dow futur 9555 olarsa biz acılcaken yarn short fırsat olcak acılsta
Printable View
dow futur 9555 olarsa biz acılcaken yarn short fırsat olcak acılsta
bu film o kadar kısa metrajlı olmaz sn.hexen.
Artık %5 ler %10 lar hiç bir şey ifade etmemeye başladı bende,Sizde de öylemi,Eski günleri özlüyorum, Dow bu gece + 0.84 kapattı , yarın ne olacak yatamıyorum,sabahlıyacağım sözlerini....
[quote=teo;56361]Artık %5 ler %10 lar hiç bir şey ifade etmemeye başladı bende,Sizde de öylemi,Eski günleri özlüyorum, Dow bu gece + 0.84 kapattı , yarın ne olacak yatamıyorum,sabahlıyacağım sözlerini....[/quote]
SEBEBİ fiyatların cari seviyesidir, uzlaşma 36,750 % 15 koysan ister üstten ister alttan en kötü 5,500 puan alırsın yada verirsin, bu marjlara yani %15 lere 70 binlerde yakalansak yada yakalasak .lelele
[QUOTE=hexen;56359]dow futur 9555 olarsa biz acılcaken yarn short fırsat olcak acılsta[/QUOTE]
Katılıyorum. Fakat 9555 aynı zamanda short için stop seviyesi olmalı.(stop için +5,+10 yukarısı belki)
[QUOTE=sentinus;56363]Katılıyorum. Fakat 9555 aynı zamanda short için stop seviyesi olmalı.(stop için +5,+10 yukarısı belki)[/QUOTE]
yarın panic acılma olarsa vob tam short fırsat amma.. biz acılcaken 9350 olarsa dow futur bız acıken 9555 e gidene kadar short icün bekleriz sv sentinus
Sn. Hexene katılıyorum yarın dibine kadar shortlama günü stoplara uyulmak şartıyla.
[QUOTE=hexen;56364]yarın panic acılma olarsa vob tam short fırsat amma.. biz acılcaken 9350 olarsa dow futur bız acıken 9555 e gidene kadar short icün bekleriz sv sentinus[/QUOTE]
yarın yukarı gap olursa açılışta, bugune benzer bir seans ızlerız, aynen asagı basarlar...
Bugun FS&P %7 de oldugunda halen asağı basanlar, Yarın acılısta eksıyı gorunce hıc acımazlar bu sefer...
KOntrat vade suresı azaldı, Sorun bu gıbı gozukuyor....
[QUOTE=hexen;56364]yarın panic acılma olarsa vob tam short fırsat amma.. biz acılcaken 9350 olarsa dow futur bız acıken 9555 e gidene kadar short icün bekleriz sv sentinus[/QUOTE]
Olsun oradan da shortlanır kademeli.
simdi ihtimals
yarın biz acarken dow fut 9555 yeresinde olarsa biz 38500..600 lerde acar. ole olarsa short kesin yapcayım.
eyer 38500.600 yeresi üstesine kırar ozman ben shorts stop edrm
[QUOTE=teo;56366]yarın yukarı gap olursa açılışta, bugune benzer bir seans ızlerız, aynen asagı basarlar...
Bugun FS&P% 7 de oldugunda halen asağı basanlar, Yarın acılısta eksıyı gorunce hıc acımazlar bu sefer...
KOntrat vade suresı azaldı, Sorun bu gıbı gozukuyor....[/QUOTE]
Katılıyorum. Fazla gap olacağını sanmıyorum. Spotta önceki tepkide geçilemeyen 39-40 arası açılşta ya da gün içi denenebilir kıracakmış gibi yaparlar. Sonrası bugünün kopyası olur dediğiniz gibi. Vade sonu kimse hamallık yapmaz babalar zaten shorttalar. Ondan sonra da burası bir daha iflah olmaz vade sonuna kadar.
he he..boks.
sn hexen 8790 üstünde 9555 hedefiniz gerçekleşmek üzere sizi tebrik ederim yazılarınızın devamını dilerim +.
[QUOTE=hexen;56368]simdi ihtimals
yarın biz acarken dow fut 9555 yeresinde olarsa biz 38500..600 lerde acar. ole olarsa short kesin yapcayım.
eyer 38500.600 yeresi üstesine kırar ozman ben shorts stop edrm[/QUOTE]
Sn. Hexen siz bu gece FDJI stopları hazırlayın ne olur ne olmaz belki sabaha kalmaz bu iş.:)))
beyler! dow %12 prime gidiyor..biz kapatırken %4 idi..hala shortun iyi oldugunu söylüyorsanız helal olsun..nıkkeı zaten %15 yapar...
adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.
[QUOTE=jelibon;56373]he he..boks.[/QUOTE]
Ralliyi önceden söyleyen tek kişi olarak sizi tebrik ederim Sn. Jelibon başarılar. Jelibon farkıyla...
jelibon cidden tebrikler!.helal olsun..cuma-salı arası ralli diyordun.aynen oldu..hedef neresi olur acep..
[QUOTE=sentinus;56378]Ralliyi önceden söyleyen tek kişi olarak sizi tebrik ederim Sn. Jelibon başarılar. Jelibon farkıyla...[/QUOTE]
sizde saolun.
[QUOTE=jelibon;56377]adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.[/QUOTE]
evt ozelikle tüm peryots short signalde kapadı traders korktu long icun amma kısmet jelibon belki dow fut bugun 9555 olcek sora vob acılısa direncten realiz etmis olcak biz notr acceyz ? kısmet
tkf nin durumu ne acaba..
benim üzülmem dow fut 8790 direnc üstesinde halde biz satıs yedik ve short signal oldu systems . dow direnc ustesinde bizde 37900 gideriz sandım ben amma olmadı
[QUOTE=abka;56379]jelibon cidden tebrikler!.helal olsun..cuma-salı arası ralli diyordun.aynen oldu..hedef neresi olur acep..[/QUOTE]
saolun , teşekkür.
bizede bugün ne yaptıklarını anlamak mümkün değil, bugün korkan ky bu kesin. öbürüde shortta işine gelmedi. ky yine yerdi bunlarıda inanç yoktu.
[QUOTE=teo;56384]short sinyal gelince short girmiyormuyduk, ben neyi kaçırdım acaba,
Başka bir kural daha mı var,
Short geldi ama hımm..düşünelim eğer olursa yap.
Long geldi ama hımmm. düşünelim eğer olursa yap.
Kural neydi, sinyale uymamak için Sayın Hexen :) hehehe[/QUOTE]
ben cuma long signalle longtum 37600 longs realiz etim bugun amma sora terkak 37300 long yaptım seyans sona 37900 realiz and short yapcatım buryada yasdım amma longs stop ettirtiler 37300 asayasında short signalle ..signal seyans sonu oldu icun bende flat oldum sv teo amma dow fut 8790 direnc ustesinde 9555 hedef dolayı ben long yatcaktım sozde
dow haftalık direnç 9578.
kanımca bügün ''çok düşmeyen piyasa ,fazla yükselmez'' intibası verildi..yarın farklı olabilir..
[QUOTE=abka;56376]beyler! dow %12 prime gidiyor..biz kapatırken %4 idi..hala shortun iyi oldugunu söylüyorsanız helal olsun..nıkkeı zaten %15 yapar...[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;56377]adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.[/QUOTE]
Sn abka haklısınız, biz kapanırken %4 yukarda olan dow %11 yapmış herkes kısalar şanslı diyor anlamadım vallahi :confused: Anlaşılan burayı AYI lar basmış :) Cumadan beri longum maliyet 36 civarı, bugün resmen pislik yaptılar. Bakalım yarın ne olacak??
Sn. Jelibon sizi canı yürekten tebrik ederim, yazılarınızı merakla bekliyoruz. Forumdan ayrılmanız forum kalitemizi önemli ölçüde azaltır diye düşünüyorum.
Saygılar...
[QUOTE=teo;56392]Yanlıs anladınız Sayın Hexen sız ne yaptınız dıye sormadım, yanı sunu anlamaya calısıyorum, sınyale uyup uymamayı neye gore karar verıyorsunuz, bır kuralı varmı,
Yanı soylemı dusundunuz, Bızde sat var ama Dow artı, ben flat kalayım mantıgıylamı flat kaldınız, bunu anlamaya calısıyorum...[/QUOTE]
evt dow 8790 direnc üstesinde oldu icün 9555 potans tan ben short signale uymadm flat kaldm sv teo
[QUOTE=hexen;56394]evt dow 8790 direnc üstesinde oldu icün 9555 potans tan ben short signale uymadm flat kaldm sv teo[/QUOTE]
Bugün longtan olan sistem yoktur sanırım, ben de sistemime uymadım. Nedeni sadece içgüdüsel...
[QUOTE=jelibon;56388]bizede bugün ne yaptıklarını anlamak mümkün değil, bugün korkan ky bu kesin. öbürüde shortta işine gelmedi. ky yine yerdi bunlarıda inanç yoktu.[/QUOTE]
Opus 9000 küsür YTL'yi akşam yemeğinde Paris lokantalarından birinde kırmızı Bordeaux şarabını yudumlayarak yemiştir belki.
[QUOTE=enorton;56393]Sn abka haklısınız, biz kapanırken %4 yukarda olan dow %11 yapmış herkes kısalar şanslı diyor anlamadım vallahi :confused: Anlaşılan burayı AYI lar basmış :) Cumadan beri longum maliyet 36 civarı, bugün resmen pislik yaptılar. Bakalım yarın ne olacak??
Sn. Jelibon sizi canı yürekten tebrik ederim, yazılarınızı merakla bekliyoruz. Forumdan ayrılmanız forum kalitemizi önemli ölçüde azaltır diye düşünüyorum.
Saygılar...[/QUOTE]
Saolun Sayın Enerton,
benim akşamüstü yazdığım birisine kızdığımdan veya o tip bir sebepten değil, bugün bir baktım bir ben bir Sayın Hexen, birde Sayın Follow yazıyoruz. yani hem yazıp hem okuyor gibi bir durum. baktımki sonradan katılım arttı yazmaya devam edeceğim.
sevgiler.
kriz niye çıkar ? dev şirketler ve yöneticiler karlarını yaparlar(hırsla)..ama terse düşünce zararı halka kakalamak için piyasaları sopa olarak kullanırlar...eee zaten neredeyse tüm zararlarına artık devletler kefil.(dünkü AB üyeleri devletlerinin kararlarının özeti bu)..mesela almanya 400 milyar euro kefil.. vaybe...dow en dibinden 1600 puan yukarda.%20 yani..ama bakarsın biz şuradan dönecek deriz..ama bu adamlar fezaya kadarda götürebilirler...
Bir yanlış anlaşılma olabilir. Yarın shortlamak iyi olabilir dedim shortlar şanslı demedim shortlar şanslı olur mu %15 Almanya yükselmişken daha bunun Asyası Pasifiği var. Adam gibi gap yapmadan yükseltirlerse oyunu düzgün oynarlarsa sabah longlarım sat sinyali gelene kadar da tutarım.Yok her zamanki ali cengiz oyunlarını oynarlarsa kusura bakmasınlar gördüğüm yerde basarım shortu.9555 +10 FDJI stop.
Neredeyse tüm kısa vadeli sistemler sat verdi.suçlu aramaya gerek yok tek suçlu sistemler.Duygusal davranıp dow daha abartılı artar deyip long yapanlar kazandı.sabaha ne sürprizler çıkar.
yen paritesinin tepkisiz kalmasını aklım almıyor. 103.5 kırılması lazımdı hemde hiç zorlanmadan. shortcu tesellisi :)
Dow o biçim oldu yine . Yarın büyük ihtimalle 39150--39800 dirençler test edilir .Dow un bu şovundan sonra bizde de dirençler kolay kırılıp hesap dışına taşılabilir de . Geceleri ciddi poz taşımıyorum (yine de 1-2 sembolik bazen) . Bugünkü kapanışımız dowun bu rallisi hakkında zerre ipucu vermedi . Marjlar çok büyüdü ve kontratlar çok kolay yakılıp kül edililyor . Hatta kontrat yakmak üzerine kurmuşlar tezgahı adeta . Seans içleri de fazla birşey bırakmıyorlar açılışta marjın çoğu yapılıyor. Yine de güzel günlerin de geleceği umuduyla ve fazla ellerine düşmeden , kar etmek ilk hedef olarak sisteme girip çıkmak en doğrusu gibi geliyor bana bu günlerde . Bakınız bir an önce haklı olan çok kısa bir an sonra terste ve haksız çıkmakta . Bazı arkadaşlar bu yükselişi geçen haftadan öngörmüştü . Umarım kontratlarını koruyabilmiş ve yükselişin meyvelerini yiyorlardır fakat bir de kontratlarını muhafaza edecek ek nakiti olmayanlar ve umudunu yitirenler ...
Borsada , birden çok para kazanmak isteyen , elindekinden de olurmuş , fakat azar azar kazanmayı bilen sürekli kazanırmış ve ancak o şekilde büyüyebilirmiş . Eski bir borsacının tavisyesi bana , paylaşmak istedim .. bol şans
Vixin 30 üzerinde olduğu hiçbir durumda geceye pozisyon taşınmamalıdır.
bunu burada defalarca yazdım maazallah adam bir gecede biter.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;56398]Saolun Sayın Enerton,
benim akşamüstü yazdığım birisine kızdığımdan veya o tip bir sebepten değil, bugün bir baktım bir ben bir Sayın Hexen, birde Sayın Follow yazıyoruz. yani hem yazıp hem okuyor gibi bir durum. baktımki sonradan katılım arttı yazmaya devam edeceğim.
sevgiler.[/QUOTE]
Haklısnız sn jelibon, bugün birara ben de girdim siteye kimselere yoktu, sağolsunlar sadece sn follow ve sn hexen bişeyler yazmışlar. Umarım en kısa sürede kavgasız stressiz günlere döneriz. Bu dönemleri batmadan atlatırsak eminim ki bugünlerden elde edilcek tecrübeyle çok daha başarılı olabiliriz.
Sn. teo nun dediği gibi bundan daha 1-2 ay öncesine kadar dow %2 oynasa burada sabaha kadar gap tartışmaları olurdu, dow %11 yükselmiş şaka gibi... :D
[QUOTE=jelibon;56406]Vixin 30 üzerinde olduğu hiçbir durumda geceye pozisyon taşınmamalıdır.
bunu burada defalarca yazdım maazallah adam bir gecede biter.
sevgiler.[/QUOTE]
kendin üzme flat girdn doru yaptın sv jelibon yarn hersey olbilir biz yurt dıslar gibi dusmedik ondan tepki fazla katılmyorzz sonuc cıkardm ben .. dow futur sabah kadar dayanır ozman max 38550 gorer belki ordan shorts basarz asaya
amma eyer dow futur yarın 9540 üstesinde olar bizde 38600 üstesinde olarsak shorts stop etmek lazım