-
Bir gün akşama kadar dsı ile kapıştım ben ben 500 600 giriyorum.O zaman fazla derin değildi.Ben veriyorum dsı karşılıyor ben alıyorum dsı satıyor.Akşama kadar böyle oldu.Hatta dikkat çekmiş çok herkes bana soruyor napıyorsun dsı ile diyor.Dedim ne zaman versem o çıkıyor.Ben de önceden 600 adet ile dönerkern manyak hareketler yapıyordum.Ama piyasada o zaman fazla büyük emirler yoktu.Bir gün de hiç unutmuyorum öğle arası idi 5 kademe çaktım vobu.Resmini çekmiştim.Ama öbür laptopta kaldı.5 kademe 35 sıra civarı birşeydi derinlikte.O hareketler ile tanıdılar zaten beni.Ondan sonra zaten aracı kurumu arayıp teradaki kim diye sormaya başlamışlar.Hatta bize gelsin çalışsın demişler.
-
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119660]Buraya yazıyorum bir gün bu vobaşı dava edecem güçlü bir avukat ile kıyacam paraya.Tazminat kazanacam.Bu adamları biraz yola getirmek lazım.Çok başı boşlar.Piyasadan kopuklar çalışanlar.Ceza olayını abarttılar iyice.Herşeyden para alma yoluna gidiyorlar.Bunlara biraz ses çıkartmıyor yatırımcılar şımardılar.[/QUOTE]
afedersin ama neden dolayı sana bu kadar ceza kesiyorlar
emir iyileştirmeyemi ceza var
yoksa başka bir durummu söz konusu
biraz açarsan seviniirim
hakkını arayan vede aramak isteyen insanlarıda ayrıca severim vede takdir ederim
-
pasta yeniden artılanmaya başladı...2300 artı oldu..43500 e 1954 lot yazmslar..masalah
-
Short devam... Şükür bugün kaza atlatmadık Ataşehirde :)
-
[quote=chn69;119675]afedersin ama neden dolayı sana bu kadar ceza kesiyorlar
emir iyileştirmeyemi ceza var
yoksa başka bir durummu söz konusu
biraz açarsan seviniirim
hakkını arayan vede aramak isteyen insanlarıda ayrıca severim vede takdir ederim[/quote]
Ben zaten hakkımı aramasam aracı kurumlarla kavga etmesem bugün kimse burada 0.7 8 tl komisyonla çalışamazdı.Hak aramak lazım.Bana ceza kesiyorlar çünkü 300 adet param varsa 301 giriyorum pasifte kalana alıcı yada satıcı geliyor.O 1 adet fazla girmem yüzünden bütün pasifte kalan kısım iptal ediliyor.Ondan ceza geliyor ve hem poz alamamış oluyorum istediğim kadar.Hem de bu ceza komisyonumun iki katından bile fazla.Bu da koyuyor.Ayda 2000 4000 işlem fazla yapmış gibi komisyon ödemiş oluyorum.Önceden sankoda iken sanko 1000 tl ödüyordu benim için her ay.Teraya da ödettim bir ara.Ama terada limit de demekki ödemiyor.Ödeyin diye de zorlayamam.Komisyon makul.Geçen ay vobta 600 milyon tl hacmim var.Vobun yüzde 2si eder ortalama.İyi para versek bile geçemiyor bazen sözümüz.Aslında çingenelik yaparım sözüm geçer de.Ben teraya geçen sene geçtim.Sadece 17000 liralık arabamı satıp en son 8000 liram kalmıştı.Teranın işlem platformu ve onların yardımları ile 1 sene de 4 tane anahtar almışım iyi birşey bu.O yüzden ben teraya değil de vobaşa kızıyorum.Çok cıvıttılar.onbinde 1di aldıkları ceza.Şimdi 2 katına çıktı.Yani 950 lira keseceklerken benden 1900 lira kestiler.İşi iyice cıvığı çıktı.Dur demek lazım.Herşey para oldu.İlk başta piyasa gelişmesi içindi.Şimdi para içinler.Getirdiler yeterince insan ve para basıyorlar artık.Bence vob devlet şirketi olmalı.Böyle istediklerini yaparlar.Bir de dedim 400 lira yapın teminatları.İlla beklediler biz 45000 olalım diye.Boşuna boşuna kendileri kaybetti.30000de iken vobaşın çok büyük zararı var az işlem dönülmesinden.
-
Bu piyasa böyle gitsin, sn kayahan 2 güne kalmaz tekrar gözükür buralarda :)
-
[quote=enorton;119677]Short devam... Şükür bugün kaza atlatmadık Ataşehirde :)[/quote]
Ozaman dip yaptı kötü şeyler?Kötü şeylerin sat vermesi lazım.Optimistic olman lazım artık.Bende de portföy bugün dip yapıp dönmeli yukarı.Limitlerime yaklaştım yine.Her zaman dönüyor buradan.
-
yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...
-
[QUOTE=SEYYAH;119681]yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...[/QUOTE]
[url]http://www.imeem.com/lenlen1987/music/UHatHZxF/rod-stewart-i-dont-want-to-talk-about-it/?rel=1[/url]
müzik iyi geleyor..
-
[quote=SEYYAH;119681]yafu ne uyuz gün hasta ettiler yine...[/quote]
Bugün de eksik bir şey buldunuz herhalde?.brv:D
-
gökhan benimde bazen fazla emir girdiğimde kendiliğinden emir siliniyor
aynı şey benimde başıma geliyor o zaman desene
geçmişe dönük hesapları bende kontrol edeyim bi ara o zaman