[quote=Leblebi;119881]pasta verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.[/quote]
pasta
[IMG]http://i41.tinypic.com/14v01hl.png[/IMG]
Printable View
[quote=Leblebi;119881]pasta verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.[/quote]
pasta
[IMG]http://i41.tinypic.com/14v01hl.png[/IMG]
ÜWWWWWWWWWWWWWWWW...yoksa bizi erken negatif ayrıştırıp, aşağıdan olmuşlrı topladılar da yarın uçacakmı üwwwwwwwwwwwww.....ULA BU SISTEM NEDEN ALDA KAPATTI YAW....ALDA KAPATMASI BİŞİ DEĞİL AL VERDİĞİ YERİN 150 puan altına gitti geldi fiyat, flat e bile geçmedi...ÜWWWW NEDEN ALDA KAPATTI BU SISTEM..BİŞİMİ BİLİYO ACABA
Börek de gönder hep mc donald olmaz.
Bu arada uzun vadeli sistemim tam 3 ay sonra ilk defa net olarak SAT sinyali üretti
seyyah bugun van münüt 7 yön değişimiynen +550 pıvan yaptı gayri
imageshack uyuzluk yapmasa dogru durust gelcektı ya pasta neyse artık..aksam bı daha eklerım..
Bugün çok önemli birşey oldu vobta.O da kaç gündür düşmeyen 43500 bugün düştü.Bu bir göstergemi yarın anlarız.Yarını geçmez anlamak.Yarın belli olacak dow dönermi aşağı dönmezmi.Bizde çok satış baskısı var.Dax da kötü şu anda dow uçarken satıyorlar.Bu gece dow 8500 kapanacak bence.Bu gece aleme akıyorum.Çıktım yoldan.üüüüüüüüü:D:D:DEkonomik buhran çöktü üstüme.
biz kapanır kapanmaz dov vınnnnnnnnnnnn.
[QUOTE=clark;119831]42900 stop ful long[/QUOTE]
Bu dow bugun 8800 görür ama kaçtan kapatır bilmem ?
[QUOTE=Astatin;119889]yada DJ %2 çıkar..bakakalırız gapın ardından......ULA BU SISTEM NIYE ALDA KAPATTI YAW:..üüwww[/QUOTE]
bende kısayım evet uçabilir.:::.enortonda kısaysa jet olur....dng
GECEYE flat girdim. çünkü dowun düşeceğini düşünüyordum ama bizimkilerin 43050-100 arası güçlü duruşu sebebiyle flat girmeye karar verdim. yarın eksi açılış olursa kesin uzun açarım. sabah 43000 den aldıklarımı 43300 den verdim. 43100 dende tekrar flat oldum.
bugün, 1175 kar oldu. Allah herkese nasip etsin. sistemimin 1 haz dan beri karı 2550 puan oldu. vakit buldukça sistemi vermeye çalışıcam.
HSBC 35 TL kart ücreti geçirmiş, aradım kapatın kartı dedim. size 10 tl puan verelim kapatmayın hem 5 tl de puanınız var dedi. Olsun kapat dedim, 1 hafta içinde arayacaklar bakalım...