altın yamuldu resmen... çökerttiler ... 64500 seviyelerinden 1 haftada 60000 e indirdiler.. mm fırsat kollamak lazım :) tikkatli olmak lazım...
Printable View
altın yamuldu resmen... çökerttiler ... 64500 seviyelerinden 1 haftada 60000 e indirdiler.. mm fırsat kollamak lazım :) tikkatli olmak lazım...
selam geptreydır..ayem flet treydır...teprik ederim yokluğumda kazanan ve kaybeden herkesi..selpatros 1 dklıkdaki ranintriyangıl için tişikkür ederim
Bizimkiler ilk geldiğinde veriyi algılayamadı galiba :D dow veriyle uçarken bizimkiler verdiler aşağıya :D :D
yygd .. istop yazılı .. ama hiç ümidim yok ...
Benim sistemin kafasına odun geçirsen short'lamaz bundan sonra... Geceye de long devam... Short'çuların yüreğine su serpeyim biraz... ::: üvvvv... Neyse ben giderim adım kalır... .uyk
[quote=selçuklu;260908]yygd ... veriyede gısa girecem istop yazılı ... üvvvvvvvvvvv[/quote]
patron eğer bugün bugünkü şortlarla kar yapdıysan elin öpülür valla ustalık konusunda süpersin yani .brv
[quote=Astatin;260914]selam geptreydır..ayem flet treydır...teprik ederim yokluğumda kazanan ve kaybeden herkesi..selpatros 1 dklıkdaki ranintriyangıl için tişikkür ederim[/quote]
nerdesin asti hocam yahu biliyinmi bugün hani sabah ilk açılışta açtığım long hala duruyo biliyinmi hiç kımıldamadan inanabiliyormusun :..: :..: :p :p
[B][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][COLOR=red]4.Direnç : 72.425
[/COLOR][/B][COLOR=darkorange][COLOR=red][B]3.Direnç : 71.725[/B]
[/COLOR][B]2.Direnç : 71.025[/B]
[B]1.Direnç : 70.650[/B]
[/COLOR][B]Pivot : 70.325[/B]
[B]1.Destek : 69.950[/B]
[B]2.Destek : 69.625[/B]
[B]3.Destek : 68.925[/B]
[B]4.Destek : 68.225[/B]
71.725 te kırıldığına göre 72.425 hedefte...:)
ama zaman az...:(
500 puan + makas var, ralli havasına gidiyor
[quote=a.kaya;260918]Bizimkiler ilk geldiğinde veriyi algılayamadı galiba :D dow veriyle uçarken bizimkiler verdiler aşağıya :D :D[/quote]
palanın huyudur illa panik havası estirir,ne dökülse kar kardır diye bakıyor :)))
[QUOTE=a.kaya;260923]patron eğer bugün bugünkü şortlarla kar yapdıysan elin öpülür valla ustalık konusunda süpersin yani .brv[/QUOTE]
iki şort denemesi yaptım ilkinde 125 aldım ikincisi hala duruyor ... -225 te şuan .. kapanışa bağlı .. geceye çok az kısa girecem çoğunu kapatacam .... :o:o
jerfin 57 bine yaklaştı 100 endeks..?