çalışma yapmadım, basit incelemem de solotürkünde zarar ettirdiği dönemleri gördüm...
Solotürk güzel bir sistem fakat herzaman kazandıracak diye bir kural yoktur...
Her işte zarar etmek mümkün, her işte para kazanmakta mümkün...[/quote]
Ben 1 yıl geriye gittim,teker teker hesapladım..
kaybettirdiği bir ay yok..:)))
-
Kendi adıma XU100 63 000 altında saatlik kapanış yapmadan kısa pozisyon almam, uzun aç kapa şimdilik, beklentim 65 000...
-
-
Bernanke Amce konuşcek akşama ...
Bir de FED tutanakları açiklancek.
Dalgali bir ABD piyasası görecez sanırım.
-
O değilde sanki Ülkemiz zorla savaşa sürükleniyor adım adım
GÜney sınırında tanıdıklarımda sınıra yığınak yapıldığını söylüyorlar ama içerde hiç haberi yapılmıyor nedense? acaip işkilleniyorum yahu diyorum ne varsa altına falanmı yüklensem, garantili başka ne var? ne yaparız böyle bir durumda?
[COLOR="Red"][SIZE="5"][B]Suriye: 'Türkiye'nin yaptığı savaş ilanıdır'[/B][/SIZE][/COLOR]
[B]Suriye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Beşar Caferi, İstanbul'da düzenlenen "Suriye Halkının Dostları" toplantısını sert dille eleştirdi.
[/B]
Caferi, "Türkiye'nin komşu bir ülkenin egemenliğini ihlal etme amaçlı bir toplantıya ev sahipliği yaptığını ve bunun savaş ilanı sayılacağını" söyledi.
[URL="http://haber.mynet.com/suriye-turkiyenin-yaptigi-savas-ilanidir-623706-dunya/"]http://haber.mynet.com/suriye-turkiyenin-yaptigi-savas-ilanidir-623706-dunya/[/URL]
-
[IMG]http://b1204.hizliresim.com/w/3/425h9.jpg[/IMG]
şimdilik düzeltme gibi ... ancak B tepesinden sonra fikir değiştirebilir...
-
Günaydın long diyene kadar shorta devam şimdilik
-