günaydın..
bol kazançlar...
Printable View
günaydın..
bol kazançlar...
aralık vade fiyat 625 olunca alda kalii, 600 görürse sat çıki..du bakalım bar nasıl kapanacak
günaydın..
bol kazançlar...
Günaydın arkadaşlar,
Yarın tatil mi? Kontratın son gününün bugün olduğunu okudum biryerde, aslı var mı?
Aralık vade 89575 görecek sanki ama tutar mı bilmem..Tutmazsa tepeyi onaylar orta vadeli...
[quote=thracian;302965]Günaydın arkadaşlar,
Yarın tatil mi? Kontratın son gününün bugün olduğunu okudum biryerde, aslı var mı?[/quote]
Bugün vade sonu..Ekim vade bitecek.Yarın Aralık vadeye geçecez,yarım gün işlem görecek... Böyle garip birşey olacak işte yamulmuyorsam...
[URL]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/Announcements/26Ekim2010-174.pdf[/URL]
[quote=Astatin;302963]aralık vade fiyat 625 olunca alda kalii, 600 görürse sat çıki..du bakalım bar nasıl kapanacak[/quote]
açılıştaki sinyal ne kadar sağlıklı ki :(
[quote=Sekube;302966]Aralık vade 89575 görecek sanki ama tutar mı bilmem..Tutmazsa tepeyi onaylar orta vadeli...[/quote]
Bu obiş niye çalışmıyor,karakeçili kardeş...
[quote=a.kaya;302974]açılıştaki sinyal ne kadar sağlıklı ki :([/quote]
manya bir gapla gelmediği sürece diğerlerindne çok farkı yok bence..az önce isteteskopla galbini dinnedim sağlam duruyodu.ç..ama zataen alda kaldı aralık vade...
[quote=EMEKDAR;302977]Bu obiş niye çalışmıyor,karakeçili kardeş...[/quote]
Obiş ne yahu..
Karakeçili deyince soyum karakeçililere dayanıyormuş, keçi denk gelmiş...:)
[quote=astatin;302982]manya bir gapla gelmediği sürece diğerlerindne çok farkı yok bence..az önce isteteskopla galbini dinnedim sağlam duruyodu.ç..ama zataen alda kaldı aralık vade...[/quote]
9:30 barı 600 de kapandı onaylaması lazım değilmi 600 de sat geliyo diyodun 625 de gidiyo :..:
PARDON 625 miş senin sistem palanın eline geçmiş olmasın tam 25 puan kala sinyali iptal etmek için 625 kapamıştır 1 kont ile :)
[quote=a.kaya;302986]9:30 barı 600 de kapandı onaylaması lazım değilmi 600 de sat geliyo diyodun 625 de gidiyo :..:[/quote]
eüzü..100 kere dedim aam 1 kere daha diyeyim...içinde volume yada volatility geçen formüller varsa, 500 de bile geçisi sat veren bir sistem bar kapanışında 300 den bile sat vermemiş olabilir..neden vol ve vlt de değişiyor çünü...tersi de doğru..eüzü...açın gidabına, şu indiklerin açık formüllerine bakın gardaşım ya..dilimde tüy bitti..eüzü.dng